Energijska napoved: Smo na točki zaključka trenutne situacije

Energijska napoved: Smo na točki zaključka trenutne situacije (foto: Pixabay) Pixabay
4. 5. 2021

To, kar bom zapisal v naslednjih vrsticah, je dejstvo, da se situacija, v kateri smo se znašli, na globalnem nivoju, počasi, z velikim uporom sicer, a zagotovo zaključuje. V to ne bi bil tako zelo prepričan, če ne bi poznal energijskih zakonitostih in energijskih postavitev, katere so v mesecu maju, čigar na začetku smo, postavljene tako, da so situacije, stvari, dogodki, dejanja in vse, česar do sedaj še nismo zmogli zaključiti, zaradi nas samih, postavljene na točko zaključka. 

 

V zgodbi življenja je, dobronamerna in pravična, zgolj ena zakonitost, da tisto, kar nam ne služi več, mora oditi in narediti prostor novemu. Prav po tem načelu, pa se bodo odvijale naslednje tri sedmice, vse do polne lune 26.05.2021. Do takrat namreč lahko pričakujemo velike preobrate, zaključevanja, namišljene zavesti, v kateri se je znašlo obče človeštvo. 

Če je torej vredno, pustiti celo preteklost za seboj, kaj lahko potem sploh še vzamemo v to že dolgo opevano novo ero? 

Odgovor na to vprašanje je sila preprost, a hkrati strah vzbujajoč. V svojih zapisih, sem ob uvidu Vodnikov, že večkrat dejal, da v tokratnem boju s temo, ne bodo zmagale množice, vendar posameznik, ki sije in je luč za tiste, ki tavajo v temi.

Spet sem zapletel svoje besedičenje. Ampak, tako so želeli. V trenutku, ko se bo obče človeštvo pričelo zavedati dejstva, da tema ne zmore obstajati brez svetlobe, in  svetloba ne more zares zasijati, če ne izkusi teme, bo cel Svet pričel dihati drugače. Namreč obdobje, v katerem se nahajamo, ni obdobje, ki bi nastalo na novo. Marveč je nadaljevanje egocentričnega ravnanja zasužnjenega ljudstva v preteklosti.

Nahajamo se v vojni vrednot, ki se po pripovedi Vodnikov, počasi, a zagotovo nadaljuje. Čas med prazno (11.05.2021) in polno luno (26.05.2021), lahko v vsej zavesti, imenujeva tako kot so nek dogodek, ob začetku našega štetja, že poimenovali. Ta dogodek je bil iz strani mnogih prebujenih napovedan, tako lani (2020) med Božičem in Novim letom, kot z namigovanji tudi že v letošnjem letu. 

Vendar, bodiva odkrita. Veliki pok(veliko prebujenje), se ne more zgoditi v obdobju velikih nihanj med dvomom in odnosom človeštva. Da pojasnim. Sveža energija, ki se prebuja in poustvarila novo ero, ne potrebuje množice s črednim nagonom, ampak potrebuje prebujenega posameznika, ki lahko zaupa in sodeluje z drugim prebujenim posameznikom, ta s tretjim in tako naprej, vse dokler ta energija ne poustvari simfonije med nami in Svet preobleče v zaupanje. 

Dovoli, da se dotaknem še obdobja med lunama. To je obdobje, v katerem bo moral vsak posameznik paziti nase in na svoj obstoj. Namreč, odvilo se bo kar nekaj prevar, oddalo kar nekaj ukazov. V ozadju se bodo namreč dogajale še zadnje mahinacije, da bi tema zmagala nad svetlobo. 

Kot sem v tem zapisu že večkrat dejal, bo zmagal posameznik. Prav od tega posameznika, pa je odvisno, s kakšno vero vase, bo v svoj krog povabil sebi drage ljudi. Naj samo še pridam, da bo sila vedno rodila silo, kar pa je v tem obdobju, vse prej kot dobrodošlo. Posameznik je torej, v kolikor se kot osebnost tako naravna, tudi lahko dober vzor mnogim. Več kot bo ljudi, ki bodo vzor drugim ljudem, prej bo tema samo še pomahala z repom. 

Zakaj to vem?

Svetloba je hči ljubezni, kot je ljubezen hči Neba. Je energija, ki je v zadnjem obdobju, vse prevečkrat opevana za drugačen namen. Vendar, še vedno obstaja, še vedno varuje, še vedno pestuje in še vedno, v kolikor se ji dovoliš voditi, te vodi po pravi poti namena. 

Kdo je potem človek, da lahko sovraži, podcenjuje, označuje ali pa celo ubija, ko smo pa vsi majhne lučke, ene energije ljubezni. Nadaljevanje tega, si lahko nariše vsak posameznik, sam. Sam pa lahko nadaljujem samo še z eno mislijo iz Svetega pisma: 'Bog je dal človeku svobodno voljo.'. Torej ima vsak posameznik v svoji zgodbi, postavljeno modrost odločitve, ali bo hranil temo ali svetlobo v sebi. 

Nobena tema ne bo v svetlobi tako močno sijala, kot lahko sije le srčna svetloba v imenu ljubezni. Zato se je v življenju vredno zahvaliti za vsako preizkušnjo, s katero lahko nahraniš svetlobo, za vsak dogodek, s katerim zrasteš in za vsako spoznanje, ob katerem uvidiš, kako pomembno je, da si luč in širiš dobro.

Kljub temu, da ima vsak posameznik svobodno voljo, vsako živo bitje hrepeni po svobodi, prav to pa prinaša le neskončna vera v ljubezen.

Uroš Adrian. Več pa tukaj.