Energijska napoved: Prihaja tema, na katero smo se dolgo pripravljali

Energijska napoved: Prihaja tema, na katero smo se dolgo pripravljali (foto: Pixabay) Pixabay
31. 8. 2021

Zadnje dni razmišljam, če bi bilo to sploh pametno povedati. Namreč, deveti kolovrat (mesec) v letošnjem letu, prinaša kar nekaj odkritih resnic. Te resnice bodo celo tako zelo odkrite, da bo marsikomu zastal dih ob seznanitvi z njimi, oziroma celo ob pogledu nanje. 

Saj ne zameriš preveč, če si na tem mestu izposodim rek, ki govori o tem, da nič ne traja večno. Drži, da bo deveti kolovrat postregel s temačnostjo, na katero smo se zadnjih osemnajst mesecev, zgolj samo pripravljali. Tukaj nimam v mislih temnih oblakov, ki se bodo zgrinjali nad nami. Namreč, govorim o tisti teži Duše, ko imaš občutek, da je tvoj tempelj tik pred eksplozijo. Ko samo še čakaš, da te ponovno obudi in prebudi svetloba.

Prav temu bomo priča v devetem kolovratu letošnjega leta. Postregli nam bodo z vsem, kar že poznamo in v zameno za svobodo ponujali rešitve, ki z našim dušnim obstojem nimajo prav nobene veze. Dolgo sem čakal na trenutek, ko bom lahko spregovoril o tako imenovanih reptilih. O ljudeh, ki so vrženi v naš Svet samo zato, da bi obglodali naša čustva, nas razvrednotili in bili del našega Sveta, čeprav je njihov osnovni namen, sprogramirati čustveno bitje do te mere, da postane njihov čustven suženj.

Poznamo krvosese, poznamo vampirje, ampak pri teh si dejansko vedel, kaj je njihova mana in si se jih na lep način ognil ali pa si se celo, kadar si bil v njihovi družbi, oblekel v njim neprivlačna oblačila. Pri tako imenovanih reptilih, je vse to toliko težje, kajti so preprosti in infiltrirani v ta Svet. Ne pijejo človeške krvi, hranijo pa se z življenjsko pomembno energijo in s tem izničujejo energijo najvišje ljubezni.

So brezizrazni stvori, brez čustev, ki za svoje preživetje potrebujejo le sebi podrejenega posameznika iz našega Sveta. Velika sreča je, da imajo ti stvori, ali v moškem ali v ženskem spolu, težave z reprodukcijo. Vse to, čemur smo priča v zadnjih mesecih, počno njihovi bratje in sestre. Samo ti so mnenja, da lahko na tak način zavladajo Svetu, kjer so osnovna dobrobit, pristna in nepokvarjena čustva. Glede na vse, kar se dogaja in čemur smo priča, lahko rečemo, da je tem pripadnikom za nadvlado dovolj le, ne govori, poslušaj, ubogaj – maske, pravila, prisila. 

Kam je šel ta Svet? Se resnično vrača k sebi, svojemu obstoju najvišje ljubezni?

Na to nam bo odgovoril deveti kolovrat. Pomembno je, da si v tem obdobju še posebej dovoliš slediti sebi in krmariti skozi viharje, ki jih ustvarjajo reptili. Vedi, da kričijo od nemoči, ker potrebujejo naslado, potrebujejo posameznike, kajti njihov krog zavedanja se vedno bolj krči in krči. Želja njih je bila zavladati Svetu in prepovedati edino pravo dobrobit človeštva, čustvovanje. 

Žrtvovali so svoje pripadnike, da bi nekatere med nami dobili na svojo stran. A nasedli so jim le, tisti nekateri, redki glasniki njihovega kroga, ki so bili postavljeni v naš Svet, zato da bi povzročali strah, zmedo, nemoč in nesoglasje. 

Vendar, če veš kdo si, ti življenje tudi pokaže, od kod prihajaš. Tvoja notranja bit pa te nenehno vodi po poti lastnega uresničenja. Če to bereš, zagotovo in nisi reptil, kajti oni ne marajo, da se jih imenuje tako. In niti ne priznavajo, da ne poznajo ljubezni. Prav oni so zelo poduhovljeni, neomajni poznavalci duhovnega sveta, ki upoštevajo vsa pravila in usmeritve duhovnosti. 

Vendar, vse to je novodobna duhovnost. Duhovnost po Jezusu, pa nikakor ni to. Duhovnost po Jezusu je način in smisel življenja. Razmisli in si dovoli biti eden tistih, ki sije in širi dobro, kajti le tako boš lahko ločil zrno od plevela, reptile od ljudi in prepoznal smisel sebe. 

Objem srca in vse dobro devetem kolovratu.

Uroš Adrian. Več pa TUKAJ. 

Priporočamo