Energijska napoved: Zmeda, ki napoveduje turbulentne spremembe

Energijska napoved: Zmeda, ki napoveduje turbulentne spremembe (foto: Pixabay) Pixabay
26. 1. 2021

V preteklem snidenju, sem ti razodel skrivnost mistične 22-tice, ki od sredine preteklega tedna, že dobro širi svoje energije in opravlja nalogo, zaradi katere je tako zelo mistična. Seveda ne moremo mimo tega, da v kolikor obstaja mistična 22-tica, obstaja  tudi, kot že veš, karmična 11-tica.

Ko se pojavi obdobje karmične 11-tice, je situacija tako rekoč tik pred zoro in tik pred  razrešitvijo. Stari rek pravi, da je noč najbolj temna in dih najbolj gost tik pred zoro. In prav karmična 11-tica napoveduje to obdobje. 

Da razjasnim dano situacijo, zakaj sem sedmero dni nazaj govoril o skrivnostni in mistični 22-tici, tokrat pa že o karmični 11-tici?

Kadar se uravnovešajo energije kolektivne zavesti, kolektivne karme in zavedanja, kjer lahko posameznik s svojim delovanjem zavednega (delovanjem na svojem dušnem nivoju, preko zavestnega dela na sebi) najbolj vpliva na potek kolektivnega dogajanja in razpleta, tedaj govorimo, da je karmična 11-tica skrita v oklepu mistične 22-tice. To ni obdobje, ki bi se nadaljevalo za obdobjem, ampak je obdobje v obdobju. 

To nastane vsakih 999 let, ko se astrološko znanje, karmično zavedanje in kolektivna zavest postavijo v trikotnik, obrnjen navzgor, ki je na treh koncih vpet v kvadrat. V kolikor slediš mojim zapisom, sva to simbolistiko nekje že imela. Takrat sem govoril o tem, kaj pomeni, če se prav tak simbol, znajde v kolektivni zavesti, v svoji zrcalni podobi. Vsekakor, nič obetavnega ali dobrega. Lahko govoriva tudi o dušnem suženjstvu na kolektivnem nivoju. 

Kadar se ta simbolistika (trikotnik obrnjen navzgor) pojavi v obdobju karmične 11-tice, pomeni, da je kolektivna zavest na pragu 'velikega poka'. Z drugimi besedami bi to lahko poimenovala tudi 'spoznanje' ali pa, kar je v tem zapisu še toliko bolj smiselno, začetek konca slabega. 

Zakaj sem tako prepričan, ko govorim o tem?

V kolikor povežeš vse moje pretekle zapise, vse od adventnega obdobja 2020 do danes in še naprej, boš dojel, da te s pomočjo pripovedi Neba, vodim skozi čas, ki bi ga mnogi med nami, ki dojemajo Svet samo kot fizično celoto, poimenovali preprosto 'vojna svetov'. 

Saj obdobje, v katerem se nahajava, bi mnogi lahko, zaradi njegove neprestane napetosti in nenehnih spreminjanj dogajanja, poimenovali tudi kar obdobje zanikanja moralnih vrednot. Iz zgodovine, ki se v tem obdobju piše in hkrati ruši, smo srečevali takšne in drugačne oblike vojn. Vendar, v obdobju mistične 22-tice in ujete karmične 11-tice, je toliko bolj pomembno, da ostaneš v lastni zavesti in prepričanju. 

Vstopamo namreč v 11-dnevno obdobje ujeto v skrivnostno 22-tico, kjer bodo spremembe, tako v eno kot v drugo smer, možne, še preden bo sonce zares zašlo in drugi dan znova ušlo.

Prav nič ne bo zares držalo in prosim, kolikor stojim za temi besedami, karkoli se dogaja v tvoji okolici, karkoli se dogaja v tvojih občutkih, karkoli se dogaja v tvojem razmišljanju in karkoli se dogaja v tvojem dojemanju, vrveža, nič ni narobe s tabo, nič ni nima opraviti s tabo. Dogaja se čiščenje kolektivne zavesti, katerega kot človek, ki dela na sebi in si iz trenutka v trenutek prizadeva, da bi z delom na sebi in duhovnim prizadevanjem, dosegel čim več, ne zmore razumeti, niti ne dojeti vzroka, razloga in namena vse te zmede.

V tem obdobju karmične 11-tice, globalnega čiščenja, zavedanja in zavesti, bi bilo najbolje, zaviti se v svoj kokon in čakati. Temu se vsekakor ne smemo prepustiti, kajti to bi bilo po volji temnih sil. Življenje teče dalje in prav obdobje karmične 11-tice, ki nastopi 26.01.2021, je obdobje, ki s svojim drznim posegom, v skorajšnje ozdravljenje zavednega v duhovnem, obrača vse na glavo. 

V tem obdobju nikakor ne delajte kratkoročnih načrtov, niti ne kratkoročnih dogovorov. Vsi dogovori, dogajanja in dejanja, ki pa imajo cilj, po prvi spomladanski luni (28.03.2021), so obsijani s soncem in niso več ujeti v to simbolistiko (navzgor obrnjen enakostranični trikotnik v kvadratu).

Torej, vse kar lahko v prihodnjih dneh naredimo je, da sami pri sebi 'rišemo' in kreiramo načrte, ki jih bomo lahko uresničili takrat, po prvi spomladanski luni. Naj se sliši še kako osorno ali nehvaležno, četudi je to obdobje 'zrežirano' in na drugi strani precej nehvaležno, je za mnoge, ki bomo uspešno preživeli prav teh nekaj dni do omenjene lune, priložnost, da v popolnosti dušnega zavedanja, izrazimo sebe. 

Velikokrat sem že zapisal, pa naj bo to tudi tokrat. V tem obdobju vas ne bom pustil same. Veliko imam še za povedati in verjamem, da se kmalu, po prvi spomladanski luni, tudi srečamo.

Vsak v sebi nosi luč, tisti plamen neomajne ljubezni in prav zdaj je čas, ko mora ta plamen, ne samo plamteti, ampak tudi zasijati za tiste, ki še vedno tavajo v temi.

Uroš Adrian

Priporočamo