Horoskop: Vas obkrožajo ljudje, rojeni v znamenju bika? Preverite, s kom imate opravka!

Horoskop: Vas obkrožajo ljudje, rojeni v znamenju bika? Preverite, s kom imate opravka! (foto: Profimedia) Profimedia
24. 4. 2021

Biku vlada Venera, planet ljubezni, zato je to oseba odprtega srca. Skrben, temeljit in izredno umirjen posameznik. Ko enkrat osvojite bikovo srce, je sreča dolgoročna. Bikov način izkazovanja naklonjenosti je topel in prijeten, zato mu lahko zaupate.

MOŠKI BIK

Moški biki so zanesljivi in predani do tistega, ki si bo pripravljen vzeti čas ter ceniti vse, kar ponujajo. Bik je inteligenten in zelo dober z besedami. Bik potrebuje čas, da premisli o spremembah ali občutljivih prehodih, ki mu povzročajo težave. Z moškim bikom morate biti izjemno potrpežljivi in v zameno boste nagrajeni z njegovo neizmerno ljubeznijo.

BIK V VLOGI PRIJATELJA

Z lastnostmi, kot sta potrpežljivost in nežen smisel za humor, je moški bik resnično najboljši prijatelj, tisti, ki mu je vredno zaupati. Prijatelj bik je prilagodljiv, ustrežljiv in duševno zelo stabilen. On neizmerno uživa v poslušanju glasbe, izdelovanju stvari, popravljanju pokvarjenih stvari ali ustvarjanju umetnosti. Zelo je priročen in spremlja ga delovna etika, ki včasih postane nekoliko preveč intenzivna. Medtem ko je njegova vzdržljivost pod pritiskom občudovanja vredna, se rad tudi udobno namesti in lenari.

BIK KOT FANT ALI LJUBIMEC

Moški bik je vsekakor prijeten ljubimec. Z njim je zelo enostavno shajati, če le ne naletite na njegovo trmo. Ne znajde se v spremembah, ne želi preveč tvegati. Lahko bi ga opisali kot počasnega in stabilnega v vseh stvareh: ljubezni, delu in celo osebnih projektih. Zanesljiv, vztrajen in izredno marljiv partner bik je odlična izbira če želite delovati v dolgotrajnem razmerju, polnem ljubezni. Če partner bik stopi v stik s svojo notranjo Venero in svojo žensko platjo, se bo naučil zaupati svojim občutkom. Partner bik je popolnoma povezan s svojim srcem in vsemi odtenki svojih čustev.

BIK KOT OČE

Oče bik uživa v delu z rokami in v popravljanju stvari. On si bo vedno vzel čas, da bo vse naredil po svoje, z umirjenim pristopom. Premišljen oče bik, če ni prepričan, kaj čuti ali kaj v resnici želi povedati, preprosto molči. Topel po srcu je oče bik najsrečnejši, ko se udobno zlekne na kavču in se posveti družini. Otroci se radi vzpenjajo nanj in pogosto razkrijejo njegovo igrivo naravo tudi ko je slabe volje. Oče bik zelo resno jemlje pravila in tradicijo. Dosleden, predan in dobrosrčen, je v srcu družinski človek.

BIK KOT BRAT

Brat rojen v znamenju bika je skladna in harmonično naravnana oseba, ki se nikoli ne znajde v konfliktu. Običajno se zanima za knjige, umetnost in glasbo. Brat bik potrebuje velik udoben naslonjač, v katerega se bo zleknil, in veliko blazin, ki ga bodo podprle, ko je utrujen od težkega delovnega dne. Brat bik dobro ve, da je sprostitev s prijatelji in družino zelo pomembna.

BIK KOT ŠEF ALI SODELAVEC

Šefa bika spremljata plodna in odločna osredotočenost, ki mu omogočata, da stvari naredi do konca, čeprav pogosto na težji način. Šef bik zna v težavnih situacijah varčevati z energijo. Podrejenim omogoča, da se počutijo, da je njihovo delo dejansko pomembno. Sposoben je ustvarjalnega samo izražanja, ki ga zna prenesti tudi na druge. Sodelavec bik je najbolj varčen in usmerjen k temu, da poskrbi za materialno plat. Zna biti zelo trmast, ter v določenih situacijah tudi občutljiv.

ŽENSKE BIKICE

Ženska rojena v znamenju bika je stabilna ženska, ki svoje telo obravnava kot sveti tempelj. Ona je poosebljeno obilje, označujejo jo lastnosti, kot so odločnost, samozavest in vztrajnost. Ko se bikica nekaj odloči, ji lahko zaupate, da bo to tudi storila. Bikica uravnoteži močan fokus in mogočno delovno etiko z užitkom, sprostitvijo in lepoto. Značilnosti bikice jo naredijo stabilno in zanesljivo in vse, kar počne, dela z velikim namenom.

BIKICA KOT PRIJATELJICA

Prijateljica bikica je globoko čutno bitje, ki se v življenju zagotovo znajde v povezavi s katero od oblik umetnosti. Ta dama si bo za prijatelje vedno vzela čas in poskrbela bo, da se ob njej počutijo varno. Nanjo lahko vedno računate, ne glede na to, v kakšni situaciji se nahaja. Življenjski prostor prijateljice bikice je njen dom, kamor vas bo vedno z veseljem povabila. Vsekakor bo poskrbela, da se boste počutili prijetno in domače kot ona.

BIKICA KOT MAMA

Bikica mama je topla, prijazna in ljubezniva mama, ki svojim otrokom skozi celo življenje stoji ob strani. Uspešna je povsod, od osebnih ustvarjalnih projektov do družinskega življenja. Njena temeljitost in fiksna energija jo včasih spravljata v težave. Za dobro počutje in ravnotežje te potrpežljive in vztrajne mame je pomembno, da si vzame čas za uživanje v življenju. Morda vas bo presenetil njen smisel za humor, ki je lahko igriv in hudomušen.

BIKICA KOT SESTRA

Sestra bikica je praktična in prijetna, ob njej je dobro živeti, saj vam bo vedno priskočila na pomoč. Narava je njeno zatočišče in najsrečnejša je, ko se lahko sproščeno poda v gozd. Zna odlično kuhati in presenečati, zato se boste, če je vaša sestra ob njej vedno počutili ljubljeno. Rutina je pomembna značilnost v njenem delovanju, zato ji vnaprej sporočite, če jo potrebujete, da ne porušite njenega miru. Zvesto zna slediti svojim idealom, lahko vas preseneti s svojo fizično in čustveno močjo ter odpornostjo.

BIKICA KOT ŠEFICA ALI SODELAVKA

Bikice so karierno najbolj uspešne, ko delajo v panogi oblikovanja, pa naj gre za grafiko, arhitekturo ali modo. Šefico rojeno v znamenju bika globoko navdihujeta zemlja in narava. Šefica bikica trmasto koplje po zadevah in vztraja samo zato, da bi imela prav. Njene izjemno premišljene, praktične in razumne točke sovpadajo z njenim načinom delovanja. Sodelavka, rojena v znamenju bika je zanesljiva in marljiva, vedno pripravljena priskočiti šibkejšim na pomoč. Odlično upravlja z denarjem in dobro ve, kako varčevati.

Pripravil: Horoskop.si

 

Priporočamo