Horoskop Oriane Girotto: Dobra duša, pripravljena pomagati

Horoskop Oriane Girotto: Dobra duša, pripravljena pomagati (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lea
9. 4. 2017

Z Venero v Ovnu je zelo privlačna in odločna. Njena najbolj izpostavljena lastnost je srčnost.

Vedno dobre volje

S Soncem v Ovnu je oseba, ki se v življenju vedno znajde in optimistično nastopa v vseh primerih. Redko je slabe volje, je pa večkrat nemirna, ko vse ne poteka, kot si je zamislila. Je zelo lepa in čedna, topla in mila, a kaotičnega, skrivnostnega, muhastega in neulovljivega značaja. Večkrat se obnaša popolnoma nepraktično in neodločno. Razvijati mora samozavest in smisel za cilje, poskuša pa naj se bolje organizirati in načrtovati svoje delovanje. Je zelo impulzivna, spontana, vročekrvna. Na okolje se odziva zelo hitro in silovito, a njena vnema hitro popusti. Zato tudi ne goji zamer. Če prisluhne svoji intuiciji, je sposobna sprejeti dobre odločitve in hitro izpolniti nalogo ali razrešiti določeno težavo, žal pa si največkrat ne vzame dovolj časa, da bi prisluhnila svojim občutkom. V ljubezenskih odnosih in poslu je zelo odločna, morda celo malce preveč egoistična, vendar zna pokazati tudi svojo mehko plat, še zlasti če je resnično zaljubljena.

Ekstravagantna

Njen Mars je bil ob rojstvu v Vodnarju, kar nakazuje na željo po nenavadnem in neznanem. Originalen pristop do znanosti, matematike, informatike, elektronike, fizike in metafizike, literature. Je velika humanistka in borka za revne in prizadete. Razvita intuicija, domišljija, moderni dosežki in humana dejanja, visoki ideali in individualizem. Potreba po tveganih poklicih in nenavadnih vizijah. K vsemu, kar dela, prinaša odmerek inovativnosti in izvirnosti. Je večna optimistka v zvezi s tem, kar je del spodbujanja drugih ljudi okoli nje. Dobro je seznanjena z naravo človeka in velikih humanistov. Njena toleranca je velika in je skoraj nemogoče, da bi prišli v konflikt z njo. Ima izostren čut za socialno pravičnost in se je pripravljena boriti za to. Njeno življenje je bogato s strastjo in gorečimi ljubeznimi. Prav tako je ljubitelj užitkov, ki jih občuti toplo, odprto in z iskrivim značajem.

Nežna in ambiciozna

Luno ima v Raku, zato je čustvena, nežna in občutljiva, in čeprav je zunanja podoba popolnoma drugačna, samozavestna. Varno se počuti, ko je koristna in produktivna. Tudi če je v njej čustveni vihar, bo navzven povsem zbrana in bo delovala razumno, zato ji ustrezajo tudi najbolj stresni poslovni položaji. V partnerstvu težko vzpostavi pristen čustveni stik in zaupanje, saj se ni sposobna vživeti v drugega in razumeti njegovih čustvenih potreb. V mladih letih je zelo ambiciozna, ko na stara leta doseže, kar želi, pa se sprosti in je lahko zelo prijetna družba. Ranljiva je in hitro spreminja počutje. Ima izreden smisel za humor in je zelo nadarjena za katerokoli obliko umetniškega ustvarjanja. Ima razvito sposobnost dojemanja preteklosti, sedanjosti in prihodnosti kot celote. Zelo je kreativna in poduhovljena, sočutna in polna ljubezni in razumevanja.

Večna popotnica

Jupiter je v ozvezdju Vodnarja, zato je večna popotnica, ki se ji vedno nekam mudi. Pri njej čustva niso v ospredju, včasih je celo vzvišena in odmaknjena. Vse to lahko ublaži s toplim in z lahkotnim spontanim smislom za humor. To je odlična protiutež njenemu vzvišenemu, hladnemu vedenju. Potrebuje gibanje, avanture in zrak. Lahko pa se ukvarja z najosupljivejšimi znanstvenimi raziskovanji in dognanji, ki niso na vpogled navadnemu človeku. Je zelo inteligentna, a razpršenega duha. Ljubi bolj na široko, ni romantična in jo je težko ujeti. Lahko je izredno ekscentrična in originalna, lahko pa je tudi dolgočasna in apatična, še posebej, če se ji zdi, da je nerazumljena. Je namreč muhasta in rada igra po svojih pravilih, ki jih, po potrebi, tudi sama spreminja. To je nenavadna in nepredvidljiva oseba, ki ne deluje najbolj čustveno, njena ljubezen je razpeta med partnerjem in delovanjem v skupini ali za dobro človeštva.

Astro info!

  • Oriana Girotto, 9. aprila 1973

Priporočamo