Horoskop: TO so astro znamenja, ki bodo v januarju razmišljala o razhodu in zaključevala stare zgodbe

Horoskop: TO so astro znamenja, ki bodo v januarju razmišljala o razhodu in zaključevala stare zgodbe (foto: Profimedia) Profimedia
7. 1. 2023

Nekatera nebesna znamenja bodo že v začetku leta dvomila o svojem razmerju in celo razmišljala o razhodu. Preverite, če ste med njimi tudi vi.

Kozorog

Čeprav niste veliki ljubitelji sprememb, boste v tem mesecu nekoliko bolj motivirani za spremembe, tudi na področju ljubezni. Naenkrat se boste morda imeli dvome in se spraševali o smislu svojega odnosa. Vseeno ohranjajte svojo premišljenost in ne sklepajte naglih odločitev.

Vodnar

V pričetku leta boste razmišljali, kaj se je v preteklem letu zgodilo in na katerih področjih bi si želeli zrasti. Razmišljali boste tudi o spremembah, zlasti v odnosih. To je čas, ko boste opazili, kateri ljudje so pravi za vas in od katerih se morate posloviti. V katero skupino sodi vaš partner?

Bik

Morda že nekaj časa čutite, da vaše razmerje ni tisto, kar potrebujete. Zdaj pa bodo te misli še bolj intenzivne. Veliko bolj boste občutljivi na vse, kar vas pri partnerju moti, kar lahko privede do številnih prepirov in celo razhoda. Ostajajte potrpežljivi in razumevajoči. Ne pozabite, da noben ni popoln.

Dvojčka

Podobno kakor pri biku, je tudi pri vas možno, da že nekaj časa slutite, da vaše razmerje ne izpolnjuje vaših želja. A do sedaj preprosto niste imeli energije, da bi kaj spremenili, zdaj pa se bo to spremenilo. To lahko pomeni samo dvoje: ali boste stremeli k spremembam v odnosu, ali pa boste ugotovili, da je čas za slovo.

Preberite več na Aktivni.si