Eva Černe je izbirčna v ljubezni

10. 1. 2016

S petimi planeti v Kozorogu je nadarjena pevka zelo organizirana in ima odlično motivacijo.

Njeno Sonce, ki je v Kozorogu v X. hiši, ji prinaša osredotočenost in odlično motivacijo. Zelo je bistra, čeprav sama včasih o tem dvomi, predvsem ko se spusti v razpravljanje o stvareh, ki jih ne pozna dobro. Če jo partner razvaja z nakitom in dragimi oblekami, mu to povrne kot zelo dobra gospodinja in čudovita zakonska družica, ki stoji možu zvesto ob strani. Rada pa ima v zakonu tudi nekaj besede, čeprav partnerja ne bo nikoli ponižala, osmešila ali spremenila v copatarja. Ima odlično komunikacijo na vseh ravneh. Zablokira samo takrat, ko so v igri čustva, ki jo bremenijo. Zna poskrbeti, da drugi dobro poznajo njeno mnenje. Nikakor ni vsiljiva in 'težka', ampak prej prilagodljiva in pripravljena sprejeti kritiko. Pri izražanju je odločna in si pomaga z odličnim diplomatskim nastopom, ki ji velikokrat v življenju omogoči, da doseže tisto, kar si zaželi. Izvrstno zna pripovedovati zgodbe, brati pesmi ali imeti govor. Njen glas je pri tem umirjen, saj je v notranjosti vedno samozavestna.

Razigrana in odprta

Z Marsom v Strelcu v VIII. hiši je živahna in hude jeze, toda dobrohotna in vesela. Njena čustva niso stanovitna. Čeprav ima rada družbo, je dejavna in v poznejšem obdobju dobra gospodinja. Zanjo je značilna dostojanstvenost, oznaka najvišje oblasti in plemenite moči. Ustrezajo ji najmočnejše lastnosti: strast, volja, vodita jo želja in potreba po dejanju, pri čemer je moč, sila delovanja usmerjena k cilju. Ima izredno močan značaj, rojen, da življenje živi do skrajnih zmogljivosti in da najde življenjski smisel. Zaveda naj se svoje nagnjenosti, da se stvari hitro naveliča, da je nestrpna in razdražljiva, ter naj se temu izogiba. V duši je izredno sentimentalna.

Praktična in opazna

Njena Luna, ki je v IX. hiši Strelca, ji prinaša spontanost. Moški naj od nje ne pričakuje, da se bo 'metala' za njim. Zna biti najbolj sladka in omamna, ko se v njej zbira nevihtni oblak. Njena skrita slaba točka je laskanje, ki ji v zmernih količinah vedno seže do srca. Druga slaba lastnost pa je občasna želja, da zapusti svojo zlato kletko ter se vrže na potep po džungli, da razišče, kaj vse počnejo druge mačke. Stalno zadrževanje doma ji pobere sijaj iz oči. Mora hoditi v službo, sicer bi doma ovenela. Kot partnerica zna biti ob primernem partnerju pravi biser. Kot gostiteljica ne bo partnerja nikoli spravili v zadrego, nasprotno, partner ob njej zablesti. Ima lepo lastnost, da dobrodušno najde dobro plat tudi tam, kjer jo kdo razočara. Nagnjena je k praktični strani življenja in vztrajna pri delu. Morda se preveč obeša na zastarela pojmovanja in običaje.

Odločna in elegantna

Jupiter v Raku v IV. hiši je tisti, ki ji daje nežnost in milino, kar pa ne pomeni, da se v življenju sama ne znajde. Njen slog oblačenja je poseben, drugačen, igriv, zanimiv, nikakor pa ne takšen, da bi jo omejeval. Rada je kreativna in kombinira najrazličnejše kose, ki so navadno opazni, a kljub temu okusni. Vedno je videti urejena. Je čista in veliko pozornosti nameni skrbi za obraz, lase, nohte. Higiena je pri njej na vrhu lestvice pomembnih opravil. Rada govori o svojih ciljih, ki so visoki in temeljito začrtani, vendar se ne vidi na delovnih mestih, ki so monotona in suhoparna ter hkrati visoka in donosna. Najbolj uspešna bo na področjih, kjer lahko izraža svojo kreativnost, uveljavlja svoje mnenje, se ves čas izobražuje in diha z okolico. Odlično se znajde v še tako težkih okoliščinah. V domačem okolju ima rada odločilno vlogo.

Info!

Eva Černe

  • rojena: 27. decembra 1989

Priporočamo