Horoskop: Česa vam partner ne bo nikoli priznal?

12. 4. 2019
Deli
Horoskop: Česa vam partner ne bo nikoli priznal? (foto: Profimedia)
Profimedia

Vsak med nami rad zadrži določen košček sebe samo zase - tudi, če je v partnerskem odnosu. Dobro pa je vedeti, kaj najpogosteje prikrivajo moški, rojeni v določenem horoskopskem znaku. Tako si boste morda prihranili presenečenje ali dva.

OVEN

Moški oven je samostojen, samozavesten in tako prepričan vase, da je najboljši, da mu to enostavno morate verjeti. Če se sam ne znajde in ima občutek, da je v podrejenem položaju, se bo vsekakor znašel sam, zato ne bodite presenečene, če vam bo venomer zatajil, da je levji delež projekta delo sodelavca, prikril bo tudi, da si je skrivaj, seveda za skupno dobro sposodil denar, saj mu ego ne dovoljuje da ga ne bi vedno imel.

BIK

Bik je malce len in ležeren in ko je nekaj časa sam doma, vam bo z veseljem razlagal, kaj vse je v stanovanju naredil, vendar ne bodite presenečene, če ne boste po prihodu opazile nobene spremembe, saj je vaš bikec v tem času počival na kavču in se sproščal, kar vam bo seveda zanikal, prav tako ne bo priznal, kam je izginila škatla s keksi, ki ste jo še nekaj dni nazaj videle polno.

DVOJČKA

Dvojček bo v dneh, ko ne čuti potrebe po spolnosti, spretno iskal razne izgovore, s katerimi bo bežal pred dejstvom, da mu ni do spolnosti. Gre za njegov obrambni mehanizem, saj želi ustvarjati vtis, kot da mu je v razmerju spolnost ključnega pomena, vsi pa vemo, da pridejo dnevi, ko so v mislih in na sporedu druge zadeve in da vsak dan pač nismo razpoloženi. Tega vam dvojček ne bo priznal.

RAK

Rak želi imeti urejeno ljubezensko razmerje. Ker rad zvali krivdo na partnerko, ne bo nikoli priznal, da je sam zanetil določen prepir ter da vas je sam izzval s svojo muhavostjo, da povzdignete glas. Po vsej verjetnosti se bo hitro znašel v vlogi žrtve in skušal poiskati vse vaše napake, tudi tiste, ki jih sedaj, v tem trenutku ne boste mogle popraviti. Torej, moški rak vam nikoli ne bo priznal, da je on tisti, ki je zanetil ogenj.

LEV

Moški lev ne bo nikoli priznal, da je v službi izgubil pomembno funkcijo ali da mu določene zadeve enostavno niso uspele. Vse dokler mu ne dokažete, bo zatrjeval, da je vse tako kot mora biti, saj v vaših očeh ne želi izpasti majhen in neodgovoren. Prepričal vas bo, da ima že nov plan in da se bo znašel, ne glede na situacijo. Torej, partner v znamenju leva ne bo nikoli na glas priznal svojega poraza ali tega, da je bil njegov ego ranjen.

DEVICA

Moški devica je sicer načeloma zelo zvest in pripaden, vendar je sposoben tudi prevarati in o tem molčati do konca. Ker ne želi porušiti svoje tradicije in skrbno načrtovanega razmerja, bo skrivnost, ki bi lahko povzročila kaos raje zadržal globoko v sebi. Tudi če se bo kasneje karkoli razvedelo, vam ne bo priznal, da je storil napako, tudi če gre samo za nedolžno spogledovanje ali kakšno sporočilo.

TEHTNICA

Tehtnica je moški, ki vam ne bo nikoli povedal, kaj je njegova družina ali prijatelji rekli o vas, oziroma kaj jih moti na vas. Skrbno bo varoval vse pripombe in vas pred njimi tudi glasno zaščitil. Sposoben je celo prirediti zgodbo, samo da ne bi vi začutili, da morda v nekem krogu niste najbolj zaželeni. Tudi če vam bo karkoli prišlo na uho, vam moški, rojen v znamenju tehtnice ne bo priznal, da so vas ogovarjali.

ŠKORPIJON

Škorpijon vam ne bo nikoli priznal, da je v resnici pozabil na določen praznik ali vajino pomembno obletnico. Ko mu boste to omenili, se bo spretno znašel z besedami in vas prepričal, da vas je ravno sedaj želel presenetiti. Ker je tako zelo iznajdljiv, vas bo prepričal, da ima za vas posebno darilo, ki ga boste dobili kasneje. Seveda, saj je na obletnico zopet pozabil, česar seveda ne bo priznal.

STRELEC

Moški, rojen v znamenju strelca rad tvega in zapravlja, vendar v razmerju kljub temu želi imeti vlogo skrbnega in odgovornega partnerja. Zato vam ne bo nikoli priznal, da je obiskal igralnico, kupil preveč srečk ali tvegal s spletnim nakupom, za katerega seveda smatra, da mu bo morda nekoč prinesel zaslužek. To je moški, ki vam ne bo nikoli priznal, da je njegova denarnica prazna in da tudi na računu do konca meseca nima več veliko.

KOZOROG

Moški kozorog vam ne bo povedal, da je cel vikend, ko sta bila dogovorjena, da se sproščata v družbi s prijatelji, preživel za papirji ali na računalniku v polnem delovnem vzdušju. Vmes je seveda skočil k staršem na kosilo, kar vam bo raje zamolčal. Deloval bo, kot de se je zabaval, čeprav boste našli trdne dokaze o tem, da je delal, vam tega na glas ne bo priznal, ampak vas bo prepričeval, da je končal le nekaj malenkosti.

VODNAR

Vodnar vas bo z lahkoto prepričal, da se mora nujno udeležiti poslovnega vikenda s sodelavci, čeprav bo v mislih načrtoval jadranje s sodelavci na obali. Kljub temu, da vas ne bo prevaral ali razočaral, bo raje dajal vtis, da je pomemben, sposoben in deloven, kot da bi enostavno priznal, da se gre zabavat. Pri vsem tem se ne bo niti malo obremenjeval, da bi resnica lahko prišla na plano.

RIBI

Moški, rojen v znamenju rib je zelo občutljiv, čustven in sočuten, vendar vam ne bo nikoli priznal, da ste ga z nečim resnično prizadeli in da tega najbrž dolgo ne bo pozabil. Deloval bo suvereno, kot da mu je vseeno, v mislih pa mu bo verjetno šlo na jok, vendar je prepričan, da mora pred svojo izbranko ostati trden, močan in stabilen, zato vam bo svojo občutljivost večkrat prikril.

Pripravil: Horoskop.si