Energijska napoved: Zaključile se bodo marsikatere zgodbe

Energijska napoved: Zaključile se bodo marsikatere zgodbe (foto: Pixabay) Pixabay
22. 6. 2021

Bolj, ko se približujeva zadnji tretjini šestega kolovrata, v letu premnogih spoznanj in očiščevanja, bolj je občutiti pritisk naših lastnih preteklih dejanj. Mnogi bi mislili, da je ves ta pritisk povezan le s trenutnim stanjem. Ampak, v višjem božjem stvarstvu, vam lahko zaupam, da je to stanje, v katerem se nahajamo v tem zadnjem obratu šestega kolovrata, povezano globoko in samo, z našo preteklostjo. 

Na površje so ali pa še bodo privreli razno razni simptomi nečustvovanja. Vsa čustva torej, ki si jih v svojem življenju, od enajstega leta naše starosti, nismo dovolili preučiti, bodo v obdobju, ko je poglavar sonce najvišje, kreirala našo sedanjost. Odvozlali se bodo karmični vozli in zaključile marsikatere zgodbe, za katere ni in ni možnosti, da bi vpleteni zgodbi spregovorili v istem čustvenem jeziku. 

Nekateri prevaro vzamejo kot življenjsko lekcijo, spet drugi kot razlog, da lahko ukazujejo, se postavljajo, se igrajo s čustvovanjem ostalih in tretji počnejo pravzaprav popolnoma isto, le s to razliko, da s tako lahkotnostjo igrajo žrtev lastne zgodbe. 

Čustvo ni sinonim ljubezni, čustvo je dejanje iz ljubezni. Zato je še toliko bolj pomembno, da si v tem obdobju dovolimo, predvsem spustiti tisto, kar mora oditi, da bo naredilo prostor novemu. Vsa ta težnja naslade preteklih mesecev, na nivoju občega človeštva, počasi pojenja. Vendar, če ne bomo sami pri sebi imeli dovolj izostrenih čutov, ali si enostavno dovolili slediti čutnemu, bomo zgolj vetrič v viharju čustvovanja in razreševanja, ki prihaja. 

Iz vidika čustvovanja in dojemanja sebe, je obdobje celjenja kolektivne zavesti, ki prihaja z zaključkom šestega in pričetkom sedmega kolovrata (mesec), lahko znatno bolj nevarno kot vso to obdobje, ki smo ga doslej živeli. 

Vso to zaključevanje, je energijska bomba, ki bo iz vidika mišljenja, razdelila Svet in nekako na tisto drugo polovico, s seboj odpihnila tiste, ki mislijo, da sami ne zmorejo in tudi tiste, ki so vso to stanje dojemali kot izrecno fizično ter vse tiste, ki v preteklem dolgem obdobju niso naredili popolnoma nič, da bi znova srečali sebe, marveč so slepo sledili 'odreševalcu'  Sveta. 

Sam sem nekoliko v precepu, saj si niti v sanjah nisem upal predstavljati, da bo lahko samo eno navodilo, popolnima ustavilo Svet. Pa ga je. S koncem šestega kolovrata se Svet počasi zaganja nazaj in pri tem je zelo pomembno, ali slediš sebi in zaupaš v višje zavedanje ljubezni, ali si eden od tistih, ki so kot papige ponavljali prilagojeno resnico ter se v želji po boljšem življenju, tudi pustili zvabiti v pasti Ega. 

Stop! Tukaj ne sodim ali delim ljudi na one ali tiste, tukaj želim samo nakazati, da bo čas pokazal pravo resnico preteklega obdobja in nam poklonil še veliko več vere in zaupanja vase, ker bomo vedeli, da je tako prav. 

To govorim iz vidika, ker je v zadnjih treh letih bila na pohodu karma ljudstva. In karma ljudstva se vedno in vselej izraža na karmi posameznika. Vsi, ki so torej odšli, vsi ki so se torej poslovili in vsi tukaj še prisotni, smo tako nepogrešljiv biser v mozaiku karme ljudstva. Vsak je utelešen v svoj tempelj zato, da uresniči svojo karmo in s tem tudi pripomore s svojo odgovornostjo h kolektivni karmi. 

Težko je ves ta potek razumeti, zato bom dovolil, da čas izriše prave poti. Želim pa ti zgolj položiti na srce, da zaupaj vase, v svojo moč kreacije in v to, kaj kljub svoji majhnosti prispevaš k temu, da je Svet lepši.

Uroš Adrian. Več pa tukaj.