Horoskop Petru Polesu pripisuje zvestobo in energičnost

Horoskop Petru Polesu pripisuje zvestobo in energičnost (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lea
6. 2. 2017

Saturn v Levu mu v življenju nakazuje pravo, lažjo pot z manj ovirami.

Human in deloven

Njegovo Sonce je v Vodnarju. V medsebojnih odnosih je stanoviten, human, zvest in včasih kritičen ter sarkastičen. Že ob bežnem stiku z ljudmi se lahko brez težav zaplete v odkritosrčni pogovor, zato ima veliko znancev, ampak le malo pravih prijateljev. Če so prijateljski odnosi zanj preveč obvezujoči, ne vztraja za vsako ceno, da bi jih ohranil. Njegovo poklicno področje je zelo široko, saj se ne brani nobenega dela, odlikuje ga zvedavost in poln je novih idej. Najbolje se izkaže na vodilnih položajih, saj je nase zelo ponosen in se trudi, da bi ohranil svobodo in neodvisnost. Če odločnost in vztrajnost zmagata, bo zelo verjetno dosegel velike uspehe v življenju. Sposoben je prenesti padce ter kritiko in s tem še dodatno rasti na osebnem področju. Pomemben mu je občutek, da ga obkrožajo iskreni ljudje, ki jim lahko popolnoma zaupa.

Vztrajen in prodoren

Z Marsom v Raku je pripravljen na trdo delo in odrekanje, samo da bi dosegel, kar si je zastavil. Pri svojih nazorih zelo vztraja in je odločen, da stvari izpelje tako, kot je prepričan, da morajo biti izpeljane. Njegova vztrajnost pri namenu in zmožnosti za opravljanje dela skorajda že meji na obsedenost. Je izvrsten organizator in načrtovalec zaradi zelo običajnega in praktičnega pogleda na svet. Če se mu kdo zameri, tega zlepa ne bo pozabil. V ljubezenskih odnosih je prodoren, zvest in iskren, ob sebi pa potrebuje živahno, samozavestno in razigrano partnerico, v nasprotnem primeru se hitro začne dolgočasiti. V življenju se večkrat loti stvari iz napačnih razlogov. To je postavitev, ki pomeni osebo, ki ne more obdržati stvari v perspektivi. Je prvak izgubljenih primerov, pada na svoje pasti, če ni buden in pozoren. Težko zadržuje svoj temperament in je lahko verbalno malce agresiven

Praktičen in samostojen

Njegova Luna, ki je v Vodnarju, ga usmerja v taktnost in strast na ljubezenskem področju. Nagnjen je k praktični strani življenja in vztrajen pri delu. Če je v družbi ljudi, ki mu niso zelo blizu, bo zaprt, zamišljen in postavljen v vlogo opazovalca. V družbi bližnjih, ko je dobre volje, pa zacveti in je sproščen ter komunikativen. Svojo ljubezen kaže na drugačen način. Razmišlja logično in ima izrazit smisel za humor. Hitro opaža in se tako tudi odloča, je radoveden in odprt za vse novo. Poleg tega je pogumen, originalen, borben in predvsem zelo Justin Timberlake, iskren. Zaradi zvestobe svojim idealom je pogosto pripravljen žrtvovati osebne interese za višje cilje, zlasti pa za skupno korist. Privlačijo ga samostojne, družabne in morda malo ekscentrične ženske, od njih pričakuje čist in iskren odnos, kakršnega ponuja tudi sam. Pri tem ga navadno zavaja nezmožnost razlikovanja med prijateljstvom in ljubeznijo, zaradi česar se lahko znajde v kompliciranih, nenavadnih in predvsem neprijetnih situacijah.

Zabaven in nepredvidljiv

Jupiter v ozvezdju Dvojčkov mu daje smisel za humor in zabavo. Njegova osebnost je močna, samozavestna, iskrena, direktna, edini problem je, da je včasih do določenih ljudi nekoliko vzvišen. Rad govori o svojih ciljih, ki so visoki in temeljito začrtani. Vendar se ne vidi na delovnih mestih, ki so monotona in suhoparna in hkrati visoka in donosna. Najbolj uspešen bo na področjih, kjer lahko izraža svojo kreativnost, uveljavlja svoje mnenje, se ves čas izobražuje in diha z okolico. Odlično se znajde v še tako težkih okoliščinah. Uspeh in srečo privlači takrat, ko uporablja svojo naravno duhovitost in radovednost. Je izredno družaben, kar mu zelo prav pride pri navezovanju novih stikov. Rad se uči in je zelo liberalen. Uživa in napreduje tam, kjer se nekaj dogaja. Ker je radoveden, veliko ve in pozna veliko ljudi, ki mu lahko vedno pomagajo. Svoje številne zamisli želi razkriti svetu, zato je dober pisatelj, novinar, glasbenik, igralec, učitelj ali vzgojitelj.