Energijska napoved: To obdobje bo delovalo predvsem očiščevalno

Energijska napoved: To obdobje bo delovalo predvsem očiščevalno (foto: Pixabay) Pixabay
23. 3. 2021

So trenutki, ko te okolica pripelje do točke, ko resnično ne veš več, ali je Svet, katerega živiš v danem trenutku, resnično tvoj, tisti Svet, ki si ga poznal pred tem trenutkom, ali je ta Svet postal zgolj približek ostudnega boja med prav in ne prav. Ta boj med prav in ne prav, se odvija na nivoju Ega. Kar pa pomeni, da je prav zaradi poprej napisanega dejstva, ljudstvo še lažje ustrahovati, držati v neravnovesju in žugati s prstom 'Ne, ne, ne, Svet, ki si ga prej živel, ne obstaja več.

Kako Svet, ki smo ga prej živeli, ne obstaja več, če pa še vedno spremljamo vse te sence?

Vse te sence, ki so sicer odraz preteklega nestrinjanja, ali oholega delovanja s Svetom kot z brezčutno materijo, nam zdaj sledijo. Sledijo kot nedokončane zgodbe. Sledijo kot nekaj, kar se nam pravzaprav zdi, da poznamo, a ko se nam približa, vidimo, da je nekaj nam že znanega, skrito v novi podobi. Ni brez pomena rek 'To kar seješ, to tudi žanješ' in tudi ni brez pomena to, da se s svetlobno hitrostjo približujemo prazniku, ki je bil leto dni nazaj, začetek današnjega dogajanja. 

Pa bo ta praznik, v letošnjem letu, tudi zaključek tega, kar se je začelo lani?

Z vsem zaupanjem v Višje vodstvo ter v energije, si upam trditi, da bo. Ko sem povprašal Vodnike, kako tebi razložiti dogajanje tega obdobja, sem dobil povsem preprost odgovor: 'Trije kamni so trije zlatniki in so tri sonca'.  Vsak trenutek, ki se nas v življenju dotakne, nam tako pokloni tri resnice enega uresničenja, ki je zaupanje, kreacija ter cilj. 

Vsak trenutek znova in znova, se v naših življenjih dogaja to. Postavlja se trikotnik povezave z našim višjim jazom, za lažje razumevanje trenutka, v katerem smo se mi, najprej kot posameznik, šele nato kot občestvo človeštva, znašli. Večkrat sem poskušal pridati pentljo ob svojih zapisih. Pa vendar, moram tokrat ustreliti, ne kozla, ampak to, v čemer smo se znašli. 

Znašli smo se, tako ti kot jaz in kot celotno občestvo človeštva, na ostri prelomnici. Nekateri veljaki umetnosti, bi prav trenutek med meglicami vzhajajočega sonca, poimenovali 'biti ali ne biti, to je sedaj vprašanje'. Ampak, to ni glavno vprašanje, ki je pomembno. Pomembno vprašanje, v tem trenutku, je to, kaj lahko ti, v svoji najvišji doktrini Duše, doprineseš Svetu. 

Nahajava se namreč v središču vulkana čustvene ujme in velikega zaključevanja. Več strpnosti kot boš ti predal kolektivnemu zavedanju in več zaupanja, ko boš ti sam pokazal Svetu, več moči boš dal tej čustveni lavi, ki vse od navideznega konca druge svetovne vojne, čaka da izbruhne. 

Čeprav se ti morda zdi to tako zelo nepomembno, si prav ti tisti, ki zmore s svojim delovanjem, narediti največ. Tokrat glas ulice ne bo štel, tudi ne glas skupin, ki potihnejo takrat, kadar jih ljudstvo poprosi le eno. Ko vse te pripadnike ljudstvo nagovori z zaupanjem, ti odgovorijo z neresnico, z nesoglasjem in navideznim poznavanjem situacije. Naj pridam še,  vse kar se trenutno dogaja okoli nas, je vsekakor prav. In tukaj ni potrebno prav nič spreminjati. 

Da boš lažje razumel, kaj želim povedati, te samo povabim, da se spomniš, kaj v življenju je tvoj največ pridih sreče, zadovoljstva in tvoje izraznosti? 

V trenutku, ko si boš dovolil odgovoriti na to vprašanje, boš dojel, da k temu vzhajajočemu soncu, obdanemu z meglicami, lahko pomagaš te meglice odstraniti tako, da si preprosto ljubezen. Da ne iščeš napak, marveč osrečuješ. Da ne iščeš spotik, vendar zmaguješ z lastno svetlobo, lastnega zavedanja, vsak trenutek znova in znova. 

Iz vidika Vodnikov, je prav pomladno enakonočje začetek konca slabega obdobja, ki ga napoveduje obdobje dveh srčnih mlajev, ujetih med prvo (28.03.2021) in tretjo  pomladansko polno luno (26.05.2021). To obdobje bo delovalo predvsem očiščevalno. 

Med valovi obdobja, pa se bodo lahko tudi pojavile kakšne situacije ali informacije, ki bodo lahko za hip zmedle našo naravnanost na cilj. Cilj pa je zagotovo začetek obdobja sonca in dušne izraznosti. V tem obdobju pa bo zelo pomembno, koliko spoštujemo sebe, kaj zares želimo narediti in kaj želimo v svoji naravnanosti sporočiti ter pokloniti Svetu. 

Kot sem že obljubil, se kmalu po prvi pomladanski luni, zagotovo vidimo. Pravi trenutek našega srečanja in tudi trenutka vseh odgovorov Neba, pa pozna le Višje Stvarstvo. 

Zatorej, smo tik pred vzhajajočim soncem, ki že v to obdobje širi svoje žarke. Mi pa mu lahko pomagamo z energijo, ki jo premoremo in tako radi nesebično poklanjamo, to je ljubezen v zaupanju v Najvišjega.

Uroš Adrian. Veča pa TUKAJ.