Horoskop Karin Škufca: Odlično zna varovati skrivnosti

Horoskop Karin Škufca: Odlično zna varovati skrivnosti (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lea
29. 8. 2017

Z Venero v znamenju device (7. avgust 1986) je večkrat hladna in zadržana.

Življenje zajema s polno žlico

Sonce ima v znamenju leva, kar jo usmerja k resnim odločitvam in samozavestnemu pristopu. Na vseh področjih zajema življenje s polno žlico in v njenem zagonu jo je težko ustaviti. Sposobna je usmerjati tudi druge in jim dajati moč ter prodornost. Z veseljem se podaja v zmagovalne kombinacije in pričakuje pohvalo ter slavo. Navadno je odkrita, odprta, spoštljiva in toplo naravnana. Rada ima razkošje in blišč.

Presenetljivo pa je v določenih trenutkih občutljiva, hitro jo kaj prizadene. Običajno zaupa v ljudi, vendar le, če je ne razočarajo. Iz drugih ljudi želi izbezati tisto, kar je najboljše v njih. Vendar včasih slabo presoja značaje. Je radodarna in ima veliko prijateljev. Ljubezen ji pomeni zvestobo, predaja se z dušo in s telesom. Njena čustva so močna in iskrena. Spolnost ji je zelo pomembna. Izžareva neko posebno dostojanstvo in v javnosti rada izstopa. Je iskrena, simpatična oseba, ki na zunaj pokaže veliko časti in samospoštovanje. Ima izrazit smisel za odgovornost ter sposobnost vodenja drugih. Do prijateljev se obnaša korektno, do ljudi, ki ji niso naklonjeni, pa popustljivo.

Podjetna in tekmovalna

Mars ima v znamenju kozoroga, zato je izjemno samozavestna in podjetna. Zelo rada tekmuje, pri čemer si ne želi samo sodelovati, ampak tudi prepričljivo zmagati. Njen cilj je biti najboljša v poslovnem svetu. Vendar jo določene zadeve blokirajo, predvsem njena zavest in predstave, ki jih ima o sebi. Brez napora privablja uspeh in koristi v svoje življenje. Ima tudi velika pričakovanja za prihodnost. Ustavi jo lahko le kruta realnost ali pa njeno finančno stanje, ki je zanjo zelo pomembno.

Ideje, besede in vse informacije, ki jih izmenjuje z drugimi, lahko prenese na višjo raven razumevanja. Ima dober občutek za prevzemanje odgovornosti. Je potrpežljiva, trdoživa pri vztrajanju, ima pogum in je zelo dejavno bitje. Ambicioznost, aktivnost in podjetnost so lastnosti, ki jo rešujejo na poslovnem področju. Pomanjkanje vztrajnosti in nepremišljenost pri svojih dejanjih pa ji lahko nagajajo na poti do uspeha.

Nepredvidljiva

Njena luna je v znamenju device, zato v utesnjenih okoliščinah postane nepredvidljiva in zelo neprijetna, saj ne prenese ničesar, kar bi jo lahko utesnjevalo. Nagnjena je k stresu, zato je zelo priporočljivo, da se nauči tehnik sproščanja, ki ji ustrezajo. Veliko vlogo v njenem življenju igra njena mati, s katero je vse življenje povezana. Njeni kriteriji na ljubezenskem področju so, da mora druga stran vložiti ne malo truda, da jo osvoji in jo ne redko postavi pred razne preizkušnje. Uživa v erotiki in strastnih podvigih, vendar ne mara pretiravati, je celo malce zadržana. V življenju je kritična, natančna, večkrat tudi neodločna. Njen razum je sposoben razločevati, sicer preveč poudarja malenkosti. Uspešna je v poklicih, ker je treba potovati, posebno kot učitelj, uradnik ali uslužbenec, vendar je redkokdaj sposobna velikih dejanj, raje je v ozadju.

Velikodušna in sočutna

Jupiter ima v znamenju rib, zato je sočutna, velikodušna, nežna, predana in darežljiva. Ko si dovoli iskreno in brez zadržkov izražati te lastnosti, od česar jo drugi neprestano odvračajo, bo nenadoma spoznala, da s tem več pridobi kot izgubi. Počuti se izpolnjeno, pa še sreča je na njeni strani. Lahko je zdravilec, psiholog, poklicni svetovalec ali kaj podobnega. Ta položaj nakazuje zelo senzitivnega in prijaznega človeka, ki je zelo talentiran, hitro dojame, je ljubitelj umetnosti, glasbe, literature in ga zanima posmrtno življenje. Vpliv negativnih aspektov kaže na osebo šibke volje, nagnjeno h grehom. Njeno življenje je zanjo najbolj dragoceno, zato se ga trudi živeti po svojih najboljših močeh in v njem uživati.