Energijska napoved: Smo na pragu velikega doživetja

Energijska napoved: Smo na pragu velikega doživetja (foto: Pixabay) Pixabay
2. 2. 2021

Potek samih dogodkov, bi Nebo pojasnilo, da sva na nek način na pragu velikega doživetja. Kako boš to doživetje sprejel v tvoje življenje, je odvisno predvsem od tega, koliko verjameš sebi.

V svojih zapisih sem ti namreč že večkrat dejal in neštetokrat ponavljal, kako zelo je pomembno delo na sebi po sistemu duhovnosti po Jezusu. To ne pomeni, da je kakršno koli nadaljevanje, versko pogojeno, ampak o tem pišem tudi v svoji najnovejši knjigi Odločitev za ljubezen, srečo in obilje. Tisto pisanje je bilo na nek način predpriprava na vse to, kar se dogaja in pa tudi kot neka češnja na torti po tem, ko se to namišljeno obdobje, po načelu globalnega Ega, zaključi.

Meni je v največje veselje, ker vem, da Vodniki spet govorijo in dajejo namige, napotke in smernice, ki so mnogim v veliko pomoč. V precej temnem vmesnem obdobju, njihovega glasu ni bilo (od 21.09.2020 do prve januarske polne lune 2021). Saj je prav, zaradi zmanipulirane globalne osebnosti, Ego vse od 21.09.2014 pa do nedavno postavljene polne lune, nadvladal resnici. 

Nadvse sem hvaležen, da je sonce končno pridobilo na svoji moči. Ne zato, ker bi se bližala pomlad, marveč zato, ker je ne malo posameznikov z delom na sebi, podzavestno začelo delovati, živeti in dajati iz ljubezni. Komaj sem namreč čakal, da mi bodo Vodniki dopustili zapisati ta zadnji stavek. 

Kako si lahko vedel, da se že toliko časa nahajamo v navidezno prijazni svilnati temi?

Dogajala se je dušna nadvlada raznih 'učiteljev' duhovne rasti. Pojavila se je obilica znanj, pri katerih je vsakdo, že po nekaj urah, postal strokovnjak. Prav zaradi obilice zapisanega, se je pojavila težnja po na eni strani zasužnjevanju tistih, ki so svoje guruje potrebovali in na drugi strani tega, da si lahko za minimalno vsoto, že prejel celotno bogastvo dušnega sveta.

Pa je Stvarstvo res stalo za vsem tem?

Odgovor, za katerim stojim, je zagotovo NE. Kajti razlika, ki je nastala med nekom in nekom, ki ti lahko preda to znanje, je postala res velika. 

Že starodavna ljudstva, od koder so izhajali posamezniki, ki so imeli čisto povezavo z višjim Stvarstvom, so verovala v delovanje daj-dam. Kar pa pomeni, da je moralo biti poplačilo enakovredno s tistim, kar je nekdo od prenašalcev sporočilnosti Stvarstva, lahko prejel.

Duhovnost vsekakor ni zastonj, ni brezplačna. Je pa dostopna tistim, ki se zavedajo, kako zelo je  v današnjih časih pomembno, da v kolikor se želijo resnično osvoboditi starega in z delom na sebi, v svojo zgodbo doprinesti nekaj dobrega, je kvaliteta še kako pomembna. Tukaj je kvaliteta lahko tudi dvorezen meč. 

Vendar, se ob tem pisanju spominjam predavanja, kjer je predavateljica dala primer med krompirjem in krompirjem. Imeli smo branjevca, ki je imel kilogram krompirja po eni ceni in branjevca, ki je imel kilogram krompirja po ceni, ki je bila štirikrat višja kot pri prvem. Prvi se je na vse pretege trudil, da bi pridobil pozornost. Po celem prizorišču se je slišalo samo njega, češ kako kvaliteten in dober krompir ima. 

Medtem, ko je drugi branjevec bil preprosto tiho in z ljubeznijo čakal, da do njega pristopijo pravi ljudje. Pa se je vendarle opogumila ena gospodična, ki se je na vso moč trudila pojasniti drugemu branjevcu, da je njegov krompir pa vendarle predrag. Branjevec jo je samo nemo opazoval in z zaupanjem vase rekel: 'Takšna je cena, o njej pa ima lahko vsak svoje mnenje.'.

Ker samosvoja gospodična ni dosegla svoj prav, znižanje cene, je pograbila krompir in ga zalučala na tla in vihravo pristopila k prvem branjevcu, ki je bil zelo glasen.  Medtem je drugi branjevec z hvaležnostjo in spoštovanjem iz tal pobral krompir. 

Pri sosednji stojnici, kjer je stal prvi branjevec, se razvil prikupen pogovor, s sladkimi besedami, na trenutke tudi opolzkimi, polno je bilo samohvale. Ko je gospodična rekla, da bo kupila samo kilogram krompirja, jo je branjevec začel zmerjati, psovati in obmetavati s krompirjem. Gospodična, ki je bila poprej polna upanja, je odložila vrečko s krompirjem nazaj na pult in s solzami v očeh, odšla. Prvi branjevec pa je za njo vrgel še kar nekaj krompirjev. 

Gospodična je tako ostala brez krompirja, vendar z veliko življenjsko lekcijo. Če spoštuješ to, kar ti je dano z ljubeznijo, boš z vsakim dnem lahko prejel več in več te blaginje.  V kolikor pa želiš biti všečen in ustrežljiv, samo zato da nekaj dobiš, slej ko prej spoznaš, da je tvoje življenje prazno. In da te tvoja pretekla dejanja kot tisti krompir, slej ko prej zadenejo. 

V tvoji zgodbi življenja ti je vedno dano dobro. Nekatere stvari pač kot preizkušnja, ki jo lahko prepoznaš takoj, ali potrebuješ še malo časa. 

Prav v takem obdobju, dragi moj sopotnik se Slovenija in Svet nahaja zdaj. Lahko imamo vse, a hkrati ničesar. Lahko pa preprosto zaupamo, da bo po prvi spomladanski luni, zagotovo bolje in vsa ta dogajanja le še grenak spomin.

Ne bodi kot gospodična, bodi kot drugi branjevec in širi dobro. 

Dovoli, da tvoj krompir dozori ob pravem času. Njegovo zorenje pa vzemi kot čas osebne rasti in za spoznavanje svojih potencialov. 

Bodi kreacija v imenu ljubezni.

Uroš Adrian

Več pa  TUKAJ.

Priporočamo