Energijska napoved: Nahajamo se pri koncu, počasi prihajajo boljši časi

Energijska napoved: Nahajamo se pri koncu, počasi prihajajo boljši časi (foto: Pixabay) Pixabay
28. 9. 2021

Živeti življenje, je termin, ki ga že zelo dolgo nisem uporabil. Vendar, tokrat sem ga privlekel na plano, saj so me Vodniki poprosili, da želijo spregovoriti prav o tem. Toda življenje ne bi bilo življenje, če ne bi vsebovalo nemalo prelomnic. Tem prelomnicam, ker se tako pač lepše sliši, radi rečemo preizkušnje, ali v čustvenih vodah, celo skušnjave skozi največjo prelomnico človeštva. 

 

Preizkušnje ali skušnjave, to so besede, s katerimi bi najlažje opisal to dejstvo, ki ga tokrat želijo Vodniki deliti z vsemi nami. Pravijo namreč takole: 'Vse, kar se dogaja sedaj, ima globoke korenine še daleč, daleč nazaj, pred vašim štetjem. Vaša obča zavest, ki jo ljudstvo premore, pa ima neverjetno nalogo izničiti žezlo, ki pohablja človeštvo. To žezlo, je še toliko bolj neizprosno, ker posega v um Duše, ker posega v vaše bistvo, zaradi česar traja to, čemur ste danes priča, tako zelo dolgo. Namreč, ko se Dušo zaklene v kletko ukazovanja, je Duša samo še senca nečesa, kar naj bi služilo človeku. In je človek samo še skelet, struktura kosti, ki hrepeneče po večnosti, trohni v neizprosni sedanjosti.'

Tako ta gnev ali slo po nadvladi zla nad človeštvom, opisujejo glasniki Višjega Stvarstva. Ker se mi je vse skupaj zdelo tako resnično, sem to, kar so povedali, za sam uvod, moral predati skorajda dobesedno. Včasih nekateri njihovi termini in razlage, namreč nimajo oziroma ne premorejo besed, ki bi jih tako rekoč razumel človeški um.

Tako rekoč, v zadnjem obdobju, govorimo o koncu vseh koncev. Marveč, četudi se nič nikamor ne premakne in se zdi, da je vreča ustrahovanja vedno tesnejša, se Svet in mi z njim seveda, nahajamo prav tukaj na koncu vseh koncev. Vendar pravijo, Vodniki namreč, da bo neglede na vse, neglede na vsa vozlanja, neglede na vsa prikrivanja in nameščanja neresnice za resnico, konec vseh koncev zagotovo tukaj, ko bomo kot obča zavest, storili le eno, ne spraševali, odpustili, dopustili in preprosto dovolili, da v naša življenja vstopi dobro. 

V vseh zgodovinskih obdobjih, kjer so se, v točno določenem dušnem trikotniku, združile vse silnice in moči, se je vedno zgodila prelomnica. Prelomnica kot so razhajanje kuge, kolere, ter prve in druge svetovne vojne. Slednja se pravzaprav, še niti ni končala.

Nekateri, obdobju v katerem smo, pravijo celo tretja svetovna vojna. Vendar, iz vidika energij gledano, smo vse do velikega konca vseh koncev, kar pomeni do tega obdobja, živeli v nenehnem dogajanju druge svetovne vojne. 

V zavedanju tega, je še lažje razložiti in doumeti to obdobje. Kajti vsem tem zgodovinskim prelomnicam, je bilo skupno le eno, imeti nadvlado, totalitaren nadzor in sužnje, takšne in drugačne. Vendar, nobeno živeče živo bitje, se ni rodilo na ta Svet zato, da postane suženj nekomu, marveč zato, da v popolnosti izrazi sebe in vsaj prične uresničevati svoj višji namen. To je povsem normalen dušni krog živečih bitij. 

Skozi zadnja obdobja, pa je po volji tistih, ki želijo nadvlado, nastal dušni trikotnik. Kar pa od Duše zahteva, da je vedno na voljo in vedno v pripravljenosti, da služi drugim. 

V tem obdobju pa smo se prav zdaj znašli, zaradi neverjetne povezave energijskih ter dušnih zakonitostih. Kako se bodo te energijske zakonitosti lahko vnovič prepletle z zakonitostmi Duše, je odvisno od vsakega posameznika. Vsak posameznik, lahko tudi v tem obdobju, živi svoje življenje in počasi, plast za plastjo, odstranjuje oklep nadvlade in se tako skozi čas tudi osvobodi. Množice, ne zmorejo misliti kot en sam človek. 

Kot tudi posameznik ne more delovati, točno tako kot bi želele množice. Zato je v tem obdobju, obdobju konca vseh koncev, pomembno, da začnemo delovati iz sebe in se tako v zavedanju, pričnemo uresničevati v resnici svojega bistva. 

Torej, to kar bomo v tem obdobju poklonili sebi, v smislu osebnostne in duhovne rasti, bomo lahko, v imenu ljubezni, dajali tudi v prihodnosti. 

Skozi zavedanje lastnega bistva, se rodi brezpogojno zaupanje v ta trenutek.

Uroš Adrian. Več pa TUKAJ.