Energijska napoved: Sledijo veliki preobrati

Energijska napoved: Sledijo veliki preobrati (foto: Pixabay) Pixabay
16. 2. 2021

Nebo pravi, da je bilo toliko že povedanega o tem in onem, o obdobjih, o značilnostih, o delovanju in preobratih energij, pa vendar ostaja nekaj, kar so prihranili za tokrat.

Nekateri se, običaja na Zemlji, veselijo. Spet drugi, se ga bojijo. Tretji, bi to obdobje najrajši prespali. Tukaj ni pomembno, kam spadaš ti. Pomembno pa je, da se bo ravno v tem obdobju, prvič po tisoč sto enajstih letih, zgodil prelom, ki ga vsi prebivalci Zemlje že nestrpno pričakujemo.  Da pa bo mera dogajanj polna, pa naj dodam še to, da bo posebno veliko moč pri odpuščanju starega in sprejemanju novega, imela polna Luna v februarju (27.02.2021). 

Od prazne Lune pa vse tja do polne Lune, je prelomno obdobje. Lahko bi rekli kot nek energijski prepad časovnega obdobja. Obdobje, ki je precej nedorečeno, saj se v njem dogaja vse v globalnem smislu. Po drugi strani pa lahko ima posameznik občutek, kot da osamljen, prepuščen, pozabljen, da vse kar se v Življenju dogaja, nima nobenega smisla. Nebo bi nekako pritrdilo, da vse zapisano drži. Vendar pri vsem tem ne smeva zanemariti dejstev, da si tako ti kot jaz in mi vsi, bitje, ki je prišlo na ta Svet, zato da se izraža in izživi sebe v popolnosti. 

Po starih načelih, Pust odnaša slabo in prinaša dobro. Odpira vrata zgodnji pomladi, ki simbolizira novo rojstvo. Ne, nikakor ni naključje in vse je pravzaprav na ključ. Kot tudi ni slučajno, da se veliki prelom usode dogaja v tem obdobju. Nekje je že bilo zapisano, da se bo zgodil veliki preobrat, spet drugi so ga poimenovali 'veliki flash'. 

Vsi so ga pričakovali ob koncu leta 2020, ki je po človeški volji prilagojen, izmišljen ciklus ter podkrepljen še z rojstvom Svete Jeremije. Vse lepo in prav. Človek ima svobodno voljo, ki mu je prirojena pravica. Ampak nad svobodno voljo, je vsekakor volja narave v sozvočju s posameznikovo dušno zgodbo, torej tudi, jaz in mi vsi. Če je posameznik podvržen črednemu nagonu, čemur smo priča v zadnjih mesecih, ne bo končal po volji  Ega in ne bo zmogel doživeti zapisanega v svojem še živečem dušnem zapisu. 

V kolikor zaključiva krog dogajanja, ugotoviva da je vse volja in pristop narave. Sredi vojne Ega in človeških anomalij, ne bo nikoli moglo biti konec nečesa, kar je začel človek. Obstajajo naravne zakonitosti s povezanimi cikli narave. Numerologija, astrologija in še katera druga podobna veda, to spet preučuje na svoj način. Vendar vsem je skupno eno, ciklus narave. 

V enem od naslednjih pisanj, se bom lotil skrivnostnega ciklusa energije števila 21. 

Obdobje od Lune do Lune, je tako rekoč 'prazno' obdobje, kjer se lahko dogaja vse ali hkrati nič. Medtem, ko je obdobje med Lunama, obdobje kreacije in novih začetkov. Tukaj sem dolžan še pojasnilo. O obdobju od Lune do Lune, govorimo takrat, kadar v vmesnem obdobju nastopi nov mesec. Obdobje med Lunama, pa je ciklus meseca. 

V zadnjem obdobju smo tako lahko priča velikem razdoru svetovnih stebrov, svetovnih pravil, vrednot in osnovnega templja. Ta osnovni tempelj je svoboda. Ko se zgodi preobrat v ciklu narave, ne more in ne sme biti nobena stvar nedokončana. 

Zato lahko prav zdaj govoriva o velikem preobratu, saj je Pust, oziroma ponekod dajejo prednost tudi prazniku Svetega Valentina, prelomnica prebujenja narave. Kakorkoli torej obrneš in kdaj veš, da so kakršne koli razrešitve, dejanj in situacij zate dobre, je to prav v preobratih naravnega ciklusa. 

Tako je tudi rojstvo lahko razumljeno kot začetek novega dušnega ciklusa, po odhodu v večnost, kjer se Duša lahko ponovno veseli izraznosti, kreacije in obstoja v objemu večne Ljubezni. Ampak, to je spet tema za kdaj drugič. 

Za tokrat, pa bodi si dovolj to, da je Življenje ujeto med skrivnostne cikle narave, dušnega zapisa in namena posameznika. 

Dovoli si torej izraziti to, kar dejansko si in zasij v ljubezni. 

Uroš Adrian Več pa TUKAJ.

Priporočamo