Energijska napoved: Prihaja nova doba

Energijska napoved: Prihaja nova doba (foto: Pixabay) Pixabay
18. 5. 2021

Moj pogled skozi okno pravi, da Nebo na široko odpira vrata. Vendar, to ne za tiste, ki so že zaključili tu zemeljsko življenjsko zgodbo, ampak zato, ker ti in jaz kot tudi obče človeštvo, vstopamo v obdobje velikega zaključevanja. Že v svojem zadnjem pisanju, sem nekako nakazal, da bova kmalu spregovorila o velikem zaključku. 

V zadnjem obdobju poslušam premnoge že prebujene in resnično me veseli, da nas je vedno več tistih, ki se trudimo za to, da bi bil dvig obče zavesti čim lažji in v skladu s čustveno naravo človeka. Vse to, čemur sva priča zadnjih treh mesecev, počasi izgublja na svoji moči. Prav zaradi tega, se nam lahko dozdeva, da je prepoved skorajda že na vsakem koraku za tiste, ki ne sledimo zapovedim tistih, ki na globalni ravni vodijo vso to situacijo. 

Ne bom pretiraval, če se enkrat omenim vzrok svojega odmika iz javnosti, v lanski jeseni. Od lanske jeseni pa vse do aprila letošnjega leta, je bila namreč obča zavest ljudstva tako nizka, da je lahko vsak, ki mu je malo zadišala želja po nadvladi, takšni in drugačni, 'zavladal' množici in obvladal celotno situacijo. 

Na samem začetku sem se namreč spraševal, če je karkoli narobe z mano, če mi je treba morda 'odmašiti' kanale in podobno. Saj sporočilnost Vodnikov in celotnega Neba, ni bila več tako čista. Na moje domneve, vprašanja in situacije, so preprosto odgovarjali z molkom. 

Okoli mene, pa je bilo prav tisto obdobje, nemalo tistih posameznikov, katere bi z lahkoto razporedil na bela oziroma črna polja šahovnice. Kajti, velika večina od njih, ni prihajala do mene in v moj krog s čistimi nameni. Prišli so v želji, da bi zasenčili tisto, kar Nebo preko mene tako radostno sporoča za vse vas. 

Da sem prišel do spoznanja, da ni z mano popolnoma nič narobe, ampak da je to stvar obče zavesti, ki ima največjo nalogo tega časa, dvigniti se iz pepelnatih globin teme, je moral preteči čas. Meni je bilo v tistem obdobje najtežje, kajti nisem našel besed in niti dovolili mi niso, da karkoli javno spregovorim, sporočim in podobno. 

Tisti, katerim sem trn v peti, so bili tega neznansko veseli. Vendar danes, pa sem za vse, kar je bilo, hvaležen in se življenja veselim. Kajti sedaj vem, da v tistem obdobju, Nebo ni imelo tiste prave moči za vse odgovore, ker ne bi bilo slišano in bi me mnogi proglasili za šarlatana. 

Obdobje velikega zaključevanja, kateremu bova priča v času sedem + sedem, sedem dni pred polno majsko luno in sedem dni po njej, bo prineslo tisto, o čemer nekateri že stoletja govorijo. Zgodil se bo vnovični 'veliki pok' – svet po svetu  in svet z vzporednim svetom. Morda tokrat govorim o stvareh, ki ti niso več blizu. Ampak, prihaja čas, ko se bo naš Svet, energijsko gledano, zlil s vzporednim Svetom. Kar pa pomeni, da bo karmična slika, tako občega človeštva kot posameznikov, jasnejša in razrešena že skozi čas tu bivanja. 

Temu je tako, zaradi tega, ker smo v zadnjem stoletju vstopili na ta Svet mi, ki sedaj živimo. Mnogi med nami  pa smo stare Duše, z množico pred življenj. Prav zaradi obstoja starih Duš, bo nastala tako imenovana 'nova doba', kjer bo polno življenja, dogajanja. Vse se bo, življenje in dogajanje, odvijalo veliko bolj spontano in lažje razumljivo, za vse nas. 

Ko smo bili še otroci, so nas starši učili, da ima vsak zakaj, svoj zato. Mnogi med nami se nismo, kar tako zadovoljili z odgovorom in smo začeli raziskovati. Raziskovali smo lahko celo otroštvo, celo dobo odraščanja in šele v odrasli dobi prišli do nekaterih odgovorov. Namreč, če bi prišli do teh odgovorov prej, bi življenje kot najvišja opevana vrednota človeštva, izgubljala na moči. 

Zdaj pa vse to lažje razumemo, ker smo obkroženi s posamezniki, ki so kot Duša, na isti dušni ravni in s katerimi imamo podobne, če ne celo identične nadzore, obdane z neverjetnimi občutki, da se od nekje, nekdaj, že poznamo. Ena velikih potrditev, da v zadnjih sedemdesetih letih, domujejo na Svetu zgolj stare Duše, je tudi v tem, da imamo zelo veliko enostarševskih družin. 

Verjetno vsi poznamo dejstvo, da Duša izbere Dušo in posledično tudi, da otrok, še nerojeno bitje, ki je odtenek stare Duše, izbere svojega očeta in svojo mater. Tako ju združi zgolj za namen, da mu ustvarita fizično podobo, tempelj, s pomočjo katerega bo kot Duša, stvaren v tem Svetu. Ko se Duša utelesi in rodi v ta fizični Svet, pa navadno ne mine 36 mesecev, da se starša, Duši take Duše, razideta. 

Prav te Duše pa imamo nalogo, dvigniti Svet na raven, o kateri sem govoril že nekajkrat in jo vsi tako zelo radi opevamo, saj nam omogoča, da smo resnično v svoji podobi, delovanju in namenih. To je Ljubezen v imenu Najvišjega, v objemu zaupanja v dobro.

To zaupanje nas namreč vleče po stezi navzgor in opominja, da je vsak na Svetu zato, da preprosto sije. Tudi v tem obdobju, bo še kako potrebno sijati. Še posebej takrat, ko se bo dogodil 'veliki pok' in bo vse zaživelo v popolnem zaupanju v Ljubezen in višje vodstvo. 

Objem in zaupanje je tokrat vse in največ, kar lahko dvigne Svet in z njim tudi obče človeštvo, bližje sebi ter svojemu bistvu. 

Uroš Adrian. Več pa TUKAJ.