To pred volitvami razkrivajo horoskopi trenutno najbolj vročih slovenskih politikov

To pred volitvami razkrivajo horoskopi trenutno najbolj vročih slovenskih politikov (foto: Profimedia) Profimedia
22. 4. 2022

Parlamentarne volitve se vse bolj bližajo, mi pa smo pod drobnogled vzeli voditelje strank, ki jim za zdaj najbolje kaže po zadnjih volilnih anketah in pogledali njihove horoskope.

V nedeljo nas čakajo parlamentarne volitve in politični parket je že do dobra razgret. Pregledali smo rojstne datume voditeljev strank, ki imajo največ možnosti za preboj v parlament in pogledali, kaj njihova horoskopska znamenja razkrivajo o njih.

Kandidati se predstavijo

Janez Janša je rojen 17. septembra 1958 v Ljubljani, po horoskopu pa je devica. Za device je značilno, da so prepričane, da karakter sloni na samodisciplini in da je v življenju pomemben samonadzor. Popolna disciplina je nekaj, brez česar devica težko živi. Rada ima svoj red in svoja pravila, od kateri zelo težko odstopa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janez Janša (@jjansasds)

Robert Golob, inženir elektrotehnike je rojen 23. januar 1967 in je po horoskopu vodnar. Za vodnarje je značilno, da so svobodni, družabni, idealistični in občasno tudi neobičajni. Njihov slog je unikaten, obenem pa delujejo prijateljsko in so nagnjeni k novostim.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Tanja Fajon je diplomirala novinarstvo, kasneje pa je študij nadaljevala v Parizu. Rojena je 9. maja 1971, po horoskopu je bik, kar pomeni, da stoji trdno na tleh. Biki so občasno malo egoistični, a zelo disciplinirani, pomembno jim je udobno življenje in družina. Odlikuje jih trma, ki jih navadno pripelje daleč, saj vztrajajo vse dokler ne dosežejo cilja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Fajon (@tanja.fajon)

Luka Mesec je rojen 1. junija 1987 v Kranju, po horoskopu pa je dvojček, kar pomeni, da so mu blizu naglica, komunikacija in pa dobra zabava. Dvojčki so vajeni, da delajo več stvari hkrati in se ne obremenjujejo z natančnostjo in perfekcijo. Dvojčki so v odnosih včasih malo površni, a zelo razigrani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Mesec (@lukamesec)

Marjan Šarec je rojen 2. decembra 1977 v Lubljani, po horoskopu pa je strelec. Strelci veljajo za najbolj svobodno znamenja zodiaka, ki nimajo nobenih omejitev in se gibljejo zelo spontano. Strelci veljajo za nagajive, pri njih pa je značilno, da se nikoli ne vračajo v preteklost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marjan Šarec (@sarec.marjan)

Alenka Bratušek je rojena 31. marca 1970 v Celju, po horoskopu je oven. Za ovne je značilno, da so odlični voditelji in da se ne ozirajo nazaj v preteklost. O preteklih dogodkih ovni le neradi govorijo, so zelo iskreni in predvsem vedno pripravljeni na nove dogodivščine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Bratušek (@abratusek)

Matej Tonin je rojen 30. julija 1983 in je po horoskopu lev. Za leve je značilno, da se odlično znajdejo v komunikaciji in da jim gre dobro tudi pri spoznavanju novih ljudi. Sposobni so prevzeti vodilno vlogo pri komuniciranju in ta sposobnost jim večkrat zelo olajša njihovo življenjsko pot.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matej Tonin (@matejtonin)

Zdravko Počivalšek je rojen 25. novembra 1957 in je po horoskopu strelec. Strelci veljajo za najbolj svobodno znamenja zodiaka, ki nimajo nobenih omejitev in se gibljejo zelo spontano. Strelci veljajo za nagajive, pri njih pa je značilno, da se nikoli ne vračajo v preteklost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zdravko Počivalšek (@pocivalsekz)