Energijska napoved: Zdi se, kot da vse skupaj traja že celo večnost

Energijska napoved: Zdi se, kot da vse skupaj traja že celo večnost (foto: Pixabay) Pixabay
26. 10. 2021

Zavedanje o tem, da se prav zdaj nahajamo v obdobju velikih nesoglasij, v obdobju, ko se mnogim med nami lahko zazdi, da se dogaja velika repriza in da smo to v preteklosti že doživeli, je olajšujoče dejstvo to, da smo tik pred koncem. Biti tik pred koncem pomeni pa le eno, kot obča zavest človeštva, smo prav v tem obdobju, tik pred vstopom v enajsti (mesec) kolovrat, postavljeni v temo vse tem. Zdi se, kot da vse skupaj traja že celo večnost. Pa vendarle, je v energijskem časovnem trenutku, to kar doživljamo, le hipec na poti do zavedanja sebe o sebi in za sebe. 

Tik pred vrati je enajsti kolovrat, ki že sam po sebi pričuje o minljivosti. Torej, v kolikor je bil njegov predhodnik, čas za reprizo, je prav ta, v katerega vstopamo in je po svoji pripovedi v letošnjem letu odet v mistično sedmico, pomeni, da nam bodo njega obzorja postregla z nemalo resnicami. Te so se skozi vse to obdobje, govoriva o več letih, dogajale pred našimi očmi. Pa vendar, smo bili vsi tako zelo zaverovani v prav družbe, da tega nismo bili sposobni videti.

Govorili smo že o reptilih. Tako, da tokrat ne bom zgubljal besed o njih, vredno pa jih je omeniti prav zaradi tega, ker so v teh prihajajočih dvanajstih dneh, še kako zelo bistveni. Namreč, prihaja dan osmice skrite v osmici, ki že po svoji energiji, priča o velikem zaključevanju dane situacije. 

V zadnjem obdobju smo tako lahko priča o prilagojenih resnicah. O velikih odhodih velikih ljudi, pa tudi majhnih, ki so zagotovo v življenjih njihovih svojcev, še kako veliki. Ne želim uporabiti besede 'o prevetritvi' Sveta. Pa vendar se to dogaja. Na veliko žalost mnogih, dušni zapisi govorijo o še večjih nenadnih odhodih. To so posamezniki, ki so v svojih zgodbah življenja, zase in za svoj uvid postorili veliko. Ne moremo jim reči, da so morda egoisti ali egocentriki, ker so nas prepustili v tem Svetu. 

Lahko pa z gotovostjo rečemo, da se je tukaj njihova pot, vsaj po dušnem zapisu, morala končati, saj njihova vibracija ni bila pripravljena sestopiti tako zelo iz doktrine fizičnega sveta in se posvetiti sebi. 

V času teme vseh tem se dogaja boj med dobrim in zlim, ali pa bolje rečeno med nadvlado in ljubeznijo, kjer slednja, korak za korakom, zagotovo nosi večji sloves. Vendar je njen sij odvisen od pozitivne naravnanosti posameznika in tega, kar je posameznik pripravljen storiti zase, da postane vzor in premakne družbo. Vsemu temu, kar je slišati in kar tako uglajeno kričijo množice, se je vredno samo še nasmejati. 

Kajti zavest posameznika je tista, ki bo s svojim, takšnim ali drugačnim zgledom, počasi na dolgi rok spametovala družbo. Drži, da je pomemben posameznik, toda ne posameznik, ki ga oblikuje mnenje drugih. Marveč posameznik, ki zmore znova vzpostaviti svoj mir in je tako glasnik kot vir višje ljubezni. 

To nam prinaša enajsti kolovrat. Veliko spoznanje, očiščenje in ne nazadnje tudi zmagoslavje, ki bo zagotovo ustvarilo novo kreacijo Sveta, v nenehni zavednosti starih Duš. 

Uroš Adrian.Več pa TUKAJ.