Fenomen! Kaj pomeni, če vsepovsod vidite 11:11?

24. 11. 2018

Več kot desetletje se med ljudmi širi nekakšen pop mit, da so podvojene številke, še posebno 11:11, znamenje nečesa posebnega, skrivnostnega in skoraj mističnega.

Ker se zadnja leta o tem še posebno veliko govori, smo se odločili, da si ta nenavadni fenomen pogledamo malce od bliže.

11:11 – je število budnice!

Če se vam prične dogajati, da nenavadno pogosto pričnete videvati število 11 ali celo 11:11, pa naj bo to v sanjah, na registrskih tablicah ali elektronskih urah, se boste slej ko prej vprašali, ali to nenavadno pogosto naključje morda kaj pomeni, pa tudi: ali sploh gre za naključje?

Čeprav na spletu razlag za dani fenomen naravnost mrgoli, pa ima večina njih marsikaj skupnega.

Število 11 naj bi po numerološki tradiciji veljalo za posebno močno, mojstrsko število. Veljalo naj bi tudi za nekakšen ključ do nezavednega, odpiranje naše zavesti in širšega razumevanja na širši, spiritualni ravni.

Med drugim naj bi veljalo, da število 11 velja za nekakšno digitalno kodo, tako kot so vijačnice naše DNK polne kod našega fizičnega telesa. Kadar tekom svojega dneva pogosto ali celo nenavadno pogosto naletimo na to število, po možnosti celo podvojeno (kot npr. na digitalni uri), naj bi to običajno napovedovalo obdobje velikih notranjih sprememb, pa tudi povečane frekvence nenavadnega sovpadanja dogodkov (ali sinhronicitete).

Število 11:11 naj bi simboliziralo tudi spremembo na globalnem nivoju. To število naj tako ne bi vplivalo zgolj na posameznika in njegovo življenje, ampak tudi celotno človeštvo in planet.

Razlag števila 11:11 je seveda še veliko več. Med najbolj popularnimi je gotovo tista, da prinaša srečo (zato si gre takrat nekaj lepega zaželeti), pa tudi, da je to trenutek, ko so v bližini angeli in spiritualni vodniki. A kakorkoli že, vsem je bolj kot ne skupno naslednje sporočilo: 'Ko vidite število 11:11, je to znamenje, da morate biti na dogajanje okoli vas še nekoliko bolj pozorni! Pomislite: kaj ste ravnokar razmišljali in kaj se je takrat okoli vas dogajalo. 11:11 naj bi vas opomnil, da ostajajte pozitivni in notranje mirni.'

Mojstrska števila!

Kaj pomenijo mojstrska števila in zakaj jih lahko jemljemo kot vodnike in znamenja na poti osebne spremembe?

11 – Preporod in prihod novega.

22 – Izgradnja novega. Nova življenjska smer in nov svet.

33 – Stik z univerzalnim, višjim bitjem. Pospešitev spiritualne rasti.

44 – Ravnotežje med duhovnim in fizičnim. Tako kot zgoraj, tudi spodaj. Postavitev temeljev za novo življenje.

55 – Osebna osvoboditev. Osvoboditev od preteklosti. Prizemljitev.

66 – Izpolnitev naših dolžnosti na osrečujoč in ustvarjalen način.

77 – Globoki uvid in razkritje. Stik s svojim notranjim jazom.

88 – Mojstrsko obvladovanje obilja na vseh nivojih.

99 – Sklenitev evolucijskega cikla. Čas je za pričetek novega cikla in kvantni skok.

Še to: ste vedeli, da pogosto videvanje števila 11:11 še zdaleč ni redko. Samo danes je število 11:11 videlo okoli 75 milijonov ljudi. Pa kakorkoli si že to razlagate ;)

11

Tviti na temo 11:11

Še nekaj čivkov na dano temo ...

Za več branja lahko kliknete tudi na Sinhronost 11:11 - pisec Edvard Kadič.

Še to: prispevek smo nalašč objavili natančno ob 13:13. Iz spoštovanja do sinhronicitete, ki ji s tem skromnim prispevkom seveda nikakor nismo prišli do dna.