Horoskop pravi, da je Jerca Legan skrivnostna ženska

Horoskop pravi, da je Jerca Legan skrivnostna ženska (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lea
14. 2. 2017

Venera v ozvezdju Ovna v njej ustvarja žensko, ki zahteva spoštovanje. Z Merkurjem v Vodnarju se z besedami vedno znajde v vsakih okoliščinah.

Nežna in lepega videza

Njeno Sonce je v Ribah, zato je nežna in umirjena. Prepoznamo jo po svežem obrazu, visokem čelu, ostri bradi, čisti koži, močnih laseh in izraziti fotogeničnosti. Najbolje se izraža skozi delo, prek nečesa, kar ima materialen in fizičen smisel. Njen problem pa je, da nikoli ni popolnoma zadovoljna s svojim delom in uspehom. Je analitična in komunikativna, zato bi bilo dobro, da bi ti dve lastnosti v življenju kar najbolje izkoristila. Včasih je pretirano samokritična, zato se vse življenje trudi, da bi si zaupala. Nekoliko je naivna, zato potrebuje ob sebi precej uravnovešenega partnerja, ki bo poskrbel za nekoliko stabilnosti v zvezi. Njena ljubezen je spremenljive narave, pri njej ne bo čutiti niti kančka ljubosumja ali sumničenja, če ji kdo trosi neumnosti, gredo informacije skozi eno uho noter in skozi drugo ven. Res pa je, da je velika zapeljivka. Odlikujeta jo tudi izjemna metodičnost in učinkovitost. Uživa v poslih, ki zahtevajo rutino in ukvarjanje s podrobnostmi ter številkami. Tu je lahko tudi zelo uspešna.

Rada tvega

Njen Mars je v Vodnarju, kar nakazuje na željo po tveganju in spontanih odločitvah. Čeprav bi imela v žepu samo še en bankovec, bi ga brez premisleka porabila, če bi jo to spravilo v dobro voljo. Pri tem je ekstravagantna in adrenalinsko usmerjena. Pri financah je ambiciozna, denar pa dobi, če ga le potrebuje. Zanjo je idealno delo, pri katerem lahko pride do izraza njena pripravljenost za pomoč drugim. V veselje so ji vloge v ozadju, kadar mora nastopiti v javnosti, pa uporabi svoj igralski talent. Pogosto jo na poti do uspeha spremlja strah pred odpovedjo, nemočjo in šibkostjo, strah, da ne bi bila idealna in da bi doživela finančni polom. Pozitiven vpliv staršev v otroštvu ji je lahko v veliko pomoč, da se razvije v stabilno osebo. Zna pa biti tudi nežna in polna ljubezni do partnerja. V kočljivih okoliščinah je zelo nervozna, zato ima lahko težave s predelom želodca in z glavoboli.

Čutna in skrivnostna

Luna je v ozvezdju Rib, zato je čutna in od moškega pričakuje, da poskrbi zanjo, takrat se mu bo popolnoma predala. Vznemirja jo mističen pogovor o skrivnostih narave, še zlasti zvečer ob soju luninih žarkov. Rada se ljubi povsod, kjer se počuti sproščeno. Zelo hitro dojema, ima živ predstavni svet, nenavadne literarne ali umetniške sposobnosti, po naravi je zelo privlačna, ima sposobnost se vživeti v drugega, strmi k harmoniji v odnosih. Občasno se ji pojavljajo pretirana impulzivnost in trdoglavost ter nenavadni pogledi na zakon, primanjkuje pa ji sposobnost prilagajanja. Če se slabo počuti, je zelo razdražljiva. Zelo rada potuje, se uči in je v nenehnem gibanju. Nakazanih je nekaj težav, povezani s stabilnostjo, zato se naj še posebno v poznejših letih svojega življenja varuje psihičnih bolezni ter poskusi živeti čim bolj umirjeno. Kjerkoli se pojavi, je opažena in zaradi svoje simpatičnosti dobro sprejeta.

Družinska in umirjena

Jupiter je v ozvezdju Bika, zato je družina zanjo zelo pomembna. Izpostavljena pa je tveganju na finančnem področju. Pogosto ruši svojo srečo z negativnimi prijemi. Ima blokade, ki preprečujejo napredek na finančnem področju, vendar jih lahko z vztrajnim delom in samozavestjo za vedno premaga, takrat se ji nakazuje preboj na tem področju, ki bo trajal, dokler ga bo negovala in pri tem vztrajala. Njen fokus je, da poudari svojo inteligenco drugim. Želi, da jo cenijo kot nekoga, ki zna z besedami, in najbolj srečna je potem, ko je pogostila množico z zgodbami svojih pustolovščin. Vse, kar je zunaj pravilne rutine, šteje za stres. Rada vrtnari, plava in je najraje v družbi z osebami, ob katerih se počuti popolnoma sprejeto. Ker je tako nedostopna pri tvoji izbiri prijateljev, drugim deluje nekoliko snobovsko. Po drugi strani je dober skrbnik in starš. Iz posameznih koščkov sestavlja celotno sliko, primanjkuje ji le nekaj motivacije. Je rojen filozof, drugim je sposobna predstaviti zamisli, ki se zdijo težko dojemljive. Je tudi zelo dobra prijateljica in zaupnica.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri