Energijska napoved: Prihaja prebujenje, po katerem vsi tako zelo hrepenimo

Energijska napoved: Prihaja prebujenje, po katerem vsi tako zelo hrepenimo (foto: Pixabay) Pixabay
13. 4. 2021

Krik, pred vzhajajočim soncem, bova poimenovala sedmico, ki prihaja. Zakaj? Prav zaradi tega, ker se lahko zgodi, da bo prav v tem obdobju, prišlo do velikih spoznanj. Stanje, katerega smo vajeni že kar nekaj časa, pa se bo drastično poslabšalo. Vendar, mirno, narava nam samo vrača plodove tistega, kar so nekateri osebki, ki so v preteklosti, pa tudi še danes, imeli nekaj veljave, v naravo tudi zasejali. 

Zakaj govorim o zadnji sedmici?

To nikakor ne pomeni, da je to obdobje zadnje, kar se energijskega vzpostavljanja Sveta, tiče. Govorim pa o trenutkih, kateri bodo odgovorili na premnoga vprašanja o obstoju človeštva in seveda potrdili tudi dejstvo, da naj bi leto nazaj, vstopili v tretjo svetovno vojno, vojno moralnih vrednot in nadvlade. 

Če sva čisto iskrena, pa se še vedno nahajava v nadaljevanju druge svetovne vojne, kjer so topove in oboroženo vojsko zamenjali ustrahovanje, zasledovanje, upravljanje z lastno voljo posameznika in še bi lahko našteval. Vendar, to ni moj namen in niti poslanstvo. Moj namen je, tebi pojasniti stanje, da boš lažje razumel, zakaj je tvoja vloga, vloga, ki pomeni širjenje dobrega, še tako zelo pomembna. Že sam Mojzes je dejal: 'Mir moje Duše, pomeni mir v meni in okoli mene, ki objema moje ljudstvo z ljubeznijo.' 

Že večkrat sem dejal, da je vsak posameznik na Svetu Sel ljubezni. Zakaj potem mnogi posamezniki še vedno dovoljujejo, da jim določene novice, o tem in drugačnem stanju na Svetu, usmerjajo njihova življenja? Zato, ker je njihova zavest na pragu med suženjstvom in odrešenjem. Ker je njihova zavest na tej mejnici, nekako v svoji obči zavesti, ne zmorejo presoditi, kaj je prav in kaj ni. 

Nihče naj ne bi sodil o tem, kaj je prav in kaj ni. Vendar, ti posamezniki, tako zelo verjamejo, da so vredni, ker služijo, in prav s tem, držijo zlo nad vodo pogube. Naj si za razlago nadaljnjega, sposodim še en rek iz Svetega pisma. Sveti Jeremija je dejal: 'Kjer sta zbrana dva ali trije v mojem imenu, sem jaz med njimi.'

Zakaj je število 3 tukaj tako zelo pomembno? Da je stvar zaokrožena in situacije zaključene, je potrebna skladnost med tremi dejavniki. Tako je zdaj tudi napočil čas, da tudi v energijskem smislu, lahko govoriva o velikem zaključevanju. To je vsekakor dejstvo, zato naj ne zmede dogajanje v naslednji sedmici, ki bo globlje od podzemlja in temnejše od teme. 

Lahko, da bomo to občutili tudi pri nas kot nenehno valovanje tal, vrtoglavice in glavoboli ob jutrih, zategovanje pasu pri zapisanih ukrepih, določeni čustveni razdori, težave pri izpolnjevanju pogodbenih obveznostih. Vse čemur bomo priča v  prihajajočih sedmih dneh, bo spominjalo na dobro premišljeno grozljivko narave. Nič, kar se bomo v teh dneh dogovarjali, tako ne bo imelo trdnih temeljev. 

Temu obdobju, z lahkoto rečemo Krik usode. Kajti po tem, nič več ne bo kot je bilo. Vzšlo bo sonce, zgodila se bo čudovita zarja in sledilo bo novo prebujenje. Prebujenje, po katerem vsi tako zelo hrepenimo. Pa vendar, nisem povsem prepričan, ali bo velika večina med nami lahko v popolnosti in v imenu ljubezni Najvišjega, ta preboj jutranje zarje, doživela in izkusila kot osebnostno prebujenje. 

Kakor koli že, kot sem omenil že prej, ta znan rek Svete Jeremije, so prelomnice velikih, pozitivnih ter svetlih zaključkov, vedno tri. Mi kot obče človeštvo, se trenutno nahajamo na pragu tretje velike prelomnice. Prva je tako bila 21.12.2020. Drugo smo ravnokar doživeli v času praznikov, 04.04.2021. In tretje zaključno obdobje, pa bo vse od druge(27.04.2021) do tretje(26.05.2021) spomladanske polne Lune. 

V obdobju med Lunama, se bodo tako dogajala nihanja s premnogimi preobrati in presenečenji. Veliki zaključek nadvlade teme, tako lahko pričakujemo od tretje pomladanske lune, vse do sredine junija. 

Dolžan sem še pojasnilo, da se ne bi kdo preveč zataknil v besednjak in datume, navedena obdobja so tukaj za vse nas sporočena iz strani Neba zato, da se pričnemo počasi pripravljati na prebujenje iz tisočletnega sna in si dovolimo, končno, zadihati v svojih življenjih.

Moč, za uresničitev vsega dobrega, kar lahko kot obče ljudstvo doprinesemo Svetu, se skriva v močni volji posameznika, ki se vsak trenutek znova, zmore odločiti, da bo sledil dobremu in ostal Sel ljubezni. 

Uroš Adrian. Več pa tukaj.