Energijska napoved: Naslednjih osem dni se lahko za kratek čas poruši prav vse

Energijska napoved: Naslednjih osem dni se lahko za kratek čas poruši prav vse (foto: Pixabay) Pixabay
9. 3. 2021

To kar ti imam, po pripovedi Vodnikov, možnost predati tokrat, ni obžalovanje, da nečesa nisi naredil, še manj pa, da se nekatere stvari, ki jim botruje človeški Ego, niso zgodile. Tako kot se je vse skupaj začelo, se bo dokaj kmalu tudi končalo. Čas je namreč za prebujenje dušne svetosti ter tega, da posameznik prične izražati svoja pristna dejanja, iskrena čustva in tako izniči robotsko delovanje samega sebe. 

V času, v katerem smo živeli kot roboti, je bila to edina možnost preživetja. Naj ti to pojasnim samo na enem dejstvu. Že od rojstva sta te mati in oče ter njuna bližnja umeščali v 'prav' sprejemljiv za družbo. Učila sta te, da bodi dober, pošten, marljiv in delaven, ne nazadnje tudi pohleven. Tukaj v zaključku predhodnega stavka, biti pohleven, se vse začne in konča. Lepo je, da imaš svoje mnenje, vendar ga raje obdrži zase, je bilo naslednje vodilo. 

Ti pa, čeprav si kot otrok, imel pristen stik z Nebom, videl te in one stvari, imel mogočnost tudi predvideti, kaj ti določen Vodnik želi predati in povedati za tvoje življenje, si raje zavoljo drugih, to utišal v sebi, prav z namenom, da bi jim bil enakovreden ter da ne bi kazali s prstom za tabo. Verjemi, da boš z lahkoto bral naprej, kajti v nadaljevanju ne bo neke nove skrite 22-tice, ki bi tokratno stanje na področju Sveta lahko še samo podaljševala in Svet poglabljala v temo. 

Še vedno se nahajamo v obdobju, ki sem ga omenil zadnjič. Le s to razliko, da v teh dneh prehajava v drugo tretjino omenjenega obdobja. Ta pa je za razumevanje vsega dogajanja, iz preteklosti v ta trenutek in v prihodnost, še kako prelomna in pomembna. 

Vsaka to obdobje s pridanim enim dnevom (22 dni + 1) ima namreč ognjeno središče. V tem ognjenem središču se venomer, že skozi tisočletja, dogaja boj med temo in svetlobo, med zlom in dobrim, med odločiti se zase ali potoniti v brezčasju. Verjamem, da se vse skupaj dogaja, dogaja in dogaja. Ogromno je navideznih datumov in možnih matric zaključkov dogajanja. 

Vodje raznih takšnih in drugačnih bojev, so bili vedno načela, da je dobro biti korak pred 'sovražnikom' in ga tako imeti v lastni igri. Kar se na svetovnem globalu trenutno dogaja, pa je prebujenje človeštva. To ni tisto prebujenje, da se bova lepega jutra zbudila in rekla, da nama je v tem trenutku pa vse jasno.

V tem obdobju ostaja ogromno nejasnosti. Predvsem prikladno je, da tako tudi ostane. Namreč, če bi se vseh dogajanj iz zakulisja, tako v fizičnem kot energijskem svetu, zavedali, bi mnogi razmišljali tudi o lastnem koncu, lastnem zaključku življenja. Mnogi so prav to tudi poskušali, tako kot so si mnogi veljaki teme to tudi želeli, a jim ni bilo dano. Tisti, ki niso želeli ali niso zmogli razumeti širjave vsega dogajanja in posledične duhovne rasti, so se tako ali tako v preteklem obdobju že poslovili.

Midva, jaz in ti, ki to bereš, pa sva zagotovo postavljena na točko novega začetka. Vendar ne še zdaj. Tako kot sem že dejal, sva v drugi tretjini obdobja, ki ga nekateri, pravi poznavalci energijskega sveta, imenujemo tudi dušna smrt človeštva. 

Tisti, ki se torej v preteklih mesecih, nismo poslovili, za kratek čas prestopamo v vice,  medprostor dušne varnosti. Ne govorim, da fizično ne bomo mogli spremljati vsega, kar se dogaja. Vendar, da se vse skupaj, zaradi naše duhovne rasti, ne bo toliko dotaknilo, nas bodo Vodniki vzeli v svoje naročje. 

Naslednjih, če sva povsem natančna, osem dni, se lahko za kratek čas, poruši prav vse, česar smo bili v zadnjih mesecih, tednih vajeni in lahko se nam za kratek čas znova odredi tako znan refren 'ostani doma'. Naj te pomirim, to je v tem obdobju resnično samo prehodnega značaja. Kajti temelji, ki smo jih bili do sedaj vajeni, se bodo zrušili. Lahko, da na svojem fizičnem telesu, prav tega dogajanja, ne boš tako zelo občutil. 

Vendar pa prihajajo meseci, za katere boš kasneje uvidel, da imajo svoj izvor dogajanja, prav v tem tednu. Zaključuje se vse in če je bila v preteklih letih duhovnost modna muha in se je lahko z njo ukvarjal vsak, ki je znal malo obrniti karte ter olepšati situacijo, prihaja sedaj čas, ko bodo vsi ti posamezniki počasi bili predani zatišju. Tako bomo ostali le tisti, ki vam lahko resnično stojimo ob strani in ob pomoči pravih Vodnikov, nakažemo, po kateri poti je resnično vredno hoditi, da se lahko znova osmisliš, ponovno srečaš sebe in doživiš svoj osebni uspeh ter uresničiš svoj dušni namen. 

V svetosti tvoje zgodbe življenja, si vedno ti tisti, kateremu je dano brezpogojno odločiti se za ljubezen. Kmalu po prvi pomladanski polni Luni se znova srečamo in objamemo. Vse do takrat pa ostani edinstven v objemu ljubezni.

Uroš Adrian. Več pa TUKAJ.

Priporočamo