Dogodki na Slovenskem knjižnem sejmu, ki jih ne boste želeli zamuditi!

18. 11. 2016
Deli
Dogodki na Slovenskem knjižnem sejmu, ki jih ne boste želeli zamuditi! (foto: profimedia)
profimedia

V drugem preddverju Cankarjevega doma, kjer vas bodo med drugim sprejele tudi Mirela, Barbara in Nevena iz založbe Primus, se obeta zares zanimiv in bogat program, navdihnjeni pogovori, svetovanja, predstavitve, veliko smeha in dobre volje.

Ne le, da boste prišli na tekoče z njihovimi knjižnimi novostmi, od katerih smo jih del že imeli čast predstavljati tudi na naši spletni strani, vi pa ste jih vedno radi brali, temveč boste v nekaj prihajajočih dneh, ki bodo dišali po čisto novih (in manj novih) knjigah, spoznali kar nekaj avtorjev svojih najljubših del ali pa bili priča navdihujočemu predavanju na temo svojih najljubših avtorjev.

Med drugim ne gre zamuditi predstavitve revolucionarnega sistema za življenje brez stresa! O tapkanju bo govorila Pika Rajner. Zgoditi se ima tudi Osrečevalnica s Silvijo Jovanovič, na kateri boste priča tudi osvetljevanju prihodnosti z branjem Osho zen tarot kart. Čez dan ali dva bi vas znala morda zanimati predstavitev knjige Ogenj, rit in kače niso za igrače in pogovor z avtorico Mileno Miklavčič ali pa petkova predstavitev knjige Z namero do zavesti, srčno in svobode Društva Magičnosti gibanja.

Ker smo na tem mestu nanizali komaj za vzorec zanimivih dogodkov, ki vas čakajo na 23. Slovenskem knjižnem sejmu v domeni založbe Primus, vas raje vabimo na spletno povezavo Primus: Knjižni sejem 2016, kjer si lahko sami pogledate, kaj vse se bo dogajalo in česa si res ne želite zamuditi.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord