Energijska napoved: Vredno je vedeti, da se približuje konec

Energijska napoved: Vredno je vedeti, da se približuje konec (foto: Pixabay) Pixabay
14. 9. 2021

Po starodavnih dušnih zapisih obče zavesti, je vredno vedeti, da se približuje konec. Ampak ne tisti konec, ki bi ga vsi pričakovali s strahom in negotovostjo, marveč konec nadvlade teme. 

Karkoli in kakorkoli je že zapisano v starodavnih dušnih zapisih, se vedno uresničuje vse. Le s to razliko, da ljudstvo s svojim delovanjem obče dušne zavesti, lahko zamakne ali pohitri celotno dogajanje. Tako se tudi v tem obdobju nahajamo med lunama, med vstajenjem in resnico, med prebujenjem in ljubeznijo. Vse skupaj pa je še toliko bolj zapleteno prav zaradi tega, ker se vsem nam starodavno znanje na dušnem nivoju zabriše tik ob točki rojstva. 

Prav zaradi tega pravimo, da naj bi bilo življenje učenje. To pravijo tisti, ki veliko prebirajo duhovne zapise in knjige novodobne duhovnosti. V starodavnih dušnih zapisih pa je zapisano, da je življenje 'pot Duše na zavednem'. Zato tudi ne more biti učenje, lahko pa je spoznanje. Sam raje temu rečem 'prebujenje'. Kajti, ko doživimo spoznanje, ob njem doživljamo katarzo nam neverjetnih, nepoznanih občutkov. 

Zato se lahko tudi dogaja, da v času dušne rasti, doživljamo čustveno zmedo in tudi to, da smo vsega naveličani kot tudi slednje, da imamo vsega dovolj in želimo stvar zapeljati drugače. 

Kako drugače?

Po navodilih Ega, seveda, ker želimo stvari razumeti, doumeti in jih sami pred sabo samostojno razodeti. Kar pomeni, da jih želimo občutiti. Kajti obča zavest ljudstva je prav v tem, da tisto, kar vidi, v tisto verjame in veruje. Od tod, po cerkvenih naukih, podobe junakov zgodbe o ljubezni, suženjstvu, zasužnjevanju in podobno. 

Čeprav je osnovno vodilo vsega kar je, biti, obstati, ostati in biti. To je načelo preprostega obstoja vsakega živega bitja. Vsakdo med nami ima preteklost, ima podobo, ima namen in ima pot, ki naj bi jo prehodil v izbranem času tu zemeljskega doživljanja. Zato tudi življenjsko zgodbo posameznika, dojamemo kot obdobje med lunama oziroma obdobje naraščajoče lune, kjer je mlaj rojstvo in polna luna zaključek.

Ker pa to obdobje traja zgolj 14 dni, je to vsekakor prekratek razumljiv čas, da bi živeč človek, lahko v popolnosti izpopolnil dušno nalogo. Zato potrebuje še naslednjih 14 dni. Tako doživi osemindvajseti dan, dan spoznanj in velikih začetkov. Vendar, čas je še vedno tisti, ki je na nivoju Duše, zelo kratek. Zato so se vsa ta obdobja med lunama pričela združevati v snope osebnostne rasti in ta v leta. 

Tako človek kot živo bitje živi in doživi več let. Vendar vsak trenutek znova, obdobje med rojstvom in spoznanjem. Prav v tem obdobju se obča zavest Sveta nahaja v tem času. Vsi govorijo o velikem poku, velikem zaključku, potresih, pretresih, o spoznanjih, o znamenjih in še več, govorijo o tem, da obdobje po obdobju ne bo več isto. Vendar, po starodavnih dušnih zapisih, vedno in povsod živimo obdobje po obdobju, kjer nobeno naslednje obdobje ni enako prejšnjemu. Torej, drži tudi dejstvo, da se vse, kar se v danem trenutku dogaja, dogaja iz priprave na veliko rojstvo resnice o ljubezni. 

To, kar trenutno počnemo vsi, je zgodba o sodbi nam samim. Vendar, ko bo spregovorila narava, ta sodba ne bo delila med te in one. Ampak, se bo ta sodba dotaknila vseh nas. Lahko, da se bodo zgodili hudi cunamiji in veliki potresi. Pomembno je, da si z zaupanjem vase, v tem nehvaležnem obdobju, predvsem do oktobrske polne lune, ki ji bo pridal še svojo neverjetno moč 1. november, preprosto dovolite obstati in biti ob tistih, ki jih imate radi. 

Pred nekaj dnevi sem že zapisal, da prihaja čas, ko bo era zavedanja obrnila povsem nov list. Takrat se bo korak za korakom spoznavala resnica. Dogajale se bodo dušne in fizične smrti znanih in manj znanih posameznikov, ki ne bodo kos objemu te velikodušne višje ljubezni. Obstali bomo le tisti, ki vemo, da je življenje vredno, da je življenje nedokončana zgodba, kateri s svojo prisotnostjo vdihneš sedanjost in jo preko zaupanja navdajaš z ljubeznijo.

Kakor koli se zgodi, vedi da je v veri, v tisti pravi veri vase, toliko ljubezni, da lahko ozdravi ves Svet. Že večkrat sem v svojih zapisih dejal, kako zelo pomemben je v tem obdobju posameznik. Zato vedi, da je spoštovanje sebe in svoje resnice, največje zrcalo za tiste druge, ki bežijo pred seboj v želji, da bi bili in obstali. Vendar je dobro da veš, kako zelo in pomembno je vredno biti zdaj ter v tem trenutku. 

Dovoli si užiti kreacijo vsakega trenutka in preprosto bodi z Ljubeznijo.

Uroš Adrian. Več pa TUKAJ.