Gregor Gruden: Astrološka natalna karta jasno kaže, da je sproščen in ljubezniv

24. 2. 2017 | Vir: Lea
Deli
Gregor Gruden: Astrološka natalna karta jasno kaže, da je sproščen in ljubezniv

Z Venero v Biku je to moški, ki se v družinski vlogi odlično znajde in partnerico ceni ter razvaja. Zaradi Merkurja v Ribah je previden in malce zadržan v komunikaciji.

Aktiven in ambiciozen

Sonce ima v Ovnu, zato je pozitiven, vitalen, samozavesten, odločen, energičen, podjeten, aktiven, učinkovit, pogumen in samozadosten. Uživa v tekmovanju in lastni iniciativi. Je rojeni zmagovalec, ki lažje kot drugi pride do cilja. Suhoparne obveznosti ga utrujajo, ni se pripravljen dovolj žrtvovati in trdo delati, čeprav globoko v sebi ve, da je to nujno potrebno, če želi doseči svoje cilje. Pripravljen je na kompromise, vendar le polovično, končne rešitve so čisto njegove, saj si ne dovoli, da ga kdo usmerja, čeprav bi bilo to včasih priporočljivo. Naučiti se mora spustiti svoj ego in sprejeti druga mnenja, saj ga v nasprotnem primeru lahko doleti izolacija. Določeni ljudje ga motijo, saj ima občutek, da so preveč drugačni, da bi se z njimi ujel, takrat lahko postane celo sarkastičen in zbadljiv. Je avtoritativni vodja, ki lahko premaga vse težave. Uporno gre po poti, ki si jo je začrtal, ne glede na to, kaj mislijo drugi. Svojo prodornost mora v življenju malce brzdati. Seveda pa je pod krinko zunanjosti skrit zelo prefinjen ter nežen duh.

Karizmatičen in predan

Njegov Mars je v ozvezdju Leva, kar kaže na zelo trdno in karizmatično osebnost. Njegovi cilji so visoki, ima vizijo in ni nikoli zadovoljen s sabo, razen če lahko kraljevsko doseže svoje cilje. Je zelo preračunljiv in vedno pripravljen, da dobro idejo spremeni v kapital. Če zna koristno uporabiti svoje stike s pomembnimi ali uspešnimi ljudmi, lahko doseže pomemben položaj. Je dobrodušen in šarmanten, ima močno razvit občutek za pravičnost. Pripravljen se je tudi žrtvovati. Lahko bi bil dober politik. Je predan in nežen do tistih, ki jih ljubi, težko pa odpusti in pozabi. Ima tudi prirojen čut za odgovornost. Je zelo idealističen in se mora počutiti koristnega, da je srečen. Vedno je človeški in realističen, najpomembnejše stvari v življenju so mu dom, družina in prijatelji. Je odprta osebnost, vedno pripravljen prispevati več kot samo svoj potrebni delež. Navadno je za prijatelje vedno na voljo. Velikokrat je prekritičen, tako do sebe kot do drugih. Izogiba naj se preobremenjenosti.

Dostojanstven in sproščen

Luno ima v Levu, zato je živahen, temperamenten, dobrohoten in vesel. Njegova čustva niso stanovitna. Čeprav ima rad družbo, je dejaven in v poznejšem obdobju dober soprog. Zanj je značilna dostojanstvenost, oznaka najvišje oblasti in plemenite moči. Ustrezajo mu strast, volja, vodita ga želja in potreba po dejanju, pri čemer je moč, sila delovanja usmerjena k cilju. To je izredno močan značaj, rojen, da življenje živi do skrajnih zmogljivosti in da najde življenjski smisel. Zaveda naj se svoje nagnjenosti, da se stvari hitro naveliča, da je nestrpen in razdražljiv ter da se odločitvam na ljubezenskem področju izogiba. V duši je izredno sentimentalen. Privlači ga viteška vloga v razmerju. Njegova skrita slaba lastnost je laskanje, ki mu v zmernih količinah vedno seže do srca. Druga slaba točka pa je občasna želja, da zapusti svojo zlato kletko ter gre na potep po džungli, da razišče, kaj vse počnejo druge mačke. Stalno zadrževanje doma mu pobere sijaj iz oči. Mora hoditi v službo, sicer bi ovenel. Kot partner zna biti ob primerni partnerici pravi biser. Nagnjen je k praktični strani življenja in je vztrajen pri delu, ki mu daje energijo in samozavest.

Zaljubljen v svoje cilje

Jupiter ima v Devici, kar mu prinaša vztrajnost in analitičen pristop na področju dela in denarja, vendar mu primanjkuje odločnosti. Ne zna najbolje izkoristiti priložnosti, ki se mu ponujajo v življenju. Nenehno se zapleta v svoje zanke, ko se mu zdi, da mora o vsem premisliti in natančno razumeti tudi banalne in za okus drugih nepomembne stvari. Osebno priznanje mu ne pomeni veliko. Zelo pa si želi, da bi projekt, pri katerem dela, uspel. Zaljubljen je v svoje cilje glede službe oz. dela, ki bi ga rad opravljal. Včasih se nagiba k starim vzorcem, čeprav drugi tega od njega ne pričakujejo. Večkrat ima težavo sprejeti novosti, vendar se jih čez nekaj časa navadi, nato ga celo navdušijo. Do različnih skupin ali organizacij hitro postane nezaupljiv, saj se ne počuti najbolje v vsaki družbi. Včasih deluje do družbe hladno in vzvišeno. Je globoko čustven, vendar tega ne pokaže. Boji se smrti in ima v poznejših letih občasne nočne more, ki pa jih lahko prepreči sam.

ASTRO info!

  • Gregor Gruden, rojstni dan: 26. marec 1980

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave