Energijska zapoved: Trenutno se nahajamo na začetku konca

Energijska zapoved: Trenutno se nahajamo na začetku konca (foto: Pixabay) Pixabay
23. 11. 2021

Vse se vrti v svojem ritmu. Toda čas, v katerega vstopava, je sam po sebi zelo pripoveden. V ozadju tega se dogaja marsikaj, o čemer sem že pisal. Ampak, v tem pisanju predlagam, da se vrneva v energije, v katerih sem sploh pričel pisati svoje članke. Kmalu se bo obrnilo dvanajst kolovratov, od kar se tedensko srečujeva. In teh dvanajst kolovratov (mesecev) je bilo energijsko polnih, čustveno pretresljivih, toda doživljeno praznih. 

Slednje se je dogajalo predvsem zaradi 'pravil', ki so se spreminjala iz dneva v dan. Vendar je obdobje pokazalo, da lahko sprejmeš, pogoltneš in prežvečiš nešteto pravil, ki imajo svoj začetek in konec. Toda, če zaupaš sebi, če se nadgrajuješ, gradiš in si dovoliš ustvarjati, po svojem lastnem namenu, se vsa ta pravila samo nepomembni koraki zate, na razpotju človeštva. 

Torej, čas v katerega vstopava, bo zaključil reprizo, v kateri smo še enkrat doživeli tisto, kar je bilo zapovedano. Ne s strani Neba, ampak iz strani človeškega Ega. Narava je tukaj prispevala le toliko, da nas je kot obče človeško zavest, s to reprizo tudi zaščitila. In to je vse. Po glavi pa se mi poraja vprašanje, za katerega vem, da si ga že mnogokdaj, skozi obdobje dvanajstih kolovratov, lahko srečal v mojih zapisih. 

Kje je začetek in kje je konec?

Vsako obdobje človeške obče zavesti prinaša odgovor na to vprašanje. Trenutno se nahajava na začetku konca vse človeške reprize. O tem, kdaj se bo ta konec zgodil, ne bova govorila. Lahko se je zgodil že včeraj, dva ali tri dni nazaj. A zdaj je potrebno dovoliti in dati le času čas, da nam Višje Stvarstvo to spoznanje, o koncu namreč,   pripelje v naš svet.

Čas je sestavni del zavedanja. Kot je zavedanje sestavni del časa. In vse je v danem trenutku postavljeno tako kot je v najvišje dobro vseh. Zato tudi ni naključje, ampak realno dogajanje to, da se spet nahajava v času pričakovanja velikih razodetij. Vsako leto ta čas potrka na naša vrata in vsako leto s svojimi štirimi stebri, skrivnostno pripoveduje o letu, ki prihaja ter nam prižiga iskrice upanja v Duši.

Koliko je obdobje, ki prihaja v skladu z zapisom tvoje Duše, si moraš dovoliti spoznati ti sam. vendar pa je vredno vedeti, da imaš, neglede na splet energij, ki se v določenem obdobju zgodijo, vedno priložnost in možnost usrediščiti se in doživeti sebe v sozvočju tega zapisa. Edina težava, ki se lahko pojavi, je v tem, da je nekatere ljudi strah nepoznanega in zato tudi živijo v krču lastnega življenja, ko želijo na vsa svoja vprašanja dobiti vse odgovore, ne da bi se zavedali, da tiste prave odgovore, odgovore Duše, v sebi že imajo.

Uroš Adrian. Več pa TUKAJ.