Energijska napoved: Smo v obdobju, ko kričeče množice, kričijo o nesmislih

Energijska napoved: Smo v obdobju, ko kričeče množice, kričijo o nesmislih (foto: Pixabay) Pixabay
11. 5. 2021

Trenutek v primežu vrtinca, ki vodi vse tja do svobode, je kot nalašč za to, da osvobodiva misli, da si postaviva smernice in da si dovoliva izraziti se. Vse te tri resnice bodo namreč kot tri resnice zavedanja človeštva. 

Zavedanje, ljubezen in uresničenje bodo pripeljale do točke, kjer bova lahko, tako ti in jaz kot vsak posameznik izrazila tisto, zaradi česar sva ponovno utelesila v ta Svet. Drži, pišem tako kot bi govoril s tabo. To pa zato, da se te bolj dotakne in ne zato, ker te ne bi spoštoval. 

V meni namreč vre zavedanje, da v kolikor me boš razumel ti, bo nekdo drug razumel tebe in potem se po celem Svetu prične odvijati čarobnost pozitivnih misli, povsem spontano. Nekaj dni nazaj sem se v svoji viziji, ki je pripeljala do modrosti tega članka, srečal z Vodnikom, ki ti je zelo blizu in ga zelo dobro poznaš. Ta je rekel sledeče: 'Moč misli ni v tvoji naravnanosti, marveč v tem, kar želiš zares uresničiti.'.

Ta misel mi je dala odgovor na vse poprej zapisane misli, stavke in nauke. Tako tudi veš, v kolikor mi slediš že dlje časa, da vse kar zapišem, mi povedo oni. In ne, ne zahtevam od tebe, da bi jih ti tudi slišal. Ker enostavno oni izberejo, s kom bodo govorili. Želim pa si, da ti s temi uvidi osmislim tvoj vsakdan in spodbudim tebe k dejstvu, da je za osebni uspeh vredno in zares pomembno, da slediš sebi.

V svojih zapisih si tako večkrat izposodim kakšno misel, ki mi jo povedo v nekem določenem obdobju za neko določeno obdobje. Vendar, tokrat se dejansko nahajava tik pred zoro. In noč je takrat najbolj temna. Če želiš noč premagati tudi v svojem življenju, je zelo pomembno ter prikladno, da imaš, v trenutku tvoje najbolj goste teme, v svojih mislih misel, ki te dvigne. 

Tako v svoji podzavesti obudiš svoj starodavni zapis Duše. Ta ti največkrat razkrije, tiste najbolj pomembne točke, ki so ti v preteklosti omogočile, da se dvigneš kakor feniks iz pepela, zato da se tudi zdaj, v tem trenutku zaveš, kaj je zares vredno in kaj ima vrednost, zaradi tvoje lastne vrednosti. 

Spet sem zapletel, vem. A, v kolikor želiš razumeti zapise energij in njihovo delovanje, je na prvem mestu to, da si dovoliš, z zaupanjem v najvišjo ljubezen, dihati z njimi. Trenutno se nahajava v obdobju, ki ga ne poznava, ne ti in ne jaz. In zdi se, kot da je vsak dan, v katerega se prebudiva, bolj in bolj vpet v primež nekih fizičnih zapovedi ter pravil, ki s tvojim dušnim zapisom, nimajo nobene skladnosti.

Večina pravih lučk, se s tem ne more poistovetiti. Poistovetijo se lahko samo tiste, ki v svojih, še vedno v nizkem žarčenju, razumejo glas Ega, kot edino pravo resnico. Za posameznike, kot sva jaz in ti, ki se zavedava, kaj v resnici je naloga Ega v tem obdobju, lahko storiva le toliko, da poskrbiva za to, da sva midva v sozvočju s seboj in da so ljudje okoli naju, vsaj tisti najožji, vsak zase v sozvočju s seboj. Edino tako bomo lahko tistim lučkam, ki svetijo zaradi Ega, pomagali, da skozi čas znova zasijejo v pravi svetlosti. 

Morda se ti zdi na trenutke za lase privlečeno, vendar ja, nahajava se v obdobju, ko kričeče množice, kričijo o nesmislih. Posamezniki pa širimo resnico o ljubezni in smo ljubezen. Naj se dotaknem še enega starega reka, ki pravi: 'Za ljubezen sta vedno potrebna dva.'. To je ljubezen, ki se precej dotika fizičnega sveta. 

Tukaj pa govoriva o ljubezni, ki nikoli ne usahne, o ljubezni, ki se nikoli ne dokazuje. Govoriva o ljubezni, ki te nenehno uči sprejemanja, da lahko brezpogojno daješ. To je namreč tista ljubezen, o kateri govorim že ves čas ustvarjanja svojih zapisov. In prav ta ljubezen se bo v trenutku, ko se nama pridruži še kdo in nam trem spet novi trije, tem spet naslednji in tako vse dokler ne združimo Sveta v večno svetost zavedanja ljubezni, zasijala v polni moči. 

Kako lahko ti kot posameznik, pripomoreš k temu?

Povsem dovolj je, da takrat, ko to občutiš pri sebi doma, prižgeš belo svečko, jo obdaš z rižem in soljo in se ob nje plamenu zahvališ za vse, kar ti življenje prinaša. Tudi za preizkušnje, skušnjave in tako naprej. Plamen sveče naj gori 21 minut, to namreč zadostuje, da zaokrožijo pozitivne energije, ki te navdahnejo z radostjo in veseljem. 

S tem preprostim ritualom, ki sem ti ga zaupal, lahko preprosto takrat, ko želiš, na najbolj enostaven način pomagaš temi, da najde svojo pot v večnost in prepusti svoj prestol svetlobi.

Sva v ključnem obdobju, kjer bo moč zavedanja gradila mostove do spoznanja najvišje ljubezni. 

Uroš Adrian. Več pa tukaj.

Priporočamo