Energijska napoved: Počasi se odpirajo vrata nove dobe

Energijska napoved: Počasi se odpirajo vrata nove dobe (foto: Pixabay) Pixabay
9. 2. 2021

V veliko veselje mi je, da ti lahko z največjo ljubeznijo predam vse tisto, kar vem, da bo v tem časovnem obdobju, obdobju kjer ni prav nič oprijemljivega in v obdobju, kjer se lahko zaneseš samo nase ter na svojo duhovno zavest, prišlo še kako prav. 

Sporočilo, o prebujenju, Nadangela Gabriela

Dragi moj ljubi sopotnik, 

Predstavljaj si, da si vrtinec, vrtinec ki uresničuje dobro. S tem, ko uresničuješ dobro, pomagaš sebi ter svoji najbližji okolici. Zagotovo, tako v tvoji okolici, obstaja nekdo, ki bo prav tako prižgal luč in svetil naprej do naslednjega prebujenega, ta do naslednjega in naslednji spet do naslednjega.

Nahajava se v času, ko ti ni potrebno stvari fizično razumeti, jih postavljati v tvoj odmerjen čas, ali pa jim dodajati svojo vrednost. Preprosto povedano, skupaj s teboj, stojiva pred vrati. Kako dolgo bova stala pred tvojimi vrati, to ve samo višja zavest, ki je v dogovoru s tvojo zavestjo. Če sva v preteklem obdobju lahko stvarem, situacijam in dogodkom izrisala barvo in jih umestila v čas, je dobro, da veš, kako zelo je pomembno, da si v tem obdobju odprtega srca in v čisti nameri Ljubezni. 

To je edina tvoja naloga, dragi moj sopotnik. Preprosto biti, sprejeti, dovoliti, da se zgodi. Pravzaprav ni tebi razumljivih besed, s katerimi bi ti lahko predal in razložil dano situacijo. Vse, kar lahko pridam tej težnji je, da si, da sva pred vrati nove svetlobne dobe. Lahko se zgodi, da ko bo nastopil trenutek, da glamurozno stopiš skozi ta vrata, prav ti, ne boš čutil ničesar. 

Ta nova doba, ki jo v tvojem svetu, mnogi tako zelo radi opevajo kot Zlata doba, je po namenu tvoje Duše, v kolikor si boš dovolil to sprejeti, je to le tvoj veličasten prestop v obdobje večnosti. 

Vsak je na Svetu z določeno zgodbo in nalogo, tega vem in srčno verjamem, da se zavedaš. Tukaj ne govorimo o tem, da bo tvoj tempelj večen. Vse to ima rok trajanja. Zato pa si človek, bitje luči. Kar ti bo dano v tem tvojem 'novem' Svetu, je to, da bodo vsa tvoja dejanja videna, besede slišane in dobra dela končno poplačana z dobrim. Ne bo več ponižanj in ne bo več navideznega hlastanja po Ljubezni. Ne boš več potreboval 'učitelja', ki te bo naučil ljubiti. Vse to je namreč domena tvojega fizičnega Sveta in nima nič opraviti s tem, kar si ti. 

V imenu Najvišjega, si ti kreacija, zavedanje in Ljubezen. Si torej čista materija osebnosti, naravnane po namenu Najvišjega, da uresničuje svoj Namen. 

Sedaj se zagotovo sprašuješ, zakaj namen in ne poslanstvo?

Poslanstvo je namreč, vedenje o sebi po načelu Duše, ki ga lahko uravnavaš s svojimi dejanji. Medtem, ko je namen cilj in končnica tvojega dejanja, ki pokaže ali je dejanju botroval Ego ali že prej omenjen namen. 

Ja, ja, ja, zavedam se, da to v tem trenutku, zelo težko razumeš in umestiš v svoj čas. Vendar dovoli, da ti trenutki prihodnjih dni in tednov dovolijo, počasi in v najvišjem zavedanju, odpreti vrata nove dobe. 

Nikoli ni bilo namreč postavljeno vprašanje, če boš prešel v novo dobo, ampak kako boš to možnost prehoda v novo, tvoji Duši dosti bolj prijazno in naklonjeno dobo, tudi sprejel. 

Si, sva, smo torej na pragu nove dobe po namenu najvišje Ljubezni. Na tebi je samo, da odpreš srce in si dovoliš v svojo zgodbo vnesti kanček Ljubezni, da si dovoliš sijati, da ne sprašuješ preveč, da ne zapravljaš svojega dragocenega časa s tem, da bi olepšal situacijo, ampak da preprosto sprejmeš to tako kot je. Tako si oprl nova obzorja in zelo kmalu, zelo, zelo kmalu, boš lahko odplul naprej. 

Preprosto bodi ti, kreacija v imenu najvišje ljubezni. 

Nadangel Gabriel

Tokratnega zapisa sem se lotil malo drugače. Namreč, na pobudo prisotnosti Nadangela Gabriela (Sv. G. po JJ) sem zapisal Njega besede, točno tako kot so bile izrečene.

Verjamem, da si v tem zapisu našel karkoli zase. Sam ti pa želim, da si v obdobju, ki prihaja, dovoliš izraziti Sebe, v imenu Ljubezni Najvišjega.

Uroš Adrian Več pa TUKAJ.

Priporočamo