Energijska napoved: Trenutno se nahajamo v precej zmanipuliranem obdobju

Energijska napoved: Trenutno se nahajamo v precej zmanipuliranem obdobju (foto: Pixabay) Pixabay
17. 8. 2021

Prišepnili so mi, da je tokrat v ospredju prav odnos do samega sebe in do tega, kar dejansko želiš, v svoji zgodbi življenja, uresničiti. Ne bova izgubljala besed o tem, da se trenutno nahajamo v precej zmanipuliranem obdobju. Ampak, tvoja prednost je v tem, da zmoreš ločiti zrno od plevela. 

 

To, kar nam nekateri veljaki v teh dneh, tednih, mesecih, tako z gotovostjo ponujajo, je zgolj odrešitev za njih same. Ne pa rešitev celotne globalne situacije. Dobro se je zavedati nečesa, da je vredno razlikovati med energijskim videnjem situacije in v fizičnem stanju v Svetu. To, kar se dogaja v našem fizičnem svetu, namreč nima prav nič opraviti z obstojem narave, oziroma kot radi ponavljamo, da se je narava zarotila proti nam. 

V kolikor bi se narava zarotila proti nam, ne bi bilo namišljenih scenarijev. Ampak, bi bile naravne situacije po celem Svetu, tako zelo močne, da bi narava sama obvladovala cel Svet. Če pogledava iz tega zornega kota vidiva, da se ponekod po Svetu resnično dogajajo grozovite poplave, katere je s nekaj besedami težko pojasniti. Pa vendar, mi je dovoljeno iz strani Vodnikov pojasniti, da je te poplave povzročila človeška nečimrnost in želja po popolnosti. 

Ta želja se sicer najde v srcu in obstoju prav vsakega živega bitja. Pomembno pa je, na kakšen način to bitje, to svojo željo, izraža navzven. Kajti, med popolnostjo in nadvlado je zelo tanka čustvena mejnica, ki jo pa mnogi, zavoljo dosega lastnega cilja, preobrazijo v ustrahovanje najbližjih. 

Tak način, za obvladovanje večje množice, izrabljajo že tisočletja. In 'uspešni' so prav zaradi tega, ker svojo željo po popolnosti preobrazijo v ustrahovanje. Takim posameznikom prav ustrahovanje množice, njih samih, predstavlja neverjetno katarzo zadovoljstva in uspešnosti. V tem smo, hočeš nočeš že leta in verjamem, da smo prav vsi, že od točke rojstva, živeli.

Vedno in povsod so prihajala določena navodila, v slogu obnašanja, v slogu prefinjenosti in ne nazadnje celo oblačenja. To je mnoge pripeljalo tako zelo daleč, da so nenehno stremeli k večni mladosti. In to tako, da so si jo celo na zelo okruten način, prisvojili ali  celo odkupili. Tukaj so v nenehnem strahu živela mlada, zelo mlada življenja. Celo taka, ki so komajda naredila prvi vdih zavedanja. Vse to se je dogajalo zelo blizu nas, v naši bližini. In od tod vse te nenadne poplave, ki smo jim priča v obdobju med petim in osmim kolovratom v letošnjem letu (mesec). 

Čeprav se v ozadju dogaja vse to, so povedali na glas nekaj, kar počnejo že leta. Omejujejo nas in dovoljujejo, da nenehno vdihujemo strupe nadvlade. Temu, če gledamo v svetovnem merilu,  se je v zadnjem obdobju, reklo kakorkoli že. Pri vsem tem pa je najbolj zanimivo, da Nebo o tej situaciji ne reče, ne predlaga, ne doživlja in ne oživlja, popolnoma nič. 

Odgovor je sila preprost. Ker je vse to dogajanje povezano z delovanjem in posegu človeške roke v nebeški um. Naj vas pomirim, še vedno nas varujejo, vodijo, opogumljajo in nas spremljajo skozi prepreke življenja. A vendar pravijo, da volja človeškega uma, nima prav nič opraviti z voljo Neba.

Pravijo, da prihaja dan spoznanja in dan resnice. Polagajo nam na srce, da lahko samo vsak posameznik, z delovanjem na sebi in s kreacijo lastnega obstoja, reši dano situacijo. Množice so namreč krik uma, ki kriči od besa, ko ne zmore več vladati s temo. 

Spomnili so me na pripoved o Noetovi barki. O čem govori? Govori o tem, da je na tej barki dobrodošel vsak, ne tisti, ki misli isto, marveč tisti, ki ve, da se z viharjem obuja vihar in da se z dobrim, dobro vrača. Ta barka te, iz trenutka v trenutek vabi, da se vkrcaš nanjo in da brezpogojno zaupaš ter pričneš verjeti v vrednote življenja in najvišje ljubezni. 

Tukaj si, da širiš dobro. Kajti, samo tako bo ljubezen lahko znova zaživela v tvojem Svetu. 

Uroša pa že kmalu lahko srečate tudi TUKAJ.

Uroš Adrian

Priporočamo