Energijska napoved: Prihaja dobro in luč bo končno zmagala nad zlom

Energijska napoved: Prihaja dobro in luč bo končno zmagala nad zlom (foto: Pixabay) Pixabay
30. 3. 2021


Dobro je vedeti, da ta zapis pišem šest dni pred veliko energijsko prelomnico. Zato sem danes, tudi na pobudo Vodnikov, sklenil, da povem nekaj več o tej prelomnici, ki prihaja. Tudi ta šestica, ki sem jo zapisal, ni brez pomena. 

Bilo je 12 apostolov, ki jih danes lahko razlagamo kot 12 žarkov sonca, ali pa kot 12 resnic življenja. Na tem mestu pustiva versko prepričanje, vsekakor pa ti želim razložiti, kaj določeni simboli, ki jih v tem obdobju vera pojmuje, zares pomenijo. 

Dotakniva se življenja, ki mu botruje sonce. To uprizarja moč, svetlobo, zaupanje, kreacijo, ljubezen, uresničenje. Vse to, kar ti v tej simbolistiki predstavlja sonce, podoživljamo prav v tem obdobju. Vsi hrepenimo po oznanjenju velikega poka. Tudi veliki pok, v svoji zgodovini, uprizarja vera kot začetek nečesa. Lahko bi rekli temu tudi 'vstajenje' ali 'zmaga dobrega nad zlim'.

Vso to dogajanje iz starodavnih zapisov, lahko vidiš tudi v današnjem dogajanju. Večino časa smo ujeti v nevihtna obdobja. Ta nevihtna obdobja vseskozi prinašajo novice, katere le s težavo razumemo in so videti tako, kot da bi vsevedneži iz ekranov ali tisti, ki se v zadnjem obdobju, iz njihovih vrst, oglašajo tudi kot nekdo, ki je bližje viru ter nam v našo osebnostno resnico, iz trenutkov v trenutek, rišejo sence suženjstva, ter premnogih neresnic.

To se načrtovano dogaja, iz dneva v dan zvemo, kakšno 'novico', iz stekleničke. Mi kot posamezniki, tako kot obče človeštvo, smo postavljeni v meglice lastnega boja med dobrim in zlim. Vse ne bi bilo še tako zastrašujoče, če se ne bi v frekvenci točno določenih izgovorjenih besed, skrivala koda suženjstva. Dajva jo poimenovati kar 'zlo'.

Vsemu temu smo, torej mi kot posamezniki, v zavedanju širšega občestva, priča vsako uro belega dne. V nekaterih novicah smo temu priča tudi ponoči, da se to še bolj usidra v našo podzavest in kot sev polni naše celice. Mnogi bi tako želeli, da v nekem doglednem času postanemo roboti. 

Kje je potem smisel zavednega?

Da je človek Duša in da je naše telo zgolj tempelj Duše, zaradi katerega je Duša lahko stvarna, sočustvuje, se predstavlja in uresničuje, je najvišja resnica, ki pa jo v zadnjem obdobju spretno spodbija to, da imamo, že v naši okolici, postavljene posameznike, glasnike teme, ki s skrbno postavljenimi stavki, poskrbijo zato, da bi človek okamenel, da bi obstal in se ne zbudil. 

Vendar, ne glede na vse, je vse to naša odločitev. Naša odločitev je o tem, ali bomo sledili temu, kar v zadnjem obdobju pričajo drugi, ali bomo sledili temu, kar smo in se požvižgali na to, kar nam želijo usidrati v naš um, v naše celice, v naše življenje. 

Tudi, Sveti Jeremija iz starodavnih zapisov, je bil oznanjen, označen in ne nazadnje tudi kaznovan, zaradi tega, ker se ni dal zaplesti v omrežje zla. Bil je luč, poslan na Svet in s svojim veličastnim dovoljenjem, da smejo zlovešče zveri, glasniki teme in že takrat tudi ljudstva, popolnoma zmaličiti njegovo fizično telo. Ker je enostavno vedel, da vse kar je meseno, ne šteje. Da vse kar je meseno, kliče po obilju in da vse kar je meseno, prinaša vse, s čemer se nihče, od nas kot Duša, ne more povsem izpopolniti. 

Zato je tudi dopuščal, da z njim naredijo, kar menijo, da je po človeški plati, prav. A vse to je bila želja, če ne celo naslada zla nad ljudstvom. 

Zakaj so oprostili razbojnika?

Zato, da bi si še tisto nekaj ljudstva, kar je sledilo svetlobi, pridobili na svojo stran. Njemu je bilo vseeno. Dovolil je, da počno vse to, ker je enostavno vedel, da on kot Duša potrebuje svobodo in da bo edino na tak način, njegova Duša lahko zaplavala v večnost. 

Toda, ljudstvo pod njim, je bilo že davno zasenčeno z zlom. Njega je vodilo le eno, zavedal se je, da je luč. In luč je tudi najvišja modrost odpuščanja. Namreč, šele ko dovoliš temi svoje prepričanje, se je ne trudiš preobraziti in posameznikom, ki njej sledijo, dovoliš, da padejo pod težo zla, lahko širiš ljubezen in dobro. 

To je simbol praznika, ki prihaja, zmaga svetlobe nad temo. In v letu 2021 ni naključje, da se ta praznik dogaja prav zdaj. Zdi se nam, da je zamaknjen v sam začetek pomladi. Saj letošnja pomlad, glede na vse starodavne zapise, dušne zakonitosti in po pri povedi Višjega stvarstva, oznanjuje vstajenje. Lahko to razumemo kot vstajenje naroda, ki se končno pričenja boriti zase, lahko pa kot začetek tega, po čemer že tisočletja res hrepenimo, pa smo tega dobivali le drobtinice.

Mir in ljubezen bosta zavladala Svetu. Mi bomo končno lahko v popolnosti, brez strahu pred tem, da bi nas zaničevali ali postavljali v kalup 'razumljen ljudstvu', pričeli uresničevati svoj višji namen. 

Po pripovedi, Višjega Stvarstva, prihaja dobro in luč bo končno zmagala nad zlom. Od nas pa je odvisno, koliko bomo resnično sijali za dobro vseh. 

Uroš Adrian. Več pa tukaj.