Horoskop kaže, da je Sandra Auer radovedna oseba

Horoskop kaže, da je Sandra Auer radovedna oseba (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lea
13. 12. 2016

Venera v ozvezdju Strelca ji podarja optimizem in sproščenost v odnosih. S štirimi planeti v Strelcu je samozavestna, svobodna in prilagodljiva.

Radovedna in simpatična

Zaradi Sonca v Strelcu je razgledana in radovedna oseba, ki jo v življenju vodi veliko optimizma. Zapleta se v spore zaradi nepotrebnih malenkosti, ki slabo vplivajo na njeno osredotočenost. Skozi življenje se prebija z iskrivim humorjem in spontanimi odločitvami. V svojem navdušenju gre včasih malce predaleč. Zaslepljena od navideznih uspehov svoje delo opravi površno in neodgovorno. Je izjemno optimistično bitje. V vsaki družbi je dobrodošla, saj s sabo prinaša veliko dobre volje. Ne more dolgo zadržati na enem mestu, zato jo začne stalna družba kmalu dolgočasiti.

Pri osvajanju nasprotnega spola ni ravno najbolj spretna. Takoj, ko spozna primernega kandidata, začne sanjariti in izgubi stik z realnostjo. V službi ima lahko precej težav, predvsem z natančnostjo, ki ni njena najmočnejša odlika. Vsako možnost za pobeg iz službe izkoristi za pogovore s prijateljicami. Moški, ki si jo bo izbral za družico, naj pričakuje nenavadne predloge in razburljivo življenje. Pripravljena je tudi na adrenalinske podvige, ki jo sproščajo, ter seveda na dolge neprespane noči.

Premišljena in varčna

Mars je bil ob njenem rojstvu v ozvezdju Tehtnice. Je precej zadržana in premišljena, ljudje mislijo, da je sramežljiva, ona pa se ne želi pretirano izpostavljati. Njena čustva so vidna tudi na zunaj, saj jih zelo težko skrije. Pri delovnih nalogah je premišljena in natančna. Ne prenese zanemarjenosti, netočnosti in nereda. Uživa v spremembah, ki ji prinašajo dinamičnost in svežino. Ima potencial, da se vživi v zgodbe drugih in jim svetuje. Zna biti varčna, kritična, nezaupljiva in samovoljna, še zlasti takrat, ko ne doseže tistega, kar si je zamislila.

Veliko ji pomenita iskrenost in zaupanje, če to izgubi, potem se umakne v svoj svet. Rada je urejena in skrbi za svoje telo posveča veliko časa. Naklonjena je športu, živalim, veri, filozofiji, duhovnosti in mitologiji, sicer ima visoke ideale in je po naravi odprta, ljubeča, velikodušna in polna veselja do življenja.

Prilagodljiva in resna

Luna je bila ob njenem rojstvu v Devici. Z lahkoto se prilagodi v vsakih okoliščinah, v katerih se znajde, polna je razumevanja in zelo uvidevna. Drugim se zna vedno na pravi način zahvaliti, pušča dober vtis in odprta vrata. Slaba stran pa je, da hitro podleže lepim besedam in se ne zna postaviti zase, ko gre za družinske ali poslovne zadeve. Veliko nakopičene jeze ji lahko prej škodi kot koristi v poznejših letih.

Notranja sila jo vodi, da vsako stvar preveri in nikomur ne verjame na prvo besedo. V življenju se ji bodo pojavljali ljudje, ki bodo želeli popolnoma spremeniti njen pogled na svet. Pri sporazumevanju je izredno prepričljiva. Navadno se obnaša umirjeno in zadržano. Odnosi z najbližjimi so obarvani z umirjenostjo, racionalnostjo ali strpnostjo. Zanjo so značilne resnost, odgovornost v obnašanju ter velika potrpežljivost. Rada ima zanesljivost, konkretne zadeve in navade. Ima zelo bister um in izredno dober spomin.

Odštekana in filozofsko naravnana

Jupiter je bil ob njenem rojstvu v ozvezdju Vodnarja. Sposobna je hitre komunikacije. Zanima jo vse, iz dneva v dan se njene želje spreminjajo. Včasih nekaj reče, pa potem ne izpelje do konca. Odlikuje jo izjemen um, ki je nenehno zaposlen z velikimi idejami, načrti in cilji za prihodnost. Velike težave se lahko pojavijo pri nalogah, ki zahtevajo, da jih je treba hitro končati. Prepričana je, da je vsa modrost v daljavah, v novih izzivih in pustolovščinah vseh vrst.

Vsako ukvarjanje s podrobnostmi jo dolgočasi, zato se mu z velikim veseljem odreče. Iz posameznih koščkov sestavlja celotno sliko, primanjkuje ji le nekaj vztrajnosti. Je rojen filozof, drugim je sposobna predstaviti zamisli, ki se zdijo težko dojemljive. Do drugih deluje hladna. Svojim ciljem sledi, dokler jih ne uresniči. Je zvesta in predana. V večji družbi se težko sprosti, saj ima ves čas občutek, da jo nekdo ocenjuje.