Horoskop pravi, da je Melania Trump motivirana za uspeh

27. 1. 2017 | Vir: Lea
Deli
Horoskop pravi, da je Melania Trump motivirana za uspeh (foto: Profimedia)
Profimedia

Odlično je motivirana za uspeh, s štirimi planeti v ozvezdju Bika je oseba, ki ji družina največ pomeni.

Uglajena in prefinjena

Sonce ima v ozvezdju Bika, kar nakazuje, da je mirna in uglajena, navadno bolj tiha in zadržana. Zna biti varčna, vendar ne skopa in se rada prepušča posvetnim užitkom. V življenju je precej trdega razmišljanja in le počasi sprejema novosti, še zlasti če to spreminja njen skrbno zgrajen in dovršen svet. Prav zaradi tega ni sposobna sprejemati naglih odločitev in se počuti zelo utesnjeno, kadar je postavljena pred dejstvo. Ko pa nekaj sprejme ali se nauči česa novega, ima to zelo trdno zasidrano v svojem spominu in ne pozabi niti najmanjše podrobnosti. V njej je nekaj domačnega, nekaj prijaznega, zaradi tega jo imajo ljudje radi. Je dobrega srca, tudi dobrodelna. Negativno izražena avtoriteta jo lahko pripelje do izjemne posesivnosti in tako postane svoje lastno propadanje. Pozitivno izražena avtoriteta lahko postane neomahljiva zvestoba, ki jo kot mati izkazuje otrokom. Njena pot do visoke izobrazbe je lažja. Hitro dojema dejstva in se z lahkoto znajde v vsakih okoliščinah. Njen um je hiter in prodoren, kar ji koristi v poslovnem svetu.

Velikodušna in prilagodljiva

Mars ima v Dvojčkih, zato je pri izražanju odločna in si pomaga z odličnim igralskim nastopom. Izvrstno zna pripovedovati zgodbe in uživa v nastopih vseh vrst. Že v mladosti je rada nastopala in se postavljala pred drugimi. Ima veliko ustvarjalnih idej, zato tudi pri svojem delu potrebuje veliko svobode, ki ji dopušča izraziti njeno ustvarjalnost na najboljši način. Slabo se počuti, če drugi njene sijajne ideje spregledajo. Dom je prostor njenih komunikacij. Ves čas ima nekaj prižganega, v tišini se ne počuti najbolje. Starejša bo, raje se bo pogovarjala in klepetala, poleg tega ji bodo družinske vezi vse bolj pomembne. Hrepenela bo po odprti komunikaciji. Pogovori z otroki so zanjo ključnega pomena. Ves čas se trudi, da bi ji zaupali svoje skrivnosti. Ima zelo dobre miselne sposobnosti, vendar je nagnjena k slabosti, da v več stvareh pretirava. Nenehno vse preverja in zlepa ne verjame v nič, česar v mislih ni premlela. Obožuje potovanja in učenje. Rada bi odkrila smisel življenja in velike stvari. Potrebuje veliko svobode, ki ji omogoča, da počne stvari, ki jih ima rada, in to v trenutku, ko to začuti. Pri starih in obrabljenih stvareh se začne hitro dolgočasiti.

Prijetna in posebna

Luno ima v Kozorogu, kar nakazuje, da je umirjena in lepa, vendar se lahko v hipu prelevi v muhasto in nezadovoljno osebo, ki išče krivce drugje. Glede na to, da je notranje šibka, lahko hitro pade pod vpliv drugih, prej, kot se tega sama sploh zaveda. V družini ima navadno podrejeno vlogo, vendar čudovito opravlja svoje obveznosti. Močna je povezava med finančnim področjem in čustvenim življenjem. V življenju ji bodo večkrat pomagali ljudje, na katere je čustveno vezana. Odlična podpora je povezana s prijatelji. Uspeh je dosežen s pomočjo konkretnih odločitev. Je izredno privlačna oseba, ki očara, ko vstopi v prostor. Zavedati se mora svoje privlačnosti in jo uporabiti za dvigovanje samozavesti. Ljubi globoko in brez zadržkov, zato je zelo razočarana, če partner ne deli enake intenzivnosti čustev. Njena čustva so zelo močna, vendar jih običajno ne izrazi na pravi način, saj jo spremljajo notranji strahovi pred razočaranjem.

Ustvarjalna in premišljena

Njen Jupiter je v Škorpijonu, zato izjemno rada preseneča. Čar njene ljubezni so razigrani trenutki strasti. Prepustiti se mora ustvarjalnosti, ki jo zajema z veliko žlico. Eksperimentiranja bo z njo vedno dovolj. Prodiranje je le del telesne ljubezni in brez novih preizkušanj in izvrstnih domislic ne more živeti. Bori se, da bi čim prej ustvarila in uresničila svoje ambicije. Če ji je onemogočeno, nastopita panika in strah. Na prijateljskem in čustvenem področju ji primanjkuje dominacije, takrat zablokira in se večkrat ni sposobna postaviti zase. Večkrat se ji lahko zgodi, da se že navdušeno poda v nov posel, tudi če prejšnjega še ni izpeljala do konca. Je resna in pri svojem delovanju disciplinirana. Ima obdobja, ko se umika v samoto, kjer se osredotoči na en sam cilj, ki ga počasi, a z veliko gotovostjo doseže. Ne mara se izpostavljati in nikoli ne deluje zaletavo, če ni prej o zadevi temeljito premislila. Drugim se zdi včasih prestroga. Če poskuša karkoli narediti po hitrejši poti, ji običajno ne uspe.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk