Horoskop Ane Urbanc - je premišljena in diplomatska

Vir: Lea
4. 11. 2017

Ana Urbanc, 14. november 1984. Zaradi pomanjkanja elementa zraka se težko popolnoma sprosti. S Saturnom v Škorpijonu je zelo dejavna, ima izrazito voljo in smisel za zaslužek.

Odločna in prodorna

S Soncem v ozvezdju Škorpijona je odločna in nekoliko agresivna. Ima zelo močno, trdno in s strastjo obarvano voljo. Njene glavne lastnosti so trma, ambicioznost, tekmovalnost in ljubosumje. Vse to pa zna odlično uporabiti v svojo korist, sploh na področju dela, kjer je zelo prodorna in sposobna. Vedno si zapomni tudi podrobnosti in z njimi preseneti v pravem trenutku. Ker je zelo plemenitega srca, ji veliko pomeni čast in ne mara praznih obljub ter dolgovezenja, kar celo prezira. Večkrat se na svoji življenjski poti počuti, kot da je nihče ne razume, saj ima zelo visoke zahteve in pričakovanja. V ljubezni je posesivna, močno ljubi, in če se ji nekdo zameri, tudi močno sovraži. Izjemna pridnost, vztrajnost, zanesljivost in odgovornost so ji v pomoč pri doseganju ciljev, zato redko ostane v ozadju ali neopažena. Če je dobre volje in razpoložena, jo spremljajo duhovitost, zabavnost, prijetnost in toplina, če pa je slabe volje ali razdražena, se bodo vsi okoli nje počutili nemirno.

Ambiciozna in resna

Njen Mars je v Kozorogu, kar pomeni, da so ambicije ključnega pomena za njeno rast in poslovni razvoj. Odlikujeta jo izjemna prodornost in pronicljivost, ne dovoli, da bi jo kdo zavajal ali ji dajal prazne obljube. Do vseh ljudi okrog sebe je iskrena in direktna in vse to pričakuje tudi od drugih. V trenutkih, ko ima težave, se lahko pojavita tudi krutost in ledena hladnost, zato ji ljudje ne upajo povedati resničnega mnenja. Večji poudarek bi morala nameniti mehkobi in strpnosti, ukrotiti pa bi morala svojo uničevalno energijo ter se znebiti maščevalnosti. Zaradi zemeljskih energij potrebuje varnost, saj takrat, ko se počuti varno, prideta na plan njena dobrosrčnost in ustrežljivost. Družina in urejen odnos sta zanjo sicer pomembna, vendar zna odlično živeti tudi sama. Pri financah je zelo samostojna in odločna. Nepremišljena tveganja pa niso v njeni naravi.

Premišljena in diplomatska

Občutljiva in nežna

Luno ima v Raku, kar vpliva na njeno doživljanje ljubezni, kjer je pogosto razočarana in nerazumljena. Večkrat sreča občutljivost, sramežljivost in željo po romantičnih podvigih. V odnosu je spremenljivega vedenja, kar izhaja iz pomanjkanja samozavesti. Oporo išče v domačem okolju, vendar kljub temu živi po svojih načelih. Ko se nekdo znajde v težavah, je odlična svetovalka, vendar sebi večkrat ne zna pomagati. Preveč je samokritična, kar ji otežuje ljubezenska razmerja. Privlačijo jo čustveni in romantični moški, vendar bi morala manj idealizirati. V njenem življenju so prisotna dvojna merila, kar lahko partnerja zmede. Zelo rada ima otroke, dom in predvsem občutek varnosti. Denar je zanjo le sredstvo za dosego varnosti, ko ga ima dovolj, je umirjena. Na področju zdravja sta najbolj izpostavljena želodec in mehur, zato mora biti tukaj bolj pozorna.

Skrbna in zanesljiva

Jupiter ima v Kozorogu, zato je skrbna, varčna, poštena in zanesljiva. Pri delovnih nalogah je samozavestna, ambiciozna, modra in se zna obvladovati tudi takrat, ko večina obupa ali odneha. Vajena je, da v kočljivih okoliščinah vzame vajeti v svoje roke, vodi in usmerja ter nadzira premike. Največ doseže, ko gre po svoji poti naprej počasi, a zanesljivo, s trdnim načrtom, da bo prispela do cilja korak za korakom. Spremlja jo intenzivna želja po dosežkih v zunanjem svetu. Je izjemno pametna in sposobna do najmanjše podrobnosti načrtovati svoje življenje. Nikoli ne pretirava in se ne zapleta v nepomembne stvari v življenju. Vse, česar se loti, ima rep in glavo, zato je na poslovnem področju zelo spoštovana. Ne da se je kar tako prevarati, ogoljufati ali zavajati, ker je sposobna razlikovati med resnico in neresnico, zna se tudi postaviti zase in zahtevati, kar ji pripada.