Horoskop: TE težave v intimnih odnosih imajo posamezna znamenja (preverite, kako je z vašim znamenjem)

25. 12. 2022
Deli
Horoskop: TE težave v intimnih odnosih imajo posamezna znamenja (preverite, kako je z vašim znamenjem) (foto: Profimedia)
Profimedia

Vsako astroznamenje ima svoje močne in šibke plati, ko pride do intime in romance. Dvojček rad flirta, rak lahko hitro postane čustvena razvalina, oven se s težavo odpre drugi osebi... Poglejte, katere naj bi bile vaše težave, ko pride do intimnih odnosov. Če se zavedamo svojih težav, lahko delamo na njih in hitro zrastemo ter izboljšamo svoje odnose. 

OVEN

Oven bi vedno rad, da je vse po njegovo. Ni ga strah biti sam, saj ima rad, da so stvari tako, kakor si želi on. Za njegovo ljubezensko življenje je pomembno, da se nauči tudi dajanja, potrpežljivosti ter razumevanja druge osebe. 

BIK

Bik se zelo hitro naveže, običajno še preden zares osebo spozna. Prav tako se hitro znajde v rutinah in si želi, da bi bi vse ostalo vedno enako. A življenje je deroča reka. Bik se mora naučiti delati spremembe. 

DVOJČKA

Dvojček se od vseh znamenj najtežje ustali in zaveže eni osebi. Dobro bi bilo, da ne skriva svojih temnih plati in dela na poglobitvi odnosa s partnerjem. 

RAK

Rak pod svojim oklepom rad skriva svojo ranljivost in mehkobo. Pomembno je, da si dovoli čutiti, da dovoli, da ga kdaj drugi razvajajo, saj ne potrebuje biti vedno on tisti, ki daje in se razdaja za drugega. 

LEV

Lev ima največ težav pri spuščanju nadzora. Ves čas želi biti vodilni. Njegova največja ovira v intimnih odnosih je dovoliti moč tudi drugemu. 

DEVICA

Devica ima največ težav z zaupanjem in se pogosto počuti manjvredna. To je njena temeljna težava pri intimnih odnosih. Dobro bi bilo, da si dovoli biti nepopolna in prične bolj zaupati tako sebi kot drugim. 

TEHTNICA

Tehtnica je dobro organizirana oseba, ki hrepeni po harmoničnih odnosih. Ves čas se trudi, da bi se druga oseba počutila dobro. Velikokrat gre tudi preko sebe. Njena največja težava v odnosih je, da ni dovolj odločna in predvsem, da ne verjame vase dovolj. 

ŠKORPIJON

Ljudje se pogosto počutijo ogrožene ob škropijonih, kar je njihova največja ovira pred bližino drugega. Škorpijon se sicer ne izogiba intimi, a ima težave s privlačenjem intime. Naj bo njegova intenzivnost in neposrednost dobra plat v določenih aspektih življenja, a morda ne vedno v romantičnih odnosih, kjer bi bilo dobro, da opusti ostrino in zamerljivost. 

STRELEC

Strelec je ognjevit in močan ter se težko veže, zato je med strelci največ neporočenih ljudi. V odnosih bi bilo dobro, da postane prizanesljivejši do drugega in se sprosti. 

KOZOROG

V odnosu želi biti kozorog močnejši člen. Velikokrat daje občutek, da je ravnodušen ali brezčuten. Naj se njegova ranljivost pokaže od časa do časa in dovoli partnerju k sebi. 

VODNAR

Vodnar naravno daje prednost logiki pred občutkom, zato je pogosto hladen in zavarovan sam vase. Ima strah, da bi izgubil svobodo. Dobro bi bilo, da opusti ta strah in dovoli ljudem k sebi. 

RIBI

Riba je všečna, a ima težave pri samorealizaciji. Je kot kameleon, vedno se poskuša prilagajati. Ustvarja si vse preveč omejitev. Dobro bi bilo, da podre zidove okoli sebe in dovoli svoji biti na plan. 

yourtango.com 

Preberite več na Sensa.si

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik