Horoskop: Kakšno je poslanstvo vašega znamenja?

Horoskop: Kakšno je poslanstvo vašega znamenja? (foto: Unsplash/ Patrick Schneider) Unsplash/ Patrick Schneider
11. 9. 2021

Daleč nazaj je Bog stopil pred svojih 12 malčkov, da bi v vsakega od njih vsadil seme človeškega življenja, preden jih pošlje na potovanje na Zemljo. Drug za drugim so prihajali predenj po svoje poslanstvo in darilo, ki bi jim olajšalo življenje.

Oven

Tebi, oven, najprej dajem seme. Za vsako seme, ki ga boš posadil, se bo milijon drugih razmnožilo v tvoji roki, s tem boš širil življenje. Ne boš pa imel časa gledati, kako bo seme vzklilo in kaj bo iz njega raslo, ker bo vse, kar boš posadil, ustvarjalo nove in nove potrebe po sajenju, torej bo življenje, ki ga boš ustvaril, skrivnost. Prvi boš, ki se bo odpravil v človeški um z mojo idejo. Toda tvoje poslanstvo nikakor ni to idejo raziskovati. Tvoje poslanstvo bo aktivnost – naučiti moraš človeka, da se začne zavedati moči moje kreacije.

Za tvoje opravljeno poslanstvo, ki ga boš opravljal na Zemlji, ti dajem lastnost – samozavest, ki ti bo v živ­ljenju olajšala odnose, kariero ter ti sočasno podarila stabilnost.

Bik

Tebe, bik, usmerjam, da to seme spremeniš v praktično ter hkrati uporabno stvar. Tvoje poslanstvo je veliko, saj bo od tebe zahtevalo vztrajnost. Do konca moraš izpeljati vse, kar je začeto v umu, v nasprotnem primeru se bo seme zgubilo v valovih. Ni pa tvoje poslanstvo raziskovati ali spreminjati miselnosti na pol poti, niti se zanašati na pomoč drugih, pri tem, kar zahtevam od tebe. Sam boš moral prehoditi pot, ki obljublja preporod in zmago.

Za to tvoje opravljeno poslanstvo ti podarjam lastno moč. Uporabljaj jo modro in preceni, kdaj te lahko popelje do višjih vibracij ter notranjega miru.

Dvojček

Tebi, dvojček, podarjam vprašanja brez odgovornosti z razlogom, da boš lahko omogočil sporazumevanje in odlično komunikacijo med ljudmi. Poskušal boš na lahkoten način približati bistvo in ljudem pokazati, da se lahko s komunikacijo reši veliko zadev ali napreduje na osebnem področju.

Nikoli ne boš izvedel, zakaj ljudje govorijo ali poslušajo, kaj govorijo in kaj razmišljajo, toda v svojem iskanju poslanstva, boš našel moje darilo zase – znanje.

Rak

Tebe, rak, prosim, da ljudi nauči prepoznati čustva. Približaj in razloži jim radost in solze, da bodo notranje napredovali, se znebili starih vzorcev in se naučili pomagati si sami. Nauči jih tudi uporabljati solze in občutljivost le takrat, ko je to resnično potrebno.

Za to opravljeno poslanstvo ti dajem darilo – družino, da se bodo čustva lahko množila ter da se bo v medsebojnih odnosih začela odražati harmonija.

Nadaljevanje preberite TUKAJ.

Priporočamo