Energijska napoved: Ni lahko nikomur med nami, to je dejstvo

Energijska napoved: Ni lahko nikomur med nami, to je dejstvo (foto: Pixabay) Pixabay
2. 11. 2021

Ni ravno lahko zapisovati, zapovedanega iz strani Njih, v fizičnem času, ki je že sam po sebi precej izmučen. Verjamem, da smo precej izmučeni tudi mi, ki živimo v tem Svetu. Svetu manipulacije in v Svetu, kjer eno dejstvo, kmalu za spoznanjem, prvega povsem izniči. 

A vredno se je zavedati, da nič na Svetu ni za večno, niti ne traja za večno. Potrebuje le čas, čas do spoznanja. Toda, vse se še bolj zaplete tukaj, pri dojemanju in doživljanju časa. Toliko kot je različnih, nas ljudi namreč, toliko je različnih osebnostnih kultur. In prav toliko je neverjetnih predstav o času. Za nekoga dolgo, za nekoga prekratko. Za nekoga vznemirljivo, za nekoga dolgočasno. 

Pa vendar, doživljamo vsi isto. Isto agonijo med biti in ne biti, se postaviti ali preprosto počakati. Toda, ko sem se v tej dilemi obrnil na Njih, na moje vsakodnevne sopotnike, Angele, so mi pokazali le eno. Pokazali so mi, da bo še vse dobro, da je vse na svojem mestu in da ima prav vse svoj namen. 

Sprva sem pomislil, da me vlečejo za nos, ali pa da se celo norčujejo iz mene. Vendar  sem skozi obdobje prišel do spoznanja, da situacija vedno oriše naslednjo situacijo in da je vse, zgolj en sam trenutek. Torej, dobro se ne more izraziti in nadaljevati, dokler ne presvetli slabo. In slabo bo tako dolgo jemalo moč dobremu, dokler bo obča zavest naravnana na brezbrižno in slabo dogajanje v Svetu.

Sedaj tudi razumem rek Vodnika, ki pravi: 'Kjer sta zbrana dva ali trije, sem tudi jaz med njimi.'. Torej, v kolikor bodo vsaj trije v skupnosti dali prostor v svojih mislih dobremu in s tem premagali strah, bodo s tem svojim dejanjem navdušili naslednje tri. Naslednji trije bodo naredili isto na svoj način. Ti bodo navdušili spet naslednje in tako se krog dobrega nikoli ne bo končal. 

Vsej tej slabi agoniji, pa bomo le kot obča zavest skupaj, s tem dejanjem dali priložnost in možnost, preobraziti se. Zlato dejstvo je, da nič se ne zgodi iz nič. Prav tako tudi, tako opevana in želena zlata doba, ne zmore povsem zasijati, če se ti kot posameznik v neki družbi, ne naravnaš na dobro in s svojim vzgledom pomagaš mnogim do tega, da postanejo samostojni in srečni. 

Samostojni, bi lahko rekla, da so na nek način tudi svobodni. In kot pravijo moji srčni vodniki Angeli iz drznosti, se rodi zaupanje in iz zaupanja se rodi ljubezen. Tako torej, okoli tebe lahko in skoraj zagotovo, v tem nehvaležnem obdobju, divja čustvena vojna. A v kolikor si ti naravnan na dobro in vsak dan upoštevaš, da se iz drznosti, rodi zaupanje in iz zaupanja se rodi ljubezen, s pristnim delom na sebi in s srčnim zaupanjem v Najvišjega, zadihaš v neskončno obilje lastne zgodbe. 

Uroš Adrian. Več pa tukaj.