Energijska napoved: Prihaja čas velikega razodetja resnice

Energijska napoved: Prihaja čas velikega razodetja resnice (foto: Pixabay) Pixabay
9. 11. 2021

Matrica čustev, kateri smo priča skozi vse to obdobje, se v zadnjem času, znova vzpostavlja v svojo pristno raven. To vsekakor drži, da je trenutno še podrejena temi nadvlade, vendar svoje moči širnega obzorja zavedanja, hrani za čas novega rojstva. 

Matrica ljubezni. Verjamem, da se to sliši precej klišejsko. Pa vendar, smo ves ta čas, vse od navideznega zaključka druge svetovne vojne, živeli v sozvočju te matrice in še živimo. Vsa ta čustvena vojna, znotraj druge svetovne vojne, pa se dogaja prav zaradi tega, ker je omenjena matrica simbol velikega poka. V človeškem jeziku razumljeno, lahko ubesedim kot konec vseh koncev.

Verjamem, da že dolgo časa pišem o tem. Vendar, energijsko pravilo, ki ga jsam imenujem kar 'zlato pravilo energij', govori o tem, da moramo obdobje slabega, za celjenje z dobrim, največkrat pomnožiti kar s številom tri, da dobimo vsaj približen končni čas. To je tisti čas, ko se v določeni situaciji energije znova vzpostavijo in postavijo ritem zavedanja. 

Čemu tokrat govorijo toliko o zavedanju?

Pristno, lahko rečemo tudi dušno zavedanje, je predpogoj za čutenje višje ljubezni. Tudi v naravi vsakega živega bitja je tako, da se šele takrat, ko situacija preide v zavedni nivo Duše, lahko posameznik ali obča zavest spopade s situacijo in prične razreševati v njenem polnem pomenu. 

Prav zaradi tega, ker se ljudje, kot najvišje čustveno razvita bitja, bojujemo s tem, kar imamo in kar bi v resnici želeli imeti, se ocenjujemo po izgledu, si narekujemo tempo ali celo določena pravila. Pozabljamo, da nam je prav matrica ljubezni kot vzorec, položena v zibelko maternice. Naša naloga, kot naloga čutečega živega bitja, ni v celjenju vzorcev, ki so nam položeni v maternico, marveč to, da preko razreševanj situacij, razgrinjanja vzorcev, pripeljemo sebe v obdobje dušnega celjenja. 

Točno v tem obdobju se trenutno nahaja obča zavest človeštva. Zapis Slovenije in Evrope, v energijskem smislu, govori, da kakor v Evropi tako v Sloveniji. Kar pa ne pomeni, da se bo prav tako tudi dogajalo v teh enaindvajsetih dneh, v katere sedaj prehajamo. 

Tukaj lahko dodam, da govorijo Vodniki prav o tem, da bo tokrat drugače. Spomin me pelje nazaj v obdobje mojih najbolj norih let, ko ne bom nikoli pozabil duhovnikovega zapisa na začetku, tistega znamenitega velikega Svetega pisma s slikami. Najverjetneje se ga še spomniš. Napisano je bilo z roko: 'Bog je Slovenijo ustvaril za deželo svojega oddiha'. 

To ti lahko ne pove nič. Lahko se ozreš globlje v ta zapis, skozi čas spoznaš, da Slovenija resnično domuje na sončni strani Alp. Potemtakem me je prešinila misel, kako čudovito bi bilo, če bi se večina njenih prebivalcev zavedala lastne moči, ne zajemala juhe s sosedovo žlico in ne skrbela za to, da je tako zelo popolna na zunaj. Bistvo je nekje povsem drugje. In tokrat zaključujem tako, da te povabim, da se poglobiš vase in prav to lastno moč poiščeš sam v sebi.

Uroš Adrian. Več pa tukaj.