Horoskop Ribi - zadnje znamenje v zodiaku!

Horoskop Ribi - zadnje znamenje v zodiaku! (foto: profimedia) profimedia
1. 3. 2015

Ribi sta v zodiaku zadnje znamenje. Je prispodoba notranjega, mračnega sveta, prek katerega dosežemo najvišje ali najnižje, kar se lahko skriva neodkrito v nas. V astrologiji je to značaj, ki mu manjka vztrajnosti, je zelo dojemljiv in dostopen za vplive. Vladar rib je Jupiter, po odkritju pa zlasti Neptun. V notranjem svetu rib so oblike zabrisane, vladajo dojemljivost, prilagodljivost in pretiravanje v notranjem dojemanju.

Ribice so zelo čustvene in na trenutke mogoče celo preveč občutljive. So domiselni ljudje, včasih tako zasanjani, da se nam zdi, kot da prihajajo z drugega sveta. So nesebični in razumevajoči, vendar soočeni s krutostjo življenja radi ubežijo v svoj sanjski svet. Partnerstvo je zanje pomembno poglavje v njihovem življenju. Preden se spustijo v resno zvezo pripadnika nasprotnega spola podrobno analizirajo in proučijo. Pri delu so natančni in požrtvovalni. Radi imajo živali in ljudi v stiski.

Najkompleksnejše znamenje zodiaka

Odlikujejo jih metodičnost, idealizem in bogata domišljija, s katero včasih celo pretiravajo. Če jim uspe izraziti bujno domišljijo na kateremkoli področju, lahko to postane njihovo najmočnejše orožje. Nagnjenost k samožrtvovanju jim včasih služi kot izgovor, da ne izkoristijo svojih velikih sposobnosti. Ribe so plašne in jim navadno primanjkuje samozavesti.

So negotove in občutljive. Nihajo med idealizmom in realizmom, izredno težko se spopadajo z realnostjo. Predstavniki tega znamenja so sposobni videti lepoto in bolečino sveta, kar jih v življenju večkrat obremeni. To je najkompleksnejše znamenje zodiaka. So najboljši prijatelji, ljubeznivi in imajo hkrati dobro intuicijo, vendar moramo paziti, da se jim ne zamerimo. Ljubezen jim pomeni nežno skrb, ki jo znajo skrbno negovati. Pogosto prevzemajo vzorce ljudi, s katerimi se družijo. Večkrat se težko izražajo, kljub umetniški in poetični naravi ter bogati domišljiji.

Bežijo pred težavami

Imajo navado skrivati svoj resnični jaz. Brezbrižne so do oblasti ali visokega položaja, zato se jim le redko posreči obogateti ali zaslužiti veliko denarja. Potrebujejo prostor, da čutijo, delujejo in se razvijajo v skladu z lastno notranjo naravo. To so lepi in čedni ljudje, topli in mili, a kaotični, skrivnostni, muhasti in večinoma neulovljivi. Večkrat so popolnoma nepraktični in neodločni.

Imajo sposobnost dojemanja preteklosti, sedanjosti in prihodnosti kot celote, kar jih v življenju večkrat reši pred težavami. So kreativni in poduhovljeni, polni ljubezni in razumevanja. Pred težavami največkrat bežijo v sanjarjenje in samopomilovanje, namesto da bi se z njimi spoprijeli.

  • ON

Moški, rojeni v zadnjem, 12. znamenju zodiaka, so predvsem tihi in samotarski, kar pa ne pomeni, da niso družabni ali zabavni. Lahko je vse, kar si želite, da bi bil, pa tudi vse, kar si želite, da ne bi. Ribak ne prepozna priložnosti, kdaj je plima, ki bi mu prinesla uspeh.

Ko si mora začeti služiti kruh, si ga prisluži na kupe, saj mu pri tem pomaga njegov vladar Neptun. Znan je tudi po tem, da zna denar hitro in nepremišljeno zapraviti. Ob njem boste imeli občutek, da je vedno na preži ter da se nikoli popolnoma ne preda.

  • ONA

Predstavnica rib je nenavadno privlačna in navadno s svojo čarobno ženskostjo povzroči takšen naval, da mora snubce dobesedno odganjati. Njena priljubljenost ni presenetljiva, če vemo, da nikoli ne gospoduje nad svojim izbrancem.

Slaba lastnost pa je njena labilnost. Podobno kot tehtnice so tudi ribe neodločne in zlahka podležejo vplivu močnejše sile. Njihova vodljivost je še najbolj izrazita, ko se povzpnejo na vodilne položaje v podjetjih. Če jo želite uloviti, se boste morali za njeno naklonjenost zelo potruditi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri