Horoskop Ranka Babiča: Uživa v naravi in lepoti

Horoskop Ranka Babiča: Uživa v naravi in lepoti (foto:  Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Lea
24. 9. 2017

Veliko mu pomenijo natančno zastavljeni, konkretni cilji. Merkur v Tehtnici mu podarja notranjo umirjenost in odličen občutek za pravičnost med sprtimi.

Hladen, vendar srčen

Njegovo Sonce je v ozvezdju Device, ki je kritično znamenje. Zunanji videz je na prvi vtis nekoliko bolj hladen, je visoke in trdne postave, že na prvi pogled komunikativen, vendar le z izbranimi ljudmi. Ljubi naravo in procese, ki od njega zahtevajo natančnost. V medsebojnih odnosih je stanoviten, human, vendar nekoliko kritičen. Zaradi svoje kritičnosti in analitičnosti ima veliko znancev, ampak le malo pravih prijateljev. Če so prijateljski odnosi zanj preveč zavezujoči, ne vztraja za vsako ceno, da bi jih ohranil, ampak se preprosto poda naprej.V ljubezni je sicer zanesljiv, širokosrčen in darežljiv, a preveč samovoljen in večkrat pretirano trmast. Njegovo poslovno področje je zelo široko, saj se ne brani nobenega dela, odlikuje ga zvedavost in poln je novih idej. Najbolj se izkaže na vodilnih položajih, saj je nase zelo ponosen, in se trudi, da bi ohranil svojo neodvisnost. Površni in plitki ljudje ga odbijajo, čeprav se zna z njimi zabavati. Nagnjen je k vsakdanji rutini in velikokrat izpusti življenjske priložnosti, ki pridejo le nekajkrat v življenju, saj preveč niha in analizira.

Družaben in zgovoren

Mars ima v Levu, kar mu daje skrito moč in energičnost, s katero pokonci spravi vsako občinstvo. Je zelo inteligenten, odprt in družaben. Rad se druži, vključuje, rad ima klube, skupine s skupnimi interesi in organizacije. Rad se druži z najrazličnejšimi ljudmi, tudi tujci in drugačnimi in je povsem brez predsodkov. Zanimajo ga tehnika in znanost ter tudi humanitarne vede in problemi človeštva v celoti.Če se znajde v kočljivih okoliščinah in se mora braniti, se mu pojavijo izbruhi jeze. Previden mora biti pri osebnih in poslovnih zadevah, da prepreči sumljive okoliščine, v katerih se lahko znajde, če deluje brezglavo in nepremišljeno. Na vsako vprašanje navadno najde odgovor in prepričan je, da je zelo zabaven in družaben, v resnici pa nezavedno na vsakem koraku išče pozornost. V ljubezenskih odnosih je zelo odločen, temperamenten in nezamenljiv, vendar tudi od partnerice zahteva popolno prisotnost in predanost. Odlikujejo ga govorniške in trgovske lastnosti, je izredno prepričljiv, ima velik besedni zaklad in prirojen dar za vodenje.

Razgibano razmišljanje

Njegova Luna je v Dvojčkih, kar pomeni, da so njegova čustva bolj razpršena. Samozavestno zna zagovarjati svoja prepričanja in izredno uživa v razgibanem pogovoru, včasih pozabi, da imajo tudi drugi svoja stališča. Občasno se mu dogaja, da bi rad v enem stavku povedal več stvari hkrati in da ne dovoli drugim njihovega mnenja. Zelo rad potuje, se uči in je v nenehnem gibanju, danes je tukaj, jutri tam, zato ga je težko popolnoma osvojiti. Po vsej sili mora ohraniti svoj jaz in svobodo. Z lahkoto se prilagodi v skoraj vsakih okoliščinah, v kateri se znajde, poln je razumevanja in zelo uvideven do drugih. Drugim se zna vedno na pravi način zahvaliti, pušča odličen vtis in odprta vrata. Pohvale mu gredo z lahkoto z jezika, vendar jih pričakuje tudi sam. Večkrat si mora vzeti čas zase in za poglobitev ter pustiti vse, kar ga obremenjuje in utesnjuje.

Hitri odzivi mu niso pisani na kožo

Jupiter je v ozvezdju Tehtnice, zato pretirano hiti skozi življenje, kar se kaže tudi kot dejstvo, da včasih ne zmore vzpostaviti kakovostnih in dolgotrajnih odnosov z drugimi, ampak ves čas tehta in ocenjuje. Zaradi tega zamuja možnosti in se ne nauči, kako se ustaviti in povedati, kar misli in čuti v resnici. Večno ga v podzavesti obremenjujejo skrbi in zaradi tega se lahko pojavi nesproščenost ali nemir. Velike težave se lahko pojavijo pri nalogah, ki zahtevajo, da jih je treba hitro končati, saj ga to le dodatno vznemiri. Prepričan je, da je vsa modrost v daljavah, v novih izzivih in pustolovščinah vseh vrst, vendar se premalokrat odloči za konkretno akcijo in raje uživa v svoji coni udobja.