Energijska napoved: Čaka nas zgodovinska prelomnica

Energijska napoved: Čaka nas zgodovinska prelomnica (foto: Pixabay) Pixabay
24. 8. 2021

Vodniki so dejali, da bodo ob tej zgodovinski prelomnici, vse kar se energijskega zavedanja Sveta tiče, podali nekaj besed. Zato bom v nadaljevanju skušal njihove besede prepustiti in pustiti čim bolj pristne.

'V vašem Svetu, kakršnega trenutno doživljate, se v tem obdobju čistijo tri resnice, biti, biti in biti. Biti resničen, biti kreativen in ne nazadnje biti ljubljen. Ko te tri resnice združiš v krog sozvočja, prejmeš blagoslov treh resnic, kot so oče, sin in Sveti duh. Kot bit, znotraj sebe, ter resnice zagotovo poznaš. Vendar, je prav način tvojega diha tisti, ki ti narekuje dojemanje. 

Dojeti in objeti sebe, je skrivnost tvoje življenjske dobe. Prej, ko si dovoliš preprosto biti, prej se ti odprejo duri tvojega osebnega poslanstva. Prelomnica torej, ki si ji lahko v tvojem Svetu, zgolj nema priča, kriči o tebi. Prej, ko si jo boš dovolil objeti, sprejeti in doumeti, ji dovolil, da postane in obstane smisel tvoje zgodbe, prej bo tvoja Duša, ne glede na dogajanje v tvoji okolici, zaživela v popolni sreči.

Kaj pa je zate popolna sreča?

To naj bo vprašanje, na katerega si odgovarjaj vsak dan zase, vsak trenutek posebej. In vsako jutro naj bo zate neomajen simbol sreče kot tvoj nefizični totem obilja v tvojem fizičnem Svetu. Tako bo tudi čas, ta vaš čas, ki mu botruje človeški um, pričel teči s tabo in v sozvočju s tvojo resnico.

V tvojem fizičnem Svetu premoreš nemalo dobrin, katere sicer, zaradi svojega Ega, zanikaš, pa vendarle so tukaj zato, da ti služijo, da so ti v oporo v tvojem obdobju velikih senc. Vendar, tvoj Svet se prav zdaj lušči teh ostudnih senc. Zato je še toliko bolj pomembno, da mu s svojim vzgledom ter namero, pomagaš znova zasijati. 

Ne delaj, kar počnejo drugi. Ne kriči, kar kričijo drugi. Ne vstopaj tam, kjer vstopajo drugi. Enostavno bodi in dovoli si živeti. Vsak tvoj vdih naj postane zmaga nad senco. Vsaka tvoja namera naj postane razumljiva, mnogim. In vsak tvoj vzgib, naj bo poduk mnogim. 

Preprosto dihaj, bodi, živi in kreiraj. Izlušči se iz tvoje preteklosti. Postani namera dobrega, ki se poda na pot svetlobe. Pero, ki širi dobro in v vsem tem ne pozabi nase. Kajti tvoj Svet, je v tem obdobju, prežet z dvigajočimi se sencami. Prav zato, ker si tudi ti eden tistih, ki je v tem obdobju prelivajočih se senc, pozabil nase.

Ne pozabi, da je zavedanje vse, kar te lahko popelje naprej. In prišel je čas, ko je vredno za tvoj obstoj, prisluhniti sebi, se znova vzpostaviti s seboj, se pravi s  priprošnjami  po sozvočju lastne Duše, skozi obdobje doseči in biti ti. Precej zapleteno je to slišati, vendar ti znotraj sebe veš, kaj to zate pomeni in veš, katera vibracija, katerega tvojega glasu, abecede življenja, je zate najprimernejša zato, da doživiš sebe v sozvočju sebi lastnega življenja. 

Vsak v tvojem Svetu je edinstven. In prav to, kar nosiš v srcu ti, lahko pomaga Svetu. Zato dovoli si izluščiti se iz vzorcev starih prepričanj in preprosto bodi vzgled, bodi kreator in bodi, kar si, glasnik ljubezni Najvišjega.'

Zapisano po pripovedi Višjega  Stvarstva – Neba.


Uroš Adrian. Več pa TUKAJ.

Priporočamo