Energijska napoved: Svet na široko odpira vrata sveži novi energiji

Energijska napoved: Svet na široko odpira vrata sveži novi energiji (foto: Pixabay) Pixabay
25. 5. 2021

Letošnji maj je kot ena dolga, nedokončana pripoved o preteklosti, saj v svojih dnevih razodeva tudi tisto, kar bi si mnogi želeli, da sploh ne pride na površje. Ampak, vse to, kar se trenutno dogaja, se mora odviti po dušni previdnosti in po zgodovinskem zapisu energijske kolektivne zavesti. Sami vemo, da tisto, v kar vlagamo, na kar smo pozorni, o čem razmišljamo, to tudi pritegnemo v svoje življenje. 

 

Obdobje, v katerem se trenutno nahajava, pa je kot histerični magnet, ki s svojo nemogočo silo vleče vse resnice, iz najglobljih globeli, na površje. Dobro je, da se zavedava, da to obdobje nisva ustvarila ne ti, ne jaz, ne najini predniki in ne predniki najinih prednikov, marveč  je zametek tega še kar nekaj časa nazaj. 

Mesec maj je tako obdobje, ko se bo odločilo, ali ostati v suženjstvu ali si dovoliti popolnoma zadihati. Verjamem, da mnogi hrepenimo po slednjem. Vendar, še preden nam Vodniki, tako ali drugače, podajo priložnost in možnost vstopa v višje zavedanje, se je vredno vprašati, s kom živimo, na kak način delujemo in kaj imamo mi, kot posamezniki v sozvočju obče zavesti, sploh od Sebe. Prepričan sem, da odgovor že dodobra poznaš. Zato ne bom zapravljal ne tvojega ne mojega časa, da ti pojasnim, kako ničelno je vse skupaj. 

Zakaj si upam to tako trditi?

Zato, ker me Nebo že dlje časa nagovarja, da se obče ljudstvo, med majskima lunama (polna in prazna), kar pomeni prav zdaj, nahaja v obdobju obilja vsega, a hkrati prazne ničnosti. To ne pomeni, da je tvoja vrednost enaka nič. To pomeni, da si ti kot posameznik na izhodiščni točki nič. 

Iz obdobja vladajočih reptilov, namreč prehajava v obdobje nove dobe. V kolikor je bilo v prej omenjeni dobi značilno to, da si nekaj veljal, takrat ko je kdo od tvojih bližnjih že postavil temelje za nadvlado in so se življenjsko pomembne pozicije kupovale in je bilo kaj malo verjetno, da bi prav, zaradi tega doživel in predelal lastno karmo, bomo v prihajajočem obdobju bili kažipoti tisti, ki smo in še bomo delali na sebi.

Največja vrlina preteklega časa je bila, verjeti vase. Čeprav so novodobni duhovni učitelji govorili prav o tem, kako zelo smo pomembni zase, kako zelo bi se bilo dobro ozirati vase, kako zelo dobro bi bilo slediti sebi, je bila v svojem bistvu slika povsem drugačna, nabrati si ovčice okoli sebe. Te ovčice slepo sledijo tvojim namigom, tvojim uvidom in tvoji stvarnosti, dokler jih s svojo pokroviteljsko energijo ne spremeniš v reptile, novodobne sprogramirane robote v človeški podobi, z odkupljeno Dušo, za katero ni niti nujno, da je tvoja. Tako imenovani učitelj te počasi skozi vsa učenja, pripelje do tebi lastnega zavedanja o sebi, kakršen ustrezaš njemu. To nikakor ni tvoja resnica, sploh pa ne v imenu najvišje ljubezni in ne v imenu duhovnosti po Jezusu. 

Verjamem, da so stavki, ki jih tokrat nizam, zate nekoliko težki. S tem nikakor ne želim doseči, da bi ti postal žrtev verskih veljakov, verskih skupnosti, verskih učenj. Namreč, že sam Sv. Jeremija je dejal, da je Bog, njegov oče, dal vsakemu posamezniku svojo svobodno voljo in s tem poustvaril tudi tvojo osebno duhovno rast. Da pojasnim. Nič ni narobe z verovanjem kot tudi s samo cerkvijo ne. Vendar se prepričanje, ki ga širi cerkev kot institucija, naslanja na smernice, od katerih premnoge nimajo kaj opraviti z zaupanjem, ki ga je širil Sv. Jeremija.

Duhovnost po Jezusu, o kateri pišem tudi v svoji zadnji knjigi, je duhovnost, ki se dotika življenja, se dotika mene, tebe in vseh nas. Tako poklanja vrednote, zaradi katerih lažje uresničujemo svoje bistvo in pomen tu bivanja. Tukaj ni prav in ne prav, tukaj ni množic, ki bi kričale v en glas, tukaj je posameznik, ki širi dobro, verjame v višjo ljubezen in preprosto je.

Prav ta posameznik, je v tem obdobju pomemben, da s svojim zaupanjem v najvišjo ljubezen, k sebi pritegne drugega posameznika, vse dokler se okoli njega ne zbere množica. Vendar, čeprav je ta posameznik zdaj del isto frekvenčne množice, je še  vedno posameznik. Kajti, njegov dih se razlikuje od drugih, njegova misel je lahko drugačna od drugih, ampak še vseeno dovolj pomembna, da oplemeniti Svet. 

Verjamem, da je morda to malo težje razumljivo. Ampak, tik pred polno majsko luno, je vredno vedeti le eno, da Svet na široko odpira vrata sveži novi energiji, izraznosti in moči posameznika, kjer bo pomemben vsak v množici, ne pa množica za enega. 

To obdobje je, iz vidika počutja, lahko nekoliko težje, tudi zaradi tega, ker nadvlada prej omenjenih reptilskih sil, izgublja na moči in se iz sfere v kroglah kotalijo težke sile, zaradi katerih smo dihali in živeli v novodobnem suženjstvu, kar toliko in toliko časa. 

Občutek, kot da se okoli tebe nabira vakum, glavoboli ter nekatere tenzije telesa, ki lahko tudi spominjajo na nekatere bolezenske znake, niso nič čudnega. So samo znak, da se tvoje telo kot tempelj odklaplja iz starih energij in priklaplja na sfero dobrega, ki ti kot posamezniku pripada. 

Vedi, da se v zavedanju tega, kar si, uresničuje tvoj namen in ta namen tako širi dobro. 

Uroš Adrian. Več pa tukaj.