Horoskop: Taki bodo zadnji trije tedni v letu - za marsikoga se bo december iztekel v ritmu ljubezni. Tudi za vas?

Horoskop: Taki bodo zadnji trije tedni v letu - za marsikoga se bo december iztekel v ritmu ljubezni. Tudi za vas? (foto: Profimedia) Profimedia
6. 12. 2022

December je mesec, ko marsikdo pri sebi opravlja svojevrsten letni "obračun" in dela načrte za naprej. Nekateri od teh načrtov vključujejo tudi - ljubezen.

Kot pravijo astrologi, se za nekatere znake obeta prav čarobni zaključek leta, ko gre za ljubezen. Preverite, kako kaže vašemu znaku.

Oven

Pogovorov bo v začetku decembra na področju čustev nekoliko manj, bo pa zato več prijetnih strasti, ki vas bodo popeljale v zadovoljstvo. Vezani, ki niste sigurni v svoje razmerje, pričakujete pomoč nekoga, ki vam bo povrnil izgubljeno samozavest. Na osebnem področju se zanesite na svoje izkušnje, vodila vas bosta Merkur in Sonce. Na takšen način boste hitro ugotovili, kaj vas najbolj privlači. V drugi polovici decembra se boste nahajali v prijetni družbi, pogovor bo potekal brez konfliktov. Glede osebnih zadev boste kljub vsemu zaradi energije kozoroga nezaupljivi, toda počasi se stvari premikajo proti cilju. Uživali boste v pozornosti.

Bik

Sonce v znamenju strelca vam na začetku decembra na področju čustev prinaša razbremenitve in lažje rešitve, s katerimi boste končno za stopničko bližje svojim ciljem. Uspeli boste rešiti nekaj zapletov na poslovnem področju, ki vam bodo omogočili, da boste lahko več svojega dragocenega časa namenili ljubljeni osebi. Osvajal vas bo tudi nekdo, ki ne bo ravno kompatibilen z vami. Mars bo priskočil na pomoč tistim, ki ste izgubljeni v nedorečenem odnosu in že nekaj časa hrepenite po novostih. Sedaj se boste sposobni vanje usmeriti. Izzive boste v zadnjih dneh decembra sprejemali odprto, veseli boste vsakega komplimenta. Tokrat ne boste zadrževali svojih želja.

Dvojčka

Prvi decembrski dnevi, ki jih bo popestrila Venera v strelcu bodo prepleteni s čustvi in zaljubljenostjo, ki bo prebudila tudi najbolj zadržane. Večkrat boste pomislili, da je vse skupaj prelepo, da bi bilo resnično. Vezani se boste zaradi vpliva planetov ustrašili obveznosti in napredka razmerja. Najprej boste želeli v miru razmisliti, kaj si sploh želite in do katere meje lahko partnerju ustrežete. Samskim poslušajte nasvet nekoga, ki vas zelo dobro pozna, saj vam bo veliko lažje. Proti koncu decembra se boste razbremenili in si končno privoščili več zabave in romantičnih trenutkov, ki vas bodo spravljali v dobro voljo na vsakem koraku. Znebite pa se ljubosumja.

Rak

Nikar se v začetku decembra ne ustrašite novih priložnosti, povezanih s področjem čustev. Morda se za njimi skriva nekaj mikavnega. Ljubezen vezanih rakov bo še močnejša, saj se vama nakazuje poglobitev, ki jo boste toplo sprejeli. Če boste v sredini decembra razmišljali o vseh razlogih za in proti, bo odločitev izredno težka. Čim prej se odločite glede novih podvigov, ki vas bodo malce razbremenili. Najbolj zadovoljni boste v zadnjem delu decembra, še posebej tisti, ki se že dlje časa nahajate v resnem razmerju. Nehali boste iskati partnerjeve napake, kar bo zelo olajšalo odnos med vama in prineslo nove dogodivščine, ki bodo zelo energične.

Lev

Vse kar se vam bo v začetku decembra, ko vas bo na področju čustev presenetila Venera v strelcu dogajalo, lahko vzamete pozitivno. Stvari so končno takšne, kot vam ustreza, kar vas bo prebudilo. Tudi samski boste spoznali nekoga, ki je podobnega razmišljanja. Odprite oči, preden gre vse mimo vas. Ne poskušajte v zadnjem delu decembra, ko boste zaznavali energijo kozoroga obvladati čustev, raje se jim prepustite, saj boste le tako prišli do pomembnih zaključkov. Počasi boste daleč prišli, zato nikar ne iščite bližnjic, ampak se direktno soočite. Obvladati boste morali svoje strasti in ljubosumje, če boste želeli v odnosu ohraniti razumevanje. V najdaljši noči se bo utrnila iskrica sreče.

