Barve oblačil, v katerih se bo vaše znamenje v letu 2018 počutilo odlično!

Barve oblačil, v katerih se bo vaše znamenje v letu 2018 počutilo odlično! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 12. 2017

Vsako leto prinaša svoje energije. Leto ki je pred nami, pa bo obarvano z energijo Venere, zato boste stilu oblačenja in pravi izbiri barv tokrat namenili še več pozornosti kot običajno. Katera barva pa je tista, s katero boste v letu 2018 najbolj sodelovali in si z njo pomagali do boljšega počutja, glede na vaše astrološko znamenje?

OVEN

Barva oblačil, ki vam bo pisana na kožo: vijolična. Vijolična barva deluje na možgane in živčevje. Vzpostavlja duševno ravnotežje in pomaga blažiti strah pred neuspehom, razočaranjem in obsedenost. Je barva globokih sprememb, prinaša vam mir ter premaguje vašo razburjenost.

Barva oblačila, ki se ji raje izognite: oranžna

BIK

Barva oblačil, ki vam bo pisana na kožo: bela. Ta je nosilka vseh pozitivnih lastnosti. Ponazarja začetek in simbolizira popolnost, dobroto, pozitivnost in celo idealnost. Zato se najpogosteje pojavlja kot simbol večnosti. Ženskost simbolizira zaradi svoje brezbarvnosti in prosojnosti.

Barva oblačila, ki se ji raje izognite: rumena

DVOJČKA

Barva oblačil, ki vam bo pisana na kožo: rdeča. Gre za močno barvo, ki simbolizira življenjsko vitalnost. Preplavlja vas z energijo, toploto in življenjsko močjo. Pomaga odgnati malodušje in negativne misli. Z njeno pomočjo se boste veliko lažje postavili zase.

Barva oblačila, ki se ji raje izognite: modra

RAK

Barva oblačil, ki vam bo pisana na kožo: olivno zelena. Ta odseva veliko ljubezen do narave, željo po skladnosti in uravnovešenem življenju, po čemer boste v tem letu hrepeneli. Zeleni odtenki so primerni, kadar ste hiperaktivni, saj duhovno sprošča in učinkovito preganja napetost.

Barva oblačila, ki se ji raje izognite: rjava

LEV

Barva oblačil, ki vam bo pisana na kožo: rožnata. Rožnata barva vas poživlja in nežno spodbuja h korakom in napredku. Rožnata pomaga tudi sproščati mišice. Je barva brezpogojne ljubezni in sočutja. Prinaša vam oporo in tolažbo. Je barva v kateri boste umirjeni in sočutni.

Barva oblačila, ki se ji raje izognite: črna

DEVICA

Barva oblačil, ki vam bo pisana na kožo: rumena. Rumena je barva, ki izboljšuje spomin in vliva samozaupanje, kar boste device še kako potrebovale. Je živahna in spodbudna barva. Bistri misli in navdihuje z novimi zamislimi. Uporabite jo, ko greste na pogovor za službo ali prvi zmenek. Ko se morate odločiti, vas bo povezala z modrostjo.

Barva oblačila, ki se ji raje izognite: rdeča

TEHTNICA

Barva oblačil, ki vam bo pisana na kožo: indigo. Indigo barva deluje kot narkotik. Izzove lahko tudi anestezijo in pomaga pri odpravljanju bolečin. Bistri glavo, močno pomirja in obnavlja celice. Je barva, s katero boste zagotovo bolj privlačni za nasprotni spol.

Barva oblačila, ki se ji raje izognite: zelena

ŠKORPIJON

Barva oblačil, ki vam bo pisana na kožo: turkizna. Ta barva krepi odpornost telesa, tako da spodbuja delovanje timusa, ščitnice in pljuč. Kadar čutite potrebo po osvežitvi in očiščenju, ko ste prazni, vas bo turkizna napolnila z življenjsko močjo in iskrivostjo.

Barva oblačila, ki se ji raje izognite: rožnata

STRELEC

Barva oblačil, ki vam bo pisana na kožo: rjava (Rjava spada med manj priljubljene barve. Kot barva oblačil lahko deluje zelo estetsko in pogosto je tudi dominantna barva ženske mode. Simbolizira zemljo, negotovost in trdo, materialno realnost. Ima pozitiven pomen, saj simbolizira ugodje, ki je za vas ključnega pomena.)

Barva oblačila, ki se ji raje izognite: siva

KOZOROG

Barva oblačil, ki vam bo pisana na kožo: modra (Modra pomirja um in odseva potrebo po tem, da bi prisluhnili svoji intuiciji. Prinaša razumevanje in utrjuje samozaupanje. Modro se oblecite, kadar hrepenite po miru in sprostitvi. Modra spodbuja pravilno sprejemanje odločitev.)

Barva oblačila, ki se ji raje izognite: vijolična

VODNAR

Barva oblačil, ki vam bo pisana na kožo: zelena (Zelena se v naravi pojavlja v velikih količinah, njen vpliv na človeški organizem je ugoden. Zelena je predvsem barva vegetacije, zato se večina njenih pomenov navezuje na naravo. Povezujemo jo s počitkom, saj je njen vpliv izredno pomirjevalen. V njej boste zagotovo umirjeni.)

Barva oblačila, ki se ji raje izognite: oranžna

RIBI

Barva oblačil, ki vam bo pisana na kožo: oranžna (Oranžna barva in njeni odtenki vas lahko rešijo, ko vas muči potrtost ali ko potrebujete veselje in lahkotnost v življenju. Poživlja in greje, spodbuja um in obnavlja zanimanje za življenje. Oranžna barva krepi organizem, z njo lahko povečate samozavest.)

Barva oblačila, ki se ji raje izognite: rumena