Horoskop Branka Đurića Đura: Intuitiven in zasanjan

Vir: Lea
6. 6. 2017

Branko Đurić Đuro se je rodil 28. maja 1962 leta.

Merkur v znamenju Dvojčkov je 'kriv', da se v komunikaciji vedno znajde, pa četudi na svoj hudomušni način.

Flegmatičen

Njegovo Sonce je v znamenju Dvojčkov, kar nakazuje na razpršen značaj, muhavost, prepirljivo obnašanje in nestabilnost v odnosih. Življenje večkrat jemlje neresno, nestalno, neodločno, pomanjkanje zdrave samozavesti mu vnaša negotovost in njegova pozornost za konkretne zadeve je kratkotrajna. Njegova vitalna energija je prijetna, saj je poln domislic, šal, prigod in rad govori o svojih dogodivščinah. Po drugi strani se vam lahko zaradi raztresenosti zdi površen in manj odgovoren, včasih celo preveč klepetav. Tudi zvestoba ravno ni njegova vrlina, rad se spogleduje. Ljubi in potrebuje spremembe ter svobodo v ljubezni. Sčasoma mora biti pripravljen zamenjati nekaj svobode za stabilnost v ljubezni in predano uživanje. Vendar mora biti odnos odprt, prijateljski. Pogovor in učenje s partnerico mu vlivata dodatno energijo. Ne prenese dolgčasa, ki ga dobesedno ohromi.

Impulziven in spontan

Mars ima v znamenju Ovna, kar je osnovni temelj za njegovo samozavest. Je impulziven, spontan in vročekrven. Na okolje se odziva zelo hitro in silovito, a njegova vnema hitro popusti. Zato tudi ne goji zamer. Če prisluhne intuiciji, je sposoben sprejeti dobre odločitve in hitro izpolniti nalogo ali razrešiti določeno težavo, žal pa si največkrat ne vzame dovolj časa, da bi prisluhnil svojim občutjem. Tekmovalnost, nenehna potreba po izzivu, nepotrpežljivost in uveljavljanje lastne volje so lastnosti, ki ga spremljajo in so mu večkrat tudi ovire. Hitro se zaljubi in prav tako hitro tudi obljubi. Včasih preprosto potrebuje nov izziv, ki mu vrne energijo in upanje. Ta položaj izraža vse svoje prvinske lastnosti poguma, strastnosti, odločnosti, delavnosti, borbenosti, neodvisnosti, pionirskega duha in pozitivno izražene seksualnosti. Je pravi junak, ki se brez premisleka požene za tistim, česar si zaželi. Nikoli ne ovinkari in odreagira, še preden drugi sploh dojamejo, da se karkoli dogaja, zato je pogosto prehiter ali nepremišljen, včasih pa se zdi nezanesljiv.

Branko Djurić Djuro

Zahteven in ljubeč

Njegova luna je v znamenju Rib, zato je v ljubezenskih odnosih globok in natančen ter zelo zahteven. S tem položajem je izjemno občutljiv in ima zelo razvito intuicijo. Je zelo prijazen, sočuten in razumevajoč. Zanj je značilna umetniška žilica. Ko zaupa lastnim sposobnostim, je lahko izjemno uspešen. Zanj je življenje mnogo več od materialnih dobrin in je zelo radodaren do tistih, ki imajo malo. Vendar je lahko tudi nepošten, in sicer iz strahu pred konfliktom. Odločitve zato rad prelaga in si izmišlja izgovore. A če ima pravo spodbudo, je lahko zelo koristen v družbi. Ta vpliv nakazuje romantičnega človeka, ki potrebuje močno, pozitivno partnerico, ki bo razumela njegovo občutljivost ter ranljivost in bo v zameno veliko dajala. Njegovo dobrohotnost marsikdo rad zlorabi, zgodi se tudi, da ne razumejo njegovih globokih čustev. Zelo rad prisluhne potrebam svojih otrok, vendar včasih pri njih išče tudi potrebno podporo.

Intuitiven in zasanjan

Jupiter ima v znamenju Rib, zato mu sreča ni ravno položena v zibelko, ampak se mora zanjo boriti z vsemi močmi. Ima navado skrivati resnični jaz, tudi pred najbližjimi. Brezbrižen je do oblasti ali visokega položaja, zato se mu le redko posreči obogateti ali zaslužiti resnično veliko denarja ter ga obdržati. Potrebuje prostor, da čuti, deluje in se razvija v skladu z lastno notranjo naravo. Ima sposobnost dojemanja preteklosti, sedanjosti in prihodnosti kot celote, kar ga razveseljuje. Je zelo ustvarjalen in poduhovljen. Pred težavami beži v sanjarjenje in samopomilovanje, namesto da bi se z njimi spoprijel in jih poskušal rešiti. Podoben je ribi, ki je zadovoljna s svojim prostorom, tudi če je v akvariju. Kjer se odlično počuti, je tudi zelo srečen in zadovoljen ter prav prijeten partner ali prijatelj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri