Energijska napoved: Zdaj bo razjasnjeno prav vse

Energijska napoved: Zdaj bo razjasnjeno prav vse (foto: Pixabay) Pixabay
15. 6. 2021

Bilo je že toliko povedanega, o tem in onem, pa vendar Vodniki vedno sledijo svojim načelom. Pravijo, da si naj predstavljamo dogajanje v prvih dveh poletnih mesecih juniju in juliju, kot eno veliko jajce. To pa zato, ker bo v drugi polovici šestega kolovrata, ter v prvi polovici sedmega kolovrata (meseca), razjasnjeno prav vse.

Kje so ključi?

Tisto, kar se je moralo poprej dogajati, so z eno besedo poimenovali dušno suženjstvo. Kajti, zaradi vseh teh zemeljskih zapovedi, ki so bile samo odraz Ega tistih, ki vodijo, bo potem prišel čas osebnostne kreacije. Že v več svojih zapisih sem dejal, kako zelo pomemben je posameznik in to tokrat iz vidika Vodnikov, še posebej poudarjam. 

Zakaj sem tako prepričan?

Odgovor je sila preprost in enostaven, zaradi karmične osnove človeštva, katere pomemben delček v karmičnem mozaiku, je prav karma posameznika. Torej, v kolikor želimo v naslednjih stebrih (letih) ozdraviti Svet, moramo najprej ozavestiti sebe. Šele na to se bo Svet, skozi čas, očistil sam po sebi. Prej omenjeno obdobje je tudi obdobje, bo tudi čas, ko bodo padale maske dobesedno in zaživela velika razkritja, pomembna za obče človeštvo ter nam tudi podala odgovore na zdajšnje domneve o tem, ali živimo v suženjstvu ali ne, o tem, ali na koncu tunela, ko se vse konča, res posije sonce in te pozdravijo tvoji rajni ter o tem, ali nebesa dejansko doživljaš že na zemlji.

Sam lahko, z največjo gotovostjo lastnega zavedanja, zatrdim, da na zemlji ne doživljamo nebes, vendar sobivamo z njimi. Kajti, vse kar ni tako zelo striktno, poimenujemo Nebo, živi tudi že med nami. Kajti Duše in energije so brezsnovne, zaradi česar se z lahkoto sprehajajo med Svetovi, se skrijejo v zidovih in te ob posebnih priložnostih, tako zelo radi opominjajo nase. Še posebej, kadar gre za Dušo, ki je bila s teboj v tvojem življenju, tako ali drugače povezana.

Če nebes ne doživljamo, vendar sobivamo z njimi, zakaj potem vsi nimamo te možnosti, da bi jih videli?

To je razmišljanje našega Ega, naših ponotranjenih strahov, ali pa celo razmišljanja, da imajo Duše neko določeno formo, po kateri bi jih naj videli. Ne nimajo forme, imajo pa obliko energijske silhuete, ki jo lahko vidiš ali pa tudi ne. Vendar to, za obče razumevanje Sveta, sploh ni pomembno. Pomembno je, da veš, da Duše komunicirajo z določenimi simboli. 

Primer. Veš in si stoodstotno prepričan, da si ključe od avtomobila odložil na mesto, ki je v tvojem bivališču za to namenjeno. Vendar, ko se ti že mudi po obveznostih, ključa na svojem mestu ni. Ko preiščeš celo bivališče, ga lahko tudi najdeš v kopalnici, na dnu tuš kabine, kjer jih v tej svoji naglici, niti slučajno ne bi iskal. 

V kolikor ti Vodniki, tako zelo pomembno stvar kot so v tem primeru ključi, dobesedno izmaknejo iz običajnega mesta, pomeni da čas, prostor in dogajanje, niti približno, niso postavljeni, da bi se stvari odvile po tvojem lastnem namenu in v tvoje najvišje dobro. 

Lahko se zgodi, da boš mišljenja, da mešam jabolka in hruške. Vendar, nova doba, ki jo vsi tako radi opevamo in komaj čakamo, ker naj bi bilo v njej vse drugače, prinaša prav to. Odkrito in odprto komunikacijo Svetov. 

Kako bo vsak posameznik to doživel in si dovolil doumeti, bo odvisno zgolj in samo od posameznika. Tudi, če se bo mogel igrati gumitvist, ristanc in podobno, jih bo pač odigral zato, da bo napredoval. Ne glede na to, kaj bo kričala okolica. Okolica bo lahko najbolj glasna, vendar mi ne bomo zmogli narediti koraka, če ne bomo poprej svoje naloge ali namena, ali dušnega namena, opravljali iz sebe, s srcem, v zaupanju in predvsem natančno.  

Čas, ki prihaja se ga resnično vsi veselimo, saj s seboj prinaša enake možnosti za vse. Vendar naj velja opozorilo, da bodo prav zaradi enakih možnosti, mnogi popadali, lahko tudi zbolevali, pod pritiskom lastnega Ega. Kajti Ego v sedanji duhovnosti, mnogi istovetijo z višjim Jaz-om. V pravi duhovnosti pa Ego pomeni izraz moči podzemlja nad tvojo lastno osebnostjo. 

Sam si najverjetneje lahko že izkusil, kaj to pomeni. Ko si se za neko stvar odločil in zahteval, da mora priti do razrešitve prav zdaj, je razrešitev sicer vstopila v tvojo zgodbo, a je bila predvsem kratkega veka. Medtem, ko kadar se odločiš za popolnoma isto stvar iz vidika višjega Jaz-a, dovoljuješ in si hvaležen, da stvar oživi v tvoji zgodbi, v situaciji in v trenutku, ko je to najbolj primerno zate. Lahko da take stvari že tečejo danes in imajo že danes uspešno mesto v tvoji zgodbi življenja. 

Ja tak čas prihaja in na tak čas boš pripravljen samo takrat, ko boš brezpogojno zaupal vase in v moč najvišje ljubezni. 

Uroš Adrian. Več pa TUKAJ.

Priporočamo