Energijska napoved: Dogaja se zaključek velikega plana

Energijska napoved: Dogaja se zaključek velikega plana (foto: Pixabay) Pixabay
16. 11. 2021

O energijskem stanju Sveta, je bilo iz strani Vodnikov že toliko povedanega, da je vredno situacijo prepustiti toku in pričeti kolektivno dovoliti, da se preprosto zgodi. Ker smo iz vseh strani toliko obremenjeni z informacijami o tem in onem, o spreminjanju vseh pravil, ki se nizajo hitreje, kakor življenjsko dojemljivi dnevi, smo pozabili na druge energijske vrednosti in dogajanja, ki se kljub fizičnemu dojemanju sveta, vzporedno vseeno dogajajo v našem Svetu.

Četudi bo zvenelo precej ukazovalno, so me opozorili, da moram tudi tebe opozoriti na to. To, kar se dogaja trenutno v našem obdobju, je vsekakor zaključek velikega plana. Plana, ki je temeljil predvsem na delovanju na človeku, preko čustvenega dojemanja. 

Namreč, če želiš veliko populacijo občega človeštva zares raniti, ga rani na področju čustev. Četudi smo v času, ko vse to počasi izginja v meglicah in zlo samo še maha z repom v pozdrav, bi se neglede na to, ali bi se ta plan razvil ali ne, bi se trenutno vseeno nahajali v zelo nehvaležnem obdobju. 

Dogajajo se trije prelomi energijskih svetov. In energijski svetovi pa se lahko lomijo v prah, prav preko čustvovanja. Tudi vera v življenje, kot tudi sama vera kot institucija,  izhajata iz vidika čustvovanja. Da, tukaj smo najbolj ranljivi. Kot da malha že ne bi bila dovolj polna, pa se trenutno vrtinčimo in lovimo v neizprosnem navalu čustev. Nenazadnje, v zadnjem obdobju je ponovno veliko posameznikov odšlo iz naših življenj in tudi, lahko da za vedno spremenilo svojo fizično obliko. 

Vendar, to je krog življenja. Tudi to, kar želim ves čas povedati, izvira prav iz tega. Namreč, ne glede na to, ali bi se v tem trenutku, obča zavest znašla v vsej tej nadvladi časa ali ne, bi se nahajali v obdobju, kjer stare Duše uresničujejo svoje dušne namere. Ker pa se to dogaja prav na področju čustev, je to še toliko težje. 

Lahko se dogaja, da se v tvojem okolju v tem obdobju, razhajajo pari po več kot petnajstih letih skupnega življenja. Vse bi bilo lepo in prav, če bi se vse zgodilo lepo in počasi. Vendar, ko dušni dogovor med dvema odreže svoj kos torte, ga odreže in potem sta tukaj samo dva kot sta bila na začetku. Od njiju je naposled odvisno, na kak način si bosta dovolila obstati in ostati. Največkrat je tako, da nekdo ostane in tisti drugi odide. 

Skozi obdobje dogajanja, je dejstvo to, da iz odnosov po dušnem zapisu, odhajajo osebe ali pa razdor med dvema zanetijo osebe, ki so v odnosu že tako ali tako šibkejši člen. Take odnose je prav prikupno opazovati, kako se mogočna zver, ki se poprej postavlja za drugega partnerja, ukazuje, narekuje in usmerja, na koncu spremeni v majhno in ničvredno miš. 

Miš, ki s svojimi dejanji vso krivdo za svoja dejanja, navadno vrže na močnejšega. Zato je tukaj vredno pogledati, kdo je odšel in kdo ostaja. Na mestu in s svojimi dejanji, v tem obdobju stojijo in bodo stali zelo močni posamezniki. Ti se bodo lahko sicer lomili ob vsej navlaki, ki jih bo miš zmetala nad njih. Vendar, v kolikor se je to zgodilo v tem obdobju, je vredno vedeti, da je na dolgi rok zmagovalec tisti, ki ostaja. Kajti, prav ta se lahko bori z največjim dejstvom dovoliti si živeti, brez namišljenih okov mogočne zveri. 

V kolikor se tudi tebi v tem obdobju dogaja, da ostajaš, medtem ko je zver postala miš in 'svobodno' odšla v svoj svet, se vprašaj; 'Ali je to res takšna svoboda kot je videti?'. Lahko je, v tem trenutku, vendar iz zaupanja v višje vodstvo, ti lahko zaupam, da take mišje zmage nikakor ne trajajo večno, saj se zver, ki je postala miš, v trenutku naslade in užitka ne zaveda, da ji je to samo preizkušnja zvestobe samemu sebi. 

Verjemi, da bo tvoja največja preizkušnja takrat, ko bo ta miš na vse načine želela prilesti nazaj, pa ti ne boš želel slišati ali pa boš celo preslišal, njeno milo trkanje na tvoja vrata. Sestavi si kocke in poglej iz več plati, kajti čas je tak, da nagrajuje tiste, ki so se v življenju več odrekali kot pa dušno obogateli. 

Uroš Adrian. Več pa tukaj.

Priporočamo