Energijska napoved: Takšno bo leto 2021, to je samo resnica, skrita za 'masko'

Energijska napoved: Takšno bo leto 2021, to je samo resnica, skrita za 'masko' (foto: Pixabay) Pixabay
5. 1. 2021

Prišlo je v velikem stilu, a je s seboj privleklo še nekaj starega. Vsak trenutek, ki se nekje konča, se v senci naslednjega, tudi nadaljuje. Tako se vse skupaj prelevi v čas, ki teče. 

Nekatere stvari, ki so za nas nepomembne, odnaša, spet nove prinaša. V tem vrtincu življenja živimo iz dneva v dan. Vse imamo tako rekoč na dlani, od nas pa je odvisno, kako bomo ta vrvež okolice sprejeli, ga uporabili in delili naprej v letu, ki je pravkar začelo dodobra sijati.

Tako ni smiselno razmišljati o tem, kako bomo lahko uspešni s pomočjo drugih, kako bomo lahko zasijali v senci drugih, kako bomo lahko nekatere korake, ki so za nas pomembni, naredili s pomočjo drugih, ali pa celo odgovornost, za naš uspeh, vrgli na druge.

Če nas je leto 2020, z navidezno uravnoteženo energijo in s ponujanjem bombončkov, preslepilo, da nekaj imamo, bo leto 2021, s svojim razburkanim značajem in levjo voljo, popolno nasprotje predhodnega leta. To leto se bo razlikovalo še v nečem. To leto bo pokazatelj tega, koliko smo dejansko naredili zase na osebnostni in duhovni rasti. Koliko smo zrastli v pomenu lastne osebnosti in koliko sprejemamo ter dojemamo sebe v sozvočju energije lastnega imena. 

Namreč, če je preteklo leto dvigovalo množice, bo to leto spodbujalo in dvignilo posameznike, ki si upajo biti drugačni. Tukaj se morava dotakniti še nečesa. Že na samem začetku sem zapisal, da vsak trenutek prinese nekaj iz preteklega trenutka. Tako je tudi v začetek letošnjega leta, vrinjena situacija globalne zavesti, biti poslušen, priden, ustrežljiv in ne preveč izstopajoč.

Prav zaradi tega, kar sem poprej zapisal, je Nebo postavljeno v precep. Namreč, če smo v imenu kolektivne zavesti, za seboj potegnili senco 'peklenske' preteklosti, to nakazuje na to, da bo potrebno v prvih osmih mesecih leta 2021 nekaj spremeniti. 

Nebo me nagovarja, da vam naj pojasnim, čemu smo omenili ravno število 8. Osem je v letu, v katerega smo vstopili, energija sozvočja in nadaljevanja z opuščanjem preteklosti. Da pa bo situacija lažje dojemljiva in sprejemljiva, je po višjem načrtu razdeljena na dva dela. 

Prvi, vse tja do 21. marca 2021, nas bo tako uvajal v smislu opuščanja starih, nepozabljenih zadev. Vse od 22. marca 2021, pa do mistične polne lune, ki nastopi 27. aprila 2021, bomo imeli vmesno obdobje. Preprosto bi temu obdobju rekli uvajanje na dobo osebnostne rasti, ki bo vse tiste, ki bodo to dopustili, razvajala in jim kazala nova načela in sposobnosti tu bivanja življenja. 

Kakšno izobraževanje glede osebnosti in duhovnega dela na sebi, v tem vmesnem obdobju, nikakor ne bo odveč. Drugo obdobje pa nima točno določenega konca, ampak se zabriše med osmim in prvim mesecem 2022.

Če se vrneva nazaj na začetek in v ta trenutek, je prav zaradi prej zapisanega, veliko posameznikov, v nesoglasju z lastno energijo in z lastnimi potenciali. Mnogim se lahko dogaja, da imajo občutek, da vso znanje in pa vsa vedenja, ki jih imajo o sebi, ne funkcionirajo več. To je samo resnica, skrita za 'masko'. 

Da pa boste tisti, ki ste se znašli v krogu osebnega nesoglasja in tisti, ki iščete odgovore, kdaj in kako se bo vse skupaj razpletlo, naj zelo na kratko pojasnim energijsko zakonitost dojemanja in zorenja.

Namreč, v obdobju preteklih 11-tih mesecev, je celotna kolektivna zavest delovala po sistemu 'poslušati, opravljati in sprejemati'. V kolikor deluješ v energijah in dojemaš energijska pravila, nekje v svoji podzavesti zagotovo poznaš pravilo 11:11:11. Preprosto povedano 11 mesecev, 11 področij, 11 resnic.

Torej, če je globalna situacija, globalne zavesti, v vsej svoji silnosti pritiskala na našo osebnost 11 mesecev, to pomeni, da bo naše luščenje iz preteklosti trajalo naslednjih 11 mesecev. In zaradi energijskega zasužnjevanja, tudi zorenje oziroma vzpostavljanje naše energije na nivo osebnosti, spet naslednjih 11 mesecev. 

Vse skupaj se zdi zelo dolgo. A če pomisliva, da smo prvih 11 mesecev že preživeli in da bomo imeli naslednjih 11 mesecev možnost dela na sebi, je to pomembno a hkrati časovno zelo zanemarljivo obdobje. To samo pomeni, da smo izplavali iz začaranega kroga in da je v naslednjem obdobju, v kolikor se želimo osvoboditi, pomembna samo in izključno naša osebnostna rast ter zorenje.

Zaupati pa vam moram še, da s koncem aprila, prihaja ponovno obdobje vzpostavlja in zatišja dogajanja, ko bomo imeli občutek, da se je čas ustavil. Za tem pa s prazno luno 11. maja 2021 vstopamo v obdobje osebne izraznosti ter obilja. V tem obdobju bomo vsi tisti, ki smo v preteklih omenjenih obdobjih, delali na sebi, bili pozitivno naravnani in se izražali, dobili poklon neverjetnega obilja na vseh področjih življenja in tako sami s preteklim delom, ustvarili energijsko kodo obilja. 

Tako, da se nikakor ne splača zaspati, na tem kar se dogaja danes, kajti to bo kmalu le še grenak spomin. Mi pa bomo ostali ali v času, ali pa postavljeni na piedestal sebi lastnega in energijskega izražanja. Lahko ste brez skrbi, v tem obdobju vas ne bom pustil same. 

Skupaj se beremo in sodelujemo tudi v bodoče. Sedaj vam pa poklanjam le še objem v imenu ljubezni, Uroš Adrian