Horoskop za Katayo: Z Venero v Levu je temperamentna in impulzivna

1. 7. 2017 | Vir: Lea
Deli
Horoskop za Katayo: Z Venero v Levu je temperamentna in impulzivna (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Zaradi pomanjkanja elementa zrak je večkrat preveč vpeta v določene vzorce in si ne dovoli razpuščenosti.

Direktna in nezaupljiva

Njeno Sonce je v ozvezdju Raka, zato je njen način obrambe blag sarkazem, s katerim večkrat koga prizadene, čeprav je sama zelo občutljiva in hkrati zamerljiva. Je bolj muhasta in podvržena občutljivosti in labilnosti. Dom je zanjo na prvem mestu, prav tako družina. Glede na to, da je najbolj nežno znamenje, je življenje zanjo subjektivno sanjarjenje, v katerem so vse želje in načrti ter odločitve filtrirani skozi čustva in intuicijo. Med njene glavne značilnosti spadajo sramežljivost, zadržanost in previdnost. Nikoli ne zaupa tujcem, zato ob prvem stiku zavlačuje s svojo predstavitvijo, nato se sprosti. Je zelo dobra prijateljica, ki vedno drži besedo in se čuti odgovorno za vse, kar je obljubila ali izrekla. Zna odpustiti krivično ravnanje, je strpna in idealistična, zato jo imajo prijatelji radi. Vede se v skladu z bontonom, torej mirno in uravnovešeno, to pa pričakuje tudi od sogovornikov. Zelo rada se žrtvuje in prav v tem vidi smisel svojega življenja.

Stroga in premišljena

Njen Mars je v Kozorogu, zato je zelo resna in odgovorna. Nikoli se ne izogne dolžnostim, zato spada med zanesljive in zveste ljudi. Zaradi prevelikih obveznosti in dolžnosti se zdi, da se ne zna igrati ali živeti prijetnejših strani življenja. Njen humor je cinično obarvan in večkrat se nagiba k pesimizmu. Okrog sebe največkrat ustvari zid, ki ga sezida z lastnimi rokami. Za tem se skriva plahost, vendar tudi čvrstost in moč. Daje občutek, da v resnici hoče biti sama, toda to ne drži, kajti hrepeni po priznanju, zato se bo potrudila, da bo vedno naredila dober vtis. Hrepeni po odobravanju, v skritih sanjah pa je romantična dušica. Njena duhovna nadarjenost je velika, pri čemer ji vztrajnost pomaga, da ji življenje ne povzroča težav. Je stroga in poštena oseba, ki vztraja pri dani besedi, enako velja tudi za njene odločitve. Vseh dogovorov se drži in jih tudi izpelje, če je le v njeni moči.

Čutna in družinska

Luno ima v ozvezdju Bika, zato je zelo čutna, čeprav ne preveč nežna. Zaradi tega aspekta je zanjo čustveno življenje zelo pomembno in nezadovoljstvo na tem področju vpliva na vsa druga področja. Čeprav je izredno ženstvena, jo lahko občasno spoznamo tudi kot grobo, agresivno in netaktno. Rada ljubi in v njenem ljubezenskem življenju ima erotika prav posebno mesto. Sama gradi sebi lasten sistem vrednot in tako tudi reagira, kar pa ljudje v njeni bližini navadno le stežka spremljajo in razumejo. Če je v odnosu, kjer vlada medsebojno nerazumevanje, je pričakovati, da bo nezvesta, toda zvezo prekine šele takrat, ko pretehta vse možnosti in izhode. Denar, družina in ljubezensko življenje so zanjo ključnega pomena. Največja bojazen je, da izgubi dom ali ostane popolnoma sama. Neprijeten občutek ji ustvarijo tudi tegobe ljudi v bližini.

Skrivnostna in čutna

Jupiter ima v ozvezdju Rib, zato ima navado skrivati svoj resnični jaz. Brezbrižna je do oblasti ali visokega položaja, zato se ji le redko posreči obogateti ali doseči višje cilje. Potrebuje prostor, da čuti, deluje in se razvija v skladu s svojo lastno notranjo naravo. To je lepa ženska, a kaotična, skrivnostna in muhasta. Na poslovnem področju je hladna, ambiciozna in uspešna, le v pravih krogih se mora gibati. Če se znajde v kriznih okoliščinah, se je pripravljena za svoj prav boriti do konca. Je iznajdljiva in sproščena, kar jo vodi novim zmagam naproti. Sicer je mirna, na trenutke celo preveč zadržana. Svojih čustev ne pokaže in sama bo le redko, ne glede na to, kako močno je njeno hrepenenje, napravila prvi korak k neki zvezi. Ko je zaljubljena, je tudi veliko bolj uspešna na drugih področjih svojega življenja.