Devica

Zavedate se, da imate na ljubezenskem področju velike načrte ter da bo vanje potrebno vložiti veliko energije. Znova se bo odprlo tudi pomembno vprašanje, ki bo povezano z intimnim življenjem. Umirite se in si enkrat za spremembo ljubezensko življenje ogledujte z razdalje, kot opazovalec. Vzemite si čas za stvari, ki vas veselijo in ne pozabite zraven povabiti ljubljene osebe. V zadnjih dneh decembra boste ugotovili, da nujno potrebujete spremembe. Sonce v znamenju kozoroga bo prebudilo vaša čustva do te mere, da boste želeli razčistiti zadeve, ki so povezane s preteklostjo. Naj se vam oseba nasprotnega spola, ki vas je prizadela nikar ne smili.

Tehtnica

Zahtevajte od tistih, ki so vam blizu več pozornosti, saj vas bodo težave drugih v nasprotnem primeru posrkale vase. V december stopate nemirni in neučakani. Čakanje na odgovor se vam ne bo obrestovalo, saj se predobro poznate in veste, da boste slej ko prej potegnili črto in se obrnili drugam. Pojdite bolj počasi po svoji začrtani poti. V zadnjem delu decembra, ko vas bo spremljala Venera v znamenju kozoroga boste pravočasno odreagirali in pred vami je več uspehov, saj bodo zadeve za osebnem področju natančno zastavljene in premišljene. Samske tehtnice se boste v prazničnih trenutkih ozirale sem ter tja ter iskale novo priložnost za ljubezen.

Škorpijon

V začetku decembra vas bo nekdo želel zmesti, vendar naj vam to ne pokvari vaših čudovitih občutkov, povezanih s področjem čustev. Počakajte, da boste izvedeli celotno zgodbo v ozadju, šele takrat se boste lahko odločali. Za konflikte ne boste imeli ne dovolj časa ne energije, zato ravnajte tako kot pričakujejo od vas in se ljubljeni osebi v določenih situacijah raje prilagodite. V zadnjem delu decembra se bo s pomočjo Venere v znamenju kozoroga izkazalo, kje je resnica in kaj lahko od določene osebe pričakujete. Sanje bodo postale bolj jasne in iz njih se boste lahko celo nekaj naučili. Vsako oklevanje je odveč, saj je čas, da sprejmete spremembe.

Strelec

Energično se boste s Soncem in Venero v vašem znamenju postavljali zase, vendar kljub silovitim čustvom ne pozabite na pomembne dogovore. Ob upoštevanju nasveta se boste znebili težave, ki se vam zadnje čase pogosto ponavlja. Pozitivna naravnanost vas bo vodila v pogovore, ki bodo odstranili občutek nejasnosti. Prodorna energija bo tista, ki vam bo še kako koristila. Tako se bodo ljudje v vaši družbi odlično počutili. Baterije si boste napolnili v krogu bližnjih, ki bodo usmerjeni v prijetno preživljanje skupnega časa. Želja glede potovanja morda ne bo uslišana, s čimer se boste znali tokrat v sebi sprijazniti.

Kozorog

V začetku decembra se nikakor ne boste zmožni prepustiti čustvom, saj vas bodo na trenutke blokirali navidezni dvomi. Svoje občutljivo razpoloženje boste malce skrivali pred ljubljeno osebo in potencialnimi kandidati. Ljubezenske zvezde se bodo usmerile v pozitivno smer v drugi polovici decembra. Všeč vam bo improvizacija, saj boste spretni in hitro boste našli prave besede na določena vprašanja in s tem nekoga celo očarali. Dokler boste samo razmišljali in ne boste naredili nobenega koraka, se bo v vaših mislih kopičil nemir, ki vam bo onemogočal napredek, oziroma to kar si želite spremeniti na ljubezenskem področju.

Vodnar

Zadovoljni boste, ker boste v začetku decembra vse razporedili tako, kot vam najbolj ustreza. Čeprav se odpirajo nikdar rešena vprašanja, nanje ne rabite odgovoriti. Ne bojte se sami sebe in svojih čustev, ki vas bodo usmerjala v to da se bolj poglobite. Saj veste, očitati si za nazaj nima smisla, bolj smotrno je, da se čim prej usmerite naprej in poskrbite za svoje želje. Samskim bo veliko lažje proti koncu meseca, ko bo na vidiku ogromno simpatičnih ljudi. Še posebej tisti že nekaj časa naklepate akcijo in nova poznanstva se boste končno sprostili, saj boste dobili skoraj tisto, kar si želite. Vezani se boste v najdaljši noči razveselili prijetnega objema.

Ribi

Mars in Venera vam v začetku decembra prinašata ogromno lepih dogodkov, le komunikacija vam ne bo najbolj všeč, saj boste usmerjeni v bistvo, povedanega pa bo veliko nepomembnega. Čeprav boste v svoje odnose veliko vlagali, boste napredovali bolj počasi, kar vas bo jezilo. Prišli bodo trenutki, ko ne boste vedeli, kje se vas drži glava, saj boste preobremenjeni. Ko boste sestavljali načrt, povezan s prijetnimi dejavnostmi, upoštevajte tudi obveznosti, ki so na sporedu. V zadnjih dneh decembra se boste sposobni v ljubezenskih odnosih popolnoma sprostiti. Tokrat vam bo uspelo zelo jasno izraziti, kar mislite.