Energijska napoved: Obdobje osebnostnega suženjstva in nihanja med prav in narobe je že za nami

Energijska napoved: Obdobje osebnostnega suženjstva in nihanja med prav in narobe je že za nami (foto: Pixabay) Pixabay
3. 8. 2021

Osmi kolovrat (mesec) je s seboj prinesel kar nekaj skrivnosti. Te skrivnosti se bodo vile skozi obdobje kot majhne priložnosti, za vsakogar izmed nas. Lahko bi tudi rekla, da gre za obdobje sprave in velikega očiščenja. Zdi se, kot da se cikli nekega pripovedovanja, ponavljajo in imajo nadgradnjo. 

Vendar, vse to kar smo doživeli med zadnjima dvema prelomnicama, od lanskega poletja do tega poletja, počasi pojenja v preteklosti in izgublja moč. Zavedanje le-tega pa zelo počasi hlapi. Marveč, čas ujetosti med dovoljeno in nedovoljeno, najlažje opiševa kot čas osebnostnega suženjstva, ki je vse prej kot prijazen za človeštvo. Da pa je mera polna, pa je prav to obdobje s seboj prinašalo vse elemente tihe vojne.

Po pripovedi energijskega sveta, je obdobje osebnostnega suženjstva in nihanja med prav in narobe, že za nami. To, kar bo sledilo v naslednjih vrsticah, ni zapis v namen zastraševanja, vendar golo dejstvo v razumevanje celovitega stanja. V energijskem pogledu je vse to, kar se dogaja od druge polovice sedmega kolovrata pa vse do danes, samo še krik nemoči. Po vseh energijskih zakonitostih, ki smo jim priča že tisočletja, se z 21. dnem devetega kolovrata pričenja zlata doba. 

Vendar, to ni zlata doba v pomenu, da bomo vsi lahko kar naenkrat brezskrbno  pohajali naokoli, se razdajali, bili razsipniški. Zlata doba ni nič drugega kot doživetje dušnega miru in spokojnosti v skladu s samim seboj. Ker zadnja tri velika obdobja (treh zmanipuliranih šestic), smo bili namreč primorani, krmariti skozi nadute viharje, prirejene resnice in mnogih frustracij tistih, ki mislijo, da vladajo Svetu. 

Pa vendar, fizičnemu svetu, lahko vlada le eno. Vlada mu lahko zgolj energija, ki jo vsi tako radi opevamo, pa vendarle, so jo mnogi, v zadnjih treh obdobij, posplošili in ji odvzeli vrednost. To vrednost pa bo, z našim prizadevanjem, v obdobju zlate dobe, počasi dobila nazaj. 

Obdobje žetve smo prekrmarili z mnogimi spoznanji o sebi ter doživeli tudi take stvari, ki so zavoljo nadvlade nekaterih, precej zasenčile našo dobro plat. To zato, ker so mnogi mislili, da jim bomo služili. A v resnici, so pozabili, da žarek svetlobe nikoli ne more služiti gosti temi, samo preseka jo lahko v dobri nameri. Vse več posameznikov se tako zaveda, da so samo oni tisti, ki lahko širijo dobro. Skupaj tako sestavljamo mozaik vrednosti miru in višje ljubezni. 

Na poljih življenja tako sejemo dobro. In prav to bo, z dobrimi dejanji, omogočilo, da z leti zlo presahne. Da, zapisal sem z leti. Zato, ker vse to, kar smo doživljali v valovih, v manjši meri še doživljamo, je bil zgolj en sam trenutek slave temnih sil. Njih govorniki in poslaniki bodo ostali prisotni, vendar v dobi miru, ne bodo več slišane njih namere, razen v kolikor si bodo dovolili stopiti iz cone udobja, se pokorili, si odpustili, doživeli spoznanje in si dovolili, preprosto biti svetloba.

To, da bi bili ponovno svetloba, je želja mnogih. Vendar je zaradi nadvlade temnih sil,  je to skorajda nemogoče. Preobrat bodo tako doživeli le redki in si dovolili doživeti spoznanje najvišje ljubezni.

Pred drugimi pa je začetek obdobja miru, vse tja do 09.09.2021 obdobje, kjer se bodo lomile kopije prav v odnosih, tako do sebe kot v partnerstvih. Mnogi, ki to vrednoto jemljejo kot nekaj samoumevnega, tako ne bodo zmogli več prenesti teže odgovornosti in se bodo tudi lahko poslovili.

Po dolgo trajajočih odnosih, bo vsekakor prišlo tudi žalovanje. Nikakor pa obžalovanje za vse tisto, kar smo z nekom doživeli lepega. Največja modrost obdobja miru, je biti hvaležen na križiščih prav tam, kjer se razidejo poti. In naj dodam samo še en namig, poti se bodo razšle samo pri energijsko močnih in stabilnih osebah, starih dušah. 

Kajti, vse do prvega kolovrata 2023, je tako idealno obdobje, kjer bodo take Duše zagotovo našle in zaživele v partnerstvu, po dušnem dogovoru. To bo zagotovo trajalo vse do večnosti in še dlje. 

Ja, precej očiščevalno obdobje je pred nami. A vendar, v tem navalu čustev ne objokujte preteklosti, se ne sprašujte zakaj. Preprosto bodite, ostanite hvaležni in imejte se radi. 

Uroš Adrian. Več pa tukaj.

Priporočamo