Energijska napoved: To je mesec, ki smo ga VSI dolgo čakali

Energijska napoved: To je mesec, ki smo ga VSI dolgo čakali (foto: Pixabay) Pixabay
1. 6. 2021

V zavedanju vsega, kar sva doživela v preteklih obdobjih, lahko zdaj zagotovo rečem, da je junij tisti mesec, katerega smo vsi tako zelo pričakovali. Tako kot je bil mesec maj, mesec zaključevanja, bo mesec junij, mesec tako zelo opevane nove dobe.

Pa se bo nova doba tedaj šele začela, ali je že med nami?

Zelo težko je opevati točko v času, ko naj bi se vse to skupaj začelo. S celovitim valom dogajanja, kateremu sva bila priča v preteklosti, je vse to dobro, kar bomo na naši mentalni ravni, šele zdaj pričeli doživljati, prihajalo postopoma. Namreč, v zavedanju energijskega Sveta velja pravilo, v kolikor smo bili v eni situaciji 12 kolovratov (mesecev) ali več, pomeni čas regeneracijske dobe število mesecev krat tri. 

To ne pomeni, da bomo kot repriza šli skozi vsa ta dogajanja še enkrat, ampak bomo morali biti strpni, saj je zdaj Svet tisti, ki zaradi svojega vrtinčenja zemeljske oble, izven svojih okvirov v preteklem času, potrebuje svoj čas regeneracije. Že v preteklih zapisih sem dejal, da so mi Vodniki zaupali, da bo konec preteklega dogajanja z regeneracijo ob nastopu majske polne lune (26.05.2021). Po vrhu vsega, pa je bila ta luna še krvava. 

To stanje zemeljske zavesti v sozvočju z energijskim vedenjem, bi lahko opisala, najbolj preprosto, z enim trenutkom iz Svetega pisma – križanjem. Ja, zavedanje Sveta se v tem trenutku nahaja na razpotju, eni bodo tako šli v eno smer, drugi bodo v svoji smeri ostali, tretji bodo samo zamahnili z roko in flegmatično živeli dalje, četrti pa bomo iz tega zavedanja skušali potegniti največ. Tako bomo lahko v tako željeni in opevani novi dobi, katere jutranji zarji smo že priča, lažje izražali svoje bistvo, svoj potencial in pomen tu bivanja. 

Ob sami zarji se lahko že v teh trenutkih dogaja, da nastaja velika zmeda. Omenjeno je močno zasidrano v zavedanju občega človeštva, ker je na najvišji točki nastala hipna tišina. Po tem je bilo videti vse, kot da prej hrupno bobnenje, izgublja na moči. Prav to se v tem obdobju tudi dogaja. Vse, kar je veljalo mesece in mesece, vse s čemer so imeli nekateri veljaki moč, počasi z mišjimi koraki pa vendar, izgublja na moči.

Taka ozdravitev Sveta, ne glede na to, kako mučno vse skupaj izgleda, je najbolj zdrava in najbolj prikladna. Namreč, le počasi in brez hrupa, se Svet lahko znova povrne v svoj ritem. Človek kot posameznik, pa tukaj lahko naredi največ s tem, da Svet ponovno nahrani z dobrim, z zavedanjem najvišje ljubezni in z upanjem. To so tri poglavitne vrednote, ki so v zadnjih 111 letih, dobesedno izgubile na svoji vrednosti. 

Veliko je tudi govora, da naj bi šli ljudje, kot najvišje mentalno razvito bitje, tudi višje v duhovnosti. O tem ne govorimo več, marveč se to prav v tem obdobju, zares dogaja. To, v zadnjem obdobju, mnogi lahko občutimo kot tenzijski glavobol, to da smo ujeti v lastnem oklepu, do tega da imamo občutek, da prav nič nima nobene vrednosti. Če sva že pri občutkih, naj omenim tudi občutek drastično suhe kože in občutek, da nam je lastna koža enostavno pretesna. Slednje se dogaja zato, ker vsi samo čakamo na ta veliki pok. 

Kaj pa, če se je veliki pok, zgodil že na vrhuncu skupaj s krvavim mesecem?

Bodi prepričan, da ti tega vprašanja ne bi postavil, če ne bi poznal pravega odgovora. Tako želeni in glasno opevani veliki pok, je šel mimo. Prvič na Božični večer 2020 ob 23.23 uri, drugič na prestopu iz Velikonočne nedelje na Velikonočni ponedeljek ob 00.03 uri, zaradi česar bomo lahko v juniju doživljali premnoga razsvetljenja. In še tretjič, se je tako imenovali veliki pok, zgodil v trenutku, ko je sončev mrk objel najbolj svetlečo luno (26.05.2021) ob 13.19 uri. Od takrat dalje, se celoten Svet nahaja v objemu jutranje zarje in svetega prebujenja. 

Kako dolgo bo doba prebujenja trajala?

Pravijo, da se bo vse skupaj dokončno zaključilo po preteku 36 kolovratov (mesecev). Vendar previdno. Spet ponavljam, da ne govorim o temi, ki bi jo znova doživljali, marveč govorim o velikem preobratu in dokončnem prebujenju, po katerem vsi tako zelo hrepenimo. 

Vsi, tako jaz kot ti kot celoten Svet, se nahajamo v trenutku jutranje zarje. Zato je tudi čas, da si dovolimo nove začetke, da doživimo jutranjo zarjo, ter to veliko prebujenje, tako kot je za nas v naše najvišje dobro. 

Pojdimo skupaj po poti svetlobe, novih priložnosti ter uresničenja.

Srčen objem, veliko dušnega poguma in vse dobro. 

Uroš Adrian. Več pa TUKAJ